takže milý zlatý zloději co jsi se včera okolo 13:00 dostal do otcovi černé octavie s frýdecko-místeckou značkou, která stála na parkovišti v Ostravě-zábřehu u OD Kaufland...doufám že ti to vylomení záslepky stálo zato stejně jako podření rámečku okolo rádia...nechápu který troufalec tedy spíš zoufalec je schopen ukrást autorádio na kazety (Blaupunkt). Asi sis potřeboval doplnit skladové zásoby...protože byla burza(zasvěcení ví)...máš jediné štěstí že jsme byli na obědě, protože kdybych tě nachytal tak by jsem se asi dost neudržel a dostal by jsi těžkou sadu...

otec si chtěl koupit pružiny...NEBUDOU...bude rádio...
Snad tě někdo chytí a já doufám že to nebude policie ale někdo kdo s tebou nebude mít slitování a ten co si to rádio od tebe koupí tak doufám že jemu se brzo rozsype...
Jinak nebudu se ani dál rozepisovat o tom jak je zničená kabeláž protože neumíš ani vytáhnou konektory...a ber si na to vytahováky a né šroubováky...měl by jsi to rychlejší a neponičil by jsi toho tolik...
Doufám že se ti něco stane a tvým podobným taky...

sakra lidi už se umoudřete nemůžete jen krást...
děkuji taky všem lidem co v inkriminovanou dobu kolem našeho zloděje šli...protože kolem ockového auta nebylo ani jediné tak necvěřím že by jsi toho nikdo nevšimnul...

Omlouvám se poctivým ale potřeboval jsem se jen rozepsat...