Obrazky atd III.
Re: Obrazky atd III.
nevidel jsem v realu...ale na fotce me to nejak nezaujalo....
R6 twin turbo + V10 + V12
ty kola přeed tím byli o dost lepší
Ted nejak nechapu,o co tu jde...mel jsem za to,ze si clovek dela auto dle sebe a prezentuje tim svuj styl.Ne jako nekteri,co delaji "auta pro vsechny" (hlavne at se libi okoli).
Jestli se to Kladovi libi...proti gustu zadnej disputat

Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
mno ja zas nevidim nic spatneho na tom, ze reknu svuj nazor....Mikael píše:Ted nejak nechapu,o co tu jde...mel jsem za to,ze si clovek dela auto dle sebe a prezentuje tim svuj styl.Ne jako nekteri,co delaji "auta pro vsechny" (hlavne at se libi okoli).
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Klidně mě považujte za další ovci ve stádu a na úplnej "soud" si počkám až to uvidím live,ale podle fotek se mi ty kola moc nelíbí...Nebo teda ne že by se mi nelíbily,samy o sobě jsou pěkný,ale nehodí se k tomu autu a ještě se mi zdá že vypadají že jsou nějaký malý!Ale jak říkám,počkám až to uvidím naživo!
Každopádně pravdu má Mikael a to v tom že to auto stavíš pro sebe a pokud se tobě líbí tak ser na všechny a užívej si je! 

✠Luftwaffle✠
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
vzdyt tady nikdo nepise at to kouka sundat nebo neco takovyho, jenom nazory libi/nelibi, kdyz se to Kladovi libi tak to tam necha a nenecha se ovlivnit ne?
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
Alfa Romeo 164 Super 3.0 24V - Zombie
BMW M3d2 Touring
jo jo přesně tak záleží co se komu líbí,a vono hodně klamou fotky mně trvalo 1 mněsíc než jsem vyfotil svoje auto tak pěkně aby vypadalo jak v realu....
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
V12 píše:mno ja zas nevidim nic spatneho na tom, ze reknu svuj nazor....Mikael píše:Ted nejak nechapu,o co tu jde...mel jsem za to,ze si clovek dela auto dle sebe a prezentuje tim svuj styl.Ne jako nekteri,co delaji "auta pro vsechny" (hlavne at se libi okoli).

Dnes odpoledne,Sokolovska nemocnice a sede MINI s bilou strechou...a asi S dost...a SPZ snad 1K5 0015 nebo obracene...znas ???
Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
- Eskláda
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
v jakým progrmu to dělaš??
S-MAX
CARSFOLIE- http://www.CARSFOLIE.cz/ FOLIOVÁNÍ AUT......
CARSFOLIE- http://www.CARSFOLIE.cz/ FOLIOVÁNÍ AUT......
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No fakt pecka kua 

BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
BMW M3d2 Touring
ta obloha je udelana ve photoshopu.....Eskláda píše:v jakým progrmu to dělaš??
Me ne,ja nikdy nefotil.Spis Hattori.Zabyva se tim.V12 píše:to spis rekni mistnim panum fotografum mikaelovi a hattorimu....wsnw píše:Hezky nafocene.....moc se mi to libi,nechce mi nekdy udelat taky foto
ale klido ti to nafotim

Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To by měla bejt Míčovo stará,je to jeden z dvou Mini co jezdí po Varech který jejich majitelům nezávidím...Mikael píše:Dnes odpoledne,Sokolovska nemocnice a sede MINI s bilou strechou...a asi S dost...a SPZ snad 1K5 0015 nebo obracene...znas ???
Pěkný pěkný,když se HDR dělá s citem tak je to super!V12 píše:![]()

Ale dovolím si upozornit na pár chybek který jsou úplně jednoduše odstranitelný a pak už to nebude mít žádný!

Tady je asi nejmarkantnější ta barevná dírá v čelním a na horní části(nad zrcátkem) bočního skla.,tyhle věci jsou vždycky snadno přehlídnutelný ale ve výsledným efektu dělají strašně moc.Pak tam je ještě ta bílá která jde zprava od toho baráčku až na kapotu. Ta se dá odstranit buď přesnějším ořezem,jenže to je děsný sraní a nebo klasicky a jednoduše(při takovýmhle malým rozlišení)v Malování kapátkem+tužkou,v PS klonovacím razítkem a Gaussovským rozostřením...Když to člověk udělá dobře tak to nikdo nepozná!

Opět světlá linka nad celým vrškem tý duny.Tady se to dá udělat opět buď klonovacím razítkem a nebo ořezem víc do toho písku.Hranu asi člověk pokud není grafik netrefí nikdy,ale když tam bude chybět trochu písku tak tto nikdo nepozná a máš klid...Další věc je že na tom malým vršku je rozpoznatelný že byl "nasvětlenej" jiným světlem než je na obloze.Pomůže lokální ořez a citelný dovyvážení kontrastu,barev a jasu oproti okolí.

To co je tam označený je už docela brutální přepal způsobenej až moc velkou snahou z toho nebe něco vyhnat.Ve finále tam vylezlo vlevo nahoře pár barev ven ale ten bílej flek je docela přebíjí a hlavně rozostřuje hranu tý skály.Pak jsem tam ještě zapomněl označit to nebe - HDR je samozřejmě o nepřirozený barevnosti a podobnejch serepetičkách ale když to na tý fotce není a není z čeho tahat tak tam potom vzniká takovej šum jako je tady a není to úplně hezký.

V12 píše:to spis rekni mistnim panum fotografum mikaelovi a hattorimu....
Hattorimu ne,Hattori je kokot,rozbil si displej na foťáku a pořád nezavolal Kyocery protože se bojí že by dostal infarkt až by se dozvěděl cenu!Mikael píše:Me ne,ja nikdy nefotil.Spis Hattori.Zabyva se tim.

✠Luftwaffle✠
mily hattori...vim, ze tvym foto schopnostem nesaham ani po kotniky, ale fotim si pro radost a photoshop jsem mel u toho pustenej poprve a fotky si delam vicemene pro sebe a to ze jsem je sem dal, je tim, ze z toho auta mam proste nesmirnou radost a ne, ze si hraju na profi fotografa.....
WSNW......tak opravdu radsi zkontaktuj hattoriho

Si na nej za cca mesic vydelas jelitko.hattori_hanzo píše:V12 píše:to spis rekni mistnim panum fotografum mikaelovi a hattorimu....Hattorimu ne,Hattori je kokot,rozbil si displej na foťáku a pořád nezavolal Kyocery protože se bojí že by dostal infarkt až by se dozvěděl cenu!Mikael píše:Me ne,ja nikdy nefotil.Spis Hattori.Zabyva se tim.![]()
Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Milý Radku,zaprvé tady o mých fotografických schopnostech nepadlo ani slovo takže bych byl rád kdyby moje kotníky zůstaly v tomhle rozhovoru ušetřeny.Zadruhé z PS dělám sporadicky a když už tak to taky dělám pro sebe a zatřetí tvojí radost z tvýho auta ti neberu,taky se mi moc líbí,ale nějak nevím kde jsi si z toho vypitval že narážím na tvoje fotografický schopnosti nebo znalost PS!Vypadá to dobře,pouze to má kosmetický chyby.Chtěl jsem tě na ně upozornit a poradit ti jak se jich příště až si zase pustíš PS vyvarovat!V12 píše:mily hattori...vim, ze tvym foto schopnostem nesaham ani po kotniky, ale fotim si pro radost a photoshop jsem mel u toho pustenej poprve a fotky si delam vicemene pro sebe a to ze jsem je sem dal, je tim, ze z toho auta mam proste nesmirnou radost a ne, ze si hraju na profi fotografa.....
Vidím ale že tady už jsou prostě lidi vším tím urážením a pomlouváním tak zdegenerování že jakejkoliv pokus o pomoc berou jako smrtelnou urážku na cti.Zakončím to teda výrokem "Že jsem já kretén radši nedržel hubu!" a jdu dál egoonanovat nad svýma fotografickýma schopnostma a možná i vydírat WSNWho horentníma sumama za nafocení jeho auta!

Já vím no,ale nevím jestli se mi ty peníze vydělaný v potu tváře a vyvážený vlastní krví a mozolama budou chtít do toho vrážet!Mikael píše:Si na nej za cca mesic vydelas jelitko.

Naposledy upravil(a) hattori_hanzo dne 28 kvě 2007 14:39, celkem upraveno 1 x.
✠Luftwaffle✠
Za ty bubny co urves si snad koupis novej,ne???hattori_hanzo píše:Já vím no,ale nevím jestli se mi ty peníze vydělaný v potu tváře a vyvážený vlastní krví a mozolama budou chtít do toho vrážet!Mikael píše:Si na nej za cca mesic vydelas jelitko.
Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No přemejšlel jsem o výměně za nějakej ultrazoomovej kompakt,dneska už dělají fakt docela dobrý a hlavně je to měnší,ale stojí pořád ranec takže asi ne...Mikael píše:Za ty bubny co urves si snad koupis novej,ne???

✠Luftwaffle✠
A nebo Eosek nejakej peknej starsi.
Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation