Však víš, jak jsem to myslel. Když přijedu na tuning sraz, tak opravdu nemám zájem stát mezi dvěmi Š120, které jsou prý tuning káry, bo mají rychlé pruhy a ve světlech stroboskopy.
Ex Daewoo Lanos 1,6 16v
StreetCarsCommunity
Ex Opel Astra H
Š Octavia IIF 1.8 TSI + HRAČKA...
No je to spíš i o tom jak jsou na tom majitelé takových aut s obsahem v kebuli. Já se automaticky stavím nahoru mezi sériovky a někde ať to není moc vidět .. Tak nějak ani nestojím o to aby se kolem mojeho auta nasíralo tolik lidí... bych to asi nedal stát dole... Brrrr
Škoda 105 -> Opel Manta B -> Opel Vita B Sport -> Honda Accord 2.0 16V Vtec
SkylineGTR píše:Však víš, jak jsem to myslel. Když přijedu na tuning sraz, tak opravdu nemám zájem stát mezi dvěmi Š120, které jsou prý tuning káry, bo mají rychlé pruhy a ve světlech stroboskopy.
¨no jo hochu tak musíš zabrat a jít na cup , tam se ti stát nemuže.....ikdyž
já jel v 10 a uplně v pohodě jen fronta u brány na kopr víc než dobrý
hej teď si přiznejme jak dlouho jsi to vydržel se na to koukat
já jak tam začla zpívat ta baba stím borce bílá orchidej...a konec vynul jsem toooo.....je to shiiiit
já jak tam začla zpívat ta baba stím borce bílá orchidej...a konec vynul jsem toooo.....je to shiiiit
Dival jsem se asi na čtvrtinu
SEAT TOLEDO-1.6i-74kw+..... www.pipotuning.estranky.cz
ex MethanCityClub-pohřben
ex Xclusivecars-............
Pipotuning píše:
he he hovadina jak ciiip-maso no!
hej jedete letos někam na dovolenou?K moři nebo jinde?
Ptám se jestli to má cenu někam jezdit když saharu budeme mít tu
už teď si všichni stěžují že všude je sucho že místy chybí 90%vody(asi myslely nějaké potoky či co)
Midas píše:hej jedete letos někam na dovolenou?K moři nebo jinde?
už teď si všichni stěžují že všude je sucho že místy chybí 90%vody(asi myslely nějaké potoky či co)
ty si z toho děláš prdel, ale nám v robotě to dělá starosti, na polích je fakt sucho a nic nechce pořádně růst, jestli to tak půjde dál tak nebude žádné obilí, futro pro dobytek atd.. a všechno se zase zdraží jak cyp
ty si z toho děláš prdel, ale nám v robotě to dělá starosti, na polích je fakt sucho a nic nechce pořádně růst, jestli to tak půjde dál tak nebude žádné obilí, futro pro dobytek atd.. a všechno se zase zdraží jak cyp
jj, ašpik má pravdu
Ex Daewoo Lanos 1,6 16v
StreetCarsCommunity
Ex Opel Astra H
Š Octavia IIF 1.8 TSI + HRAČKA...
jj, ašpik má pravdu
Tak je to fakt....
ale když si to vezmeš že máme 24.5. a jsou takové sucha....co bude třeba 24.7. ???
to v červenci tu zdechnem....