Dotaz ke svickam

Máš nebo jsi měl problém s autem? Zde ti ho pomůžeme vyřešit :)

Moderátor: Idaho

Odpovědět
Camel

Dotaz ke svickam

Příspěvek od Camel »

Kdyz vytahnu svicky z motoru a jiskriste je bile,znamena to ze je smes chuda?Myslim si to spravne nebo me nekdo vyvede z omylu?Jinak auto mi hlasi naopak ze mam bohate vyfukove plyny tak nevim...
NeVW: Passi
Suzuki LTZ-400 Quadsport

Mirek999
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirek999 »

Bile mas chudou,kdyby byla bohata,tak jsou cerny jako bota.Meli by mit takovou optimalni cihlovou barvu.
Optimismus pramení z nedostatku informací :o)

Camel

Příspěvek od Camel »

Tak proc mi lambda hlasila ze mam bohate vyfukove plyny?Motor je trochu upraveny...je v nem jina vacka,snizena hlava atd...
Suzuki LTZ-400 Quadsport

Mirek999
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirek999 »

Byl jsi s ti na diagnostice a at ti zmeri vyfukovy plyny ty reknou vice.
Optimismus pramení z nedostatku informací :o)

AdieuD
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AdieuD »

Camel píše:Tak proc mi lambda hlasila ze mam bohate vyfukove plyny?Motor je trochu upraveny...je v nem jina vacka,snizena hlava atd...
pokud nemas sirokou lambdu, tak je docela mozny, ze hodnota AF je mimo jeji rozsah. pokud upravujes motor a nehodlas ho oddelat, doporucuju wide band lambda, taky jsem si prosla timhle obdobim, kdy seriova lambda hlasila ptakoviny a ECU byla z toho v prdeli...
S nejvetsi pravdepodobnisti mas v prdeli lambadu, zkus ji premerit, mela by litat mezi 0-1, ale ta tvoje uz je asi mrtva a bile jiskriste je uz trochu pruser :lol:
I'm a bitch, I'm a lover
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between

Camel

Příspěvek od Camel »

Ten motor upravoval profik a takhle tu smes nastavil on ale taky se mi to bile jiskriste nelibi... "Športový motor" ma mit cerne svicky :lol:
Suzuki LTZ-400 Quadsport

AdieuD
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AdieuD »

Camel píše:Ten motor upravoval profik a takhle tu smes nastavil on ale taky se mi to bile jiskriste nelibi... "Športový motor" ma mit cerne svicky :lol:
jo? profik? Nemusim byt profik, abych vedela, ze to posles ten motor k sipku... :lol: prichystej si 4 maly rakvicky pro pisty :lol:

Ja jsem mela svice cerny, bo se mi to prechlastavalo, a ani to neni optimalni, to bys mohl vedet :roll: Az s WB se mi podarilo mit jaktztakz optimalni pomer AF. Nemluve o zesilovaci cidla klepani, neb i stim jsem mela problem, paac detonacni horeni je svina :lol:
I'm a bitch, I'm a lover
I do not feel ashamed
I'm nothing in between

Camel

Příspěvek od Camel »

Vim ze by nemely byt ani cerne..bylo to mysleno ve srande!Jinak kolik stoji ta WB lambda?A nemas nejaky odkaz na shop kde to prodavaji?Byl bych ti mooooc vdecny! :wink:
Suzuki LTZ-400 Quadsport

AdieuD
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AdieuD »

Camel píše:Vim ze by nemely byt ani cerne..bylo to mysleno ve srande!Jinak kolik stoji ta WB lambda?A nemas nejaky odkaz na shop kde to prodavaji?Byl bych ti mooooc vdecny! :wink:
kazdy, kdo se trochu zajima o zavodni motory ti rekne, kde to sehnat. Ja mam od innovate

Obrázek

dovezena z nemecka (objednana pres eshop) a prisla baj voko na 7 tisic (jeden kus) i s dovozem. Zatim slape a konecne ma ECU presne udaje.. budik je stejne jen na okrasu :lol: tak jeho zpracovani neresim.

Spis si rekni, jestli do toho chces vrazet prachy, protoze pak je to nekonecnej kolotoc... jednou zacnes a neskoncis :idea: Vsechno to na sebe navazuje, ja si taky myslela, ze WB lambdu nebudu potrebovat :lol:
I'm a bitch, I'm a lover
I do not feel ashamed
I'm nothing in between

Camel

Příspěvek od Camel »

Vrazet prachy do toho chci jen si ted nemuzu 7 tacu dovolit..proste na to nemam.Trosku sem hledal a nasel sem nejakou diskuzi kde borec pise ze ciste ta lambda stoji 60-70$ a s tema serepetickama okolo pres 200$ tak nevim...da se sehnat ciste jen ta lambda bez toho budiku a buhvi co jeste k tomu je?

lambdu seženeš ale jak si zobrazíš její hodnoty?
Innovate je sice dobrej set ale už zaspali dobu, dnes už PLX nabízí lepší výbavu za zhruba stejné peníze...

jinak i na našem webu se daj pořídit...
Suzuki LTZ-400 Quadsport

AdieuD
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AdieuD »

Camel píše:Vrazet prachy do toho chci jen si ted nemuzu 7 tacu dovolit..proste na to nemam.Trosku sem hledal a nasel sem nejakou diskuzi kde borec pise ze ciste ta lambda stoji 60-70$ a s tema serepetickama okolo pres 200$ tak nevim...da se sehnat ciste jen ta lambda bez toho budiku a buhvi co jeste k tomu je?
hele, ja to porizovala, protoze programovatelna ecu proste mela problem s obycejnou narrow lambdou. Ty si kdyztak porid zatim narrow, protoze ta co mas je asi mrtva, zkus ji premerit.
I'm a bitch, I'm a lover
I do not feel ashamed
I'm nothing in between

Odpovědět

Zpět na „Poruchy, závady, rady, tipy“