Dotaz ke svickam
Moderátor: Idaho
Dotaz ke svickam
Kdyz vytahnu svicky z motoru a jiskriste je bile,znamena to ze je smes chuda?Myslim si to spravne nebo me nekdo vyvede z omylu?Jinak auto mi hlasi naopak ze mam bohate vyfukove plyny tak nevim...
NeVW: Passi
Suzuki LTZ-400 Quadsport
Suzuki LTZ-400 Quadsport
-
- Kontaktovat uživatele:
pokud nemas sirokou lambdu, tak je docela mozny, ze hodnota AF je mimo jeji rozsah. pokud upravujes motor a nehodlas ho oddelat, doporucuju wide band lambda, taky jsem si prosla timhle obdobim, kdy seriova lambda hlasila ptakoviny a ECU byla z toho v prdeli...Camel píše:Tak proc mi lambda hlasila ze mam bohate vyfukove plyny?Motor je trochu upraveny...je v nem jina vacka,snizena hlava atd...
S nejvetsi pravdepodobnisti mas v prdeli lambadu, zkus ji premerit, mela by litat mezi 0-1, ale ta tvoje uz je asi mrtva a bile jiskriste je uz trochu pruser

I'm a bitch, I'm a lover
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
-
- Kontaktovat uživatele:
jo? profik? Nemusim byt profik, abych vedela, ze to posles ten motor k sipku...Camel píše:Ten motor upravoval profik a takhle tu smes nastavil on ale taky se mi to bile jiskriste nelibi... "Športový motor" ma mit cerne svicky

Ja jsem mela svice cerny, bo se mi to prechlastavalo, a ani to neni optimalni, to bys mohl vedet

I'm a bitch, I'm a lover
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
-
- Kontaktovat uživatele:
kazdy, kdo se trochu zajima o zavodni motory ti rekne, kde to sehnat. Ja mam od innovateCamel píše:Vim ze by nemely byt ani cerne..bylo to mysleno ve srande!Jinak kolik stoji ta WB lambda?A nemas nejaky odkaz na shop kde to prodavaji?Byl bych ti mooooc vdecny!

dovezena z nemecka (objednana pres eshop) a prisla baj voko na 7 tisic (jeden kus) i s dovozem. Zatim slape a konecne ma ECU presne udaje.. budik je stejne jen na okrasu

Spis si rekni, jestli do toho chces vrazet prachy, protoze pak je to nekonecnej kolotoc... jednou zacnes a neskoncis

I'm a bitch, I'm a lover
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
Vrazet prachy do toho chci jen si ted nemuzu 7 tacu dovolit..proste na to nemam.Trosku sem hledal a nasel sem nejakou diskuzi kde borec pise ze ciste ta lambda stoji 60-70$ a s tema serepetickama okolo pres 200$ tak nevim...da se sehnat ciste jen ta lambda bez toho budiku a buhvi co jeste k tomu je?
lambdu seženeš ale jak si zobrazíš její hodnoty?
Innovate je sice dobrej set ale už zaspali dobu, dnes už PLX nabízí lepší výbavu za zhruba stejné peníze...
jinak i na našem webu se daj pořídit...
lambdu seženeš ale jak si zobrazíš její hodnoty?
Innovate je sice dobrej set ale už zaspali dobu, dnes už PLX nabízí lepší výbavu za zhruba stejné peníze...
jinak i na našem webu se daj pořídit...
NeVW: Passi
Suzuki LTZ-400 Quadsport
Suzuki LTZ-400 Quadsport
-
- Kontaktovat uživatele:
hele, ja to porizovala, protoze programovatelna ecu proste mela problem s obycejnou narrow lambdou. Ty si kdyztak porid zatim narrow, protoze ta co mas je asi mrtva, zkus ji premerit.Camel píše:Vrazet prachy do toho chci jen si ted nemuzu 7 tacu dovolit..proste na to nemam.Trosku sem hledal a nasel sem nejakou diskuzi kde borec pise ze ciste ta lambda stoji 60-70$ a s tema serepetickama okolo pres 200$ tak nevim...da se sehnat ciste jen ta lambda bez toho budiku a buhvi co jeste k tomu je?
I'm a bitch, I'm a lover
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
I do not feel ashamed
I'm nothing in between