chtel jsem se zeptat proc je ´ta tesnici izolace ze zhora toho reproduktoru a ne ze zdola. Da se to prehodit nebo to je jen ilustracni foto. Dik
Chvili sem premyslel, co je tesnici izolace a pak mi to doslo...
Ano, jde dat i dolu
Japonci na konci Nissan Pathfinder - jen tak na práci Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku
Japonci na konci Nissan Pathfinder - jen tak na práci Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku
Ten helix je z nich nejlepší a pokud jde o tu pěnovku na kterou jsi se ptal nejde prohodit důle je nalepená a je tam proto protože rantl toho subu není plocha ale L takže když bys ho chtěl montovat košem ven seděl by na tom rantlu což by bylo špatný proto je tam tza pěnovka která udělá plnohodnoutnou dosedací plochu. ze spodu není potřeba tam si sib sedne pěkně
Celica2.0GTI píše:v tom jak hraje neporovnávej co maj na papíru
a stacila by mu bedna 30x30x30 vyjde to kolem 18 litru ale krychle ne nejaky slozity tvar. Mozna ho vemu jelikoz zatim nevim jestli muzu dat toho pioneera do 30x30x30 jestli to nebude malo. Tak uvidim co mi odepisou.
No když by sis pořádně přečetl info u toho helixe je tam uvedeno že doporučená uzavřená pzvučnice je 18l takže na dotaz zda mu to bude stačit bych řekl že ano když je to na něj doporučeno