Midas píše:podle měsi ty....
jestli mě už TEĎ chápeš!!!!
![]()
![]()
![]()
zrůdičku můžeš nazvat ten ksychtík co vidíš ráno v zrcadle DZARE!

souhlasím s tebou, ještě tam totiž není tahokov tak se to nepasoval tak jak to má být,, uchycení tohoto nárazníku je celkem za trest, jakmile to bude uchycené tak jak má, tak to sem nahodím a doufám že tě to trochu potěší, jinak dělám vše pro to aby to ladilo oku, ale víš jak ne všem se nezavděčíš, jinak jedná se o 1.1i (i když poslední dobou se o tom dost spekuluje protiže to jede podstetně víc než 1.1)Ritchma píše:Můj názor je takovej že narvat na to hezký kola, ale opravdu nějaký pěkný s hodně malym ET a snížit to k zemi a bude to o 100% hezčí než teďA když se člověk podívá zepředu tak jsou tam různě veliký škvíry divný je to
A hlavně co se na saxu ne vts nepovedlo je ta lišta odpředu dozadu místo zadních lemů to je fakt hrůza škoda že to nevyřešil citroen líp
Michale stebou si nemám co řict plně tě ignoruju tak to udělejte i vyazpek1 píše:Davide kdyby si se líp podíval tak zjistíš že v laku jsousvanco1915 píše:tak nejsou narazniky v laku
OK to sem chtěl vědět.svanco1915 píše:Michale stebou si nemám co řict plně tě ignoruju tak to udělejte i vyazpek1 píše:Davide kdyby si se líp podíval tak zjistíš že v laku jsousvanco1915 píše:tak nejsou narazniky v laku
nepsal jsem k tvému vozu ale odpovídal jsem DITROvi k BMW že neni lakovany zdar
co máš za bawo.. ??jestli to je 325 coupe najetá tak 120 000 v plné palbě taxe určo tak do 2měsíců domluvíme můžu mít z německa...za 80 tak uvidímesvanco1915 píše:blbečku to byla reakce k tomu BMW ale neva no .....DitrTKOZ píše:vidíš to svančo...a máš to...tedka se běž stydětazpek1 píše:Davide kdyby si se líp podíval tak zjistíš že v laku jsou![]()
No ty lišty určitě pryč a když ne tak aspon do barvy!rozumik píše:presne tak, ten predni naraznik je sileny a to spasovani jeste horsiRitchma píše:Ježkovi zraky to musí bejt zlobivý saxo když ho takhle trestáte![]()
budou v barvě vozu, i přední maska půjde do barvy kapoty. Lakýrníci nestíhajíPipotuning píše:No ty lišty určitě pryč a když ne tak aspon do barvy!rozumik píše:presne tak, ten predni naraznik je sileny a to spasovani jeste horsiRitchma píše:Ježkovi zraky to musí bejt zlobivý saxo když ho takhle trestáte![]()
Tak to joo,ještě to doladit at to sedí a bude to ok!A pak začit kutit něco s interierem a kufrem ni?azpek1 píše:budou v barvě vozu, i přední maska půjde do barvy kapoty. Lakýrníci nestíhajíPipotuning píše:No ty lišty určitě pryč a když ne tak aspon do barvy!rozumik píše: presne tak, ten predni naraznik je sileny a to spasovani jeste horsi
A už je to tu zaseDitrTKOZ píše:ručník dolů![]()
Každý už něco nahodil-jsi na řadě nahod car nebo mladou!SkylineGTR píše:Waw....![]()
![]()
![]()
![]()
No jooo hold osud nooSkylineGTR píše:Ještě nemám fotky auta, ale brzo snad budou. A s tím druhým je problém.Pipotuning píše:Každý už něco nahodil-jsi na řadě nahod car nebo mladou!SkylineGTR píše:Waw....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()