Live4Ride Syndicate
Moderátor: Dave0401
Re: Live4Ride Syndicate
proč škoda? vás nechápu...jak se ničí auto při sprintech...kdyby někdo napsal že jsou to zbytečně vyhozené prachy že radši obyč G2 bez papírů za 5000,- tak bych to pochopil...ale asi jsem divný....chtěl bych auto na sprinty po kterém se otočí i někdo kvůli vzhledu
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Koukal jsem se do průběžných výsledků a v TC vedu
Ale zřejmě jen do příštího srazu, Fufu do Blatné určitě pojede.

Ale zřejmě jen do příštího srazu, Fufu do Blatné určitě pojede.

Live4Ride Syndicate
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
Synci, dneska jsem mel tu cest zase potkat Rudina v policejni "ksiltovce"
Kurna, to je policeman jak byk

Kurna, to je policeman jak byk

AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
Kurňa vyfoťte ho někdo ať se zasmějeme všichniDave0401 píše:Synci, dneska jsem mel tu cest zase potkat Rudina v policejni "ksiltovce"
Kurna, to je policeman jak byk![]()

To není k smíchuVerunka píše:Kurňa vyfoťte ho někdo ať se zasmějeme všichniDave0401 píše:Synci, dneska jsem mel tu cest zase potkat Rudina v policejni "ksiltovce"
Kurna, to je policeman jak byk![]()
![]()

Golf 1 ABF - 193 hp - 1/4 míle...13,7s
sezóna 2006 - 2012: 28x první, 19x druhý, 10x třetí
Fiat Coupé 20VT LE - 373 hp 475 nm - 1/4 míle...12,7s
sezóna 2012: Mistr Slovenska ve sprintu
sezóna 2013: Vicemistr ČR a SR ve sprintu
www.dolph-racing.cz
sezóna 2006 - 2012: 28x první, 19x druhý, 10x třetí
Fiat Coupé 20VT LE - 373 hp 475 nm - 1/4 míle...12,7s
sezóna 2012: Mistr Slovenska ve sprintu
sezóna 2013: Vicemistr ČR a SR ve sprintu
www.dolph-racing.cz
Synku, prijed nekdy na srazik v policejnim 

VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
to by mi doufám neudělal! 

VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
nejen to 

VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
To určitě, ale jak by tě pokutoval tak by si brečel a žadonilfelda píše:bych se pochcal smíchy

Live4Ride Syndicate
Dan hlasovano 

VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
myslim, ze to ma synek jasne ... 

VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
Já bych vymyslel i nějakou vlajku, která by se píchla ke stanům a taky mě napadlo, nejaké malé vlaječky, které by se daly na rám okna (jak to mají vládni vozidla na kapotě) aby nás furt pořadatelé nerozdělovali....ty jeď tam a ty tam....tomoking píše:dobry napad !Josh píše:Synci, tak me napadlo, co se tak slozit na jednu RZ s napisem LIVE 4 RIDE???na foceni...
Asi zbytecnost co??
Na VW foru jsem nějaký odkaz viděl se mi zdá???

- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
Viking píše:Já bych vymyslel i nějakou vlajku, která by se píchla ke stanům a taky mě napadlo, nejaké malé vlaječky, které by se daly na rám okna (jak to mají vládni vozidla na kapotě) aby nás furt pořadatelé nerozdělovali....ty jeď tam a ty tam....tomoking píše:dobry napad !Josh píše:Synci, tak me napadlo, co se tak slozit na jednu RZ s napisem LIVE 4 RIDE???na foceni...
Asi zbytecnost co??
tuzing vlajecku si dej na sluzebni OCTU !

řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
nnn.. ja bych to videl na na nejaky altan nebo neco jako transparent L4R .. ale vlajecky no nevim nevim 

VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
To není tuzing....to je sundávací fole, určo bych si to tam nějak nepřišrouboval do kapotytomoking píše:Viking píše:Já bych vymyslel i nějakou vlajku, která by se píchla ke stanům a taky mě napadlo, nejaké malé vlaječky, které by se daly na rám okna (jak to mají vládni vozidla na kapotě) aby nás furt pořadatelé nerozdělovali....ty jeď tam a ty tam....tomoking píše: dobry napad !
tuzing vlajecku si dej na sluzebni OCTU !

Dobře už jsem tichoDave0401 píše:nnn.. ja bych to videl na na nejaky altan nebo neco jako transparent L4R .. ale vlajecky no nevim nevim

Viki co jsme ti s Lubošem říkali na Shellce...ser na keci...stejně už si dááávno náš! 

VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
To zrovna pracuju, tak nic.
Jo a ještě novinka, Jelikož odpadl sraz v Přerově, ta soutěž TC bude i na podzimní Kopřivnici. Více info na www.tuningcup.cz
Jo a ještě novinka, Jelikož odpadl sraz v Přerově, ta soutěž TC bude i na podzimní Kopřivnici. Více info na www.tuningcup.cz
Live4Ride Syndicate