Moravskoslezsky bazar (vicemene domov Motora :D )
Moderátor: Dave0401
Re: Moravskoslezsky bazar
1000,-
5110? 3310 ( myslím ) ?
, ale 3310 se musí přehrát systém prej, ale zabít můžeš obouma

- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
tak az nezeru 1200 

... nechces 105 na LPG ... mam ji pul roku po jednom dedovi ... stala mu od 87 v garaziViking píše:Za 8000 ho beru hned zítra a ještě si pronajmu od vás garážpalo_vw píše:Kdyby měl někdo zájem o LADU 2105 ve velmi dobrém stavu, s tažným zařízením tak tady jedna je. http://auto.bazos.cz/inzerat/694661/LADA-2105.php
Je to auto mého dědy, a bylo o něj pořád pečováno. Myslím si že na ceně se dá ještě nějak dohodnout

BMW E36 Touring ///M-paket
za 1200 je beru, kde kdy??wesly.TDI píše:tak az nezeru 1200

- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
SZSharky008 píše:za 1200 je beru, kde kdy??wesly.TDI píše:tak az nezeru 1200
- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
co se certis,si daval 1000Dan píše:

Dan píše:

nene....delam si prdel.
jen ze jsem ted bez kol, tak bych mel na cem jezdit....ted mam pujcene plechy, ale musim je vratit, takze jestli nekdo ma 14" plechy s nejakym pneu na pujceni na tak 14dni....budu vdecny
jen ze jsem ted bez kol, tak bych mel na cem jezdit....ted mam pujcene plechy, ale musim je vratit, takze jestli nekdo ma 14" plechy s nejakym pneu na pujceni na tak 14dni....budu vdecny
Kuwa sporák? že byT.o.m. píše:... nechces 105 na LPG ... mam ji pul roku po jednom dedovi ... stala mu od 87 v garaziViking píše:Za 8000 ho beru hned zítra a ještě si pronajmu od vás garážpalo_vw píše:Kdyby měl někdo zájem o LADU 2105 ve velmi dobrém stavu, s tažným zařízením tak tady jedna je. http://auto.bazos.cz/inzerat/694661/LADA-2105.php
Je to auto mého dědy, a bylo o něj pořád pečováno. Myslím si že na ceně se dá ještě nějak dohodnoutje to bez kapky rzi ... bile potahy unitr ... lestenka s taznym
... ma to i servisku z fabriky
a originalni sadu klicu ...

12.000Viking píše:Kuwa sporák? že byT.o.m. píše:... nechces 105 na LPG ... mam ji pul roku po jednom dedovi ... stala mu od 87 v garaziViking píše: Za 8000 ho beru hned zítra a ještě si pronajmu od vás garážje to bez kapky rzi ... bile potahy unitr ... lestenka s taznym
... ma to i servisku z fabriky
a originalni sadu klicu ...
Kolik?
tak 13.000
jezdi to ta 8l plynu, na zimu ideal ... zahradku mam, sanky si pujcim a na zemi sem kazdy patek po pulnoci
... jestli budes chtit, tak cinkni 777 844 829

- F.l.a.n.e.l.
já mám zimákyDan píše:nene....delam si prdel.

Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše

to neva....na chvilku mi zimni staci... 

ja mam jen s golfa jednicky 13 ale to ti je naprd co
Mazda xedos 9 2,5v6
bmw e39 523i
mercedes vito 116 cdi work car
bmw e39 523i
- sotomaior
- Kontaktovat uživatele:
no jestli bys jine nesehnal,tak mam sadu 14" i se zimnima gumama,ale musel bys na ne byt mooc opatrnyDan píše:nene....delam si prdel.

Danek s Pasatem jezdí, jak s malovaným vajcem, takže se za něj přimlovámsotomaior píše:no jestli bys jine nesehnal,tak mam sadu 14" i se zimnima gumama,ale musel bys na ne byt mooc opatrnyDan píše:nene....delam si prdel.

- sotomaior
- Kontaktovat uživatele:
vsak pokud zrovna nedriftuje tak v poho,ty gumy uz taky nejsou nejmekci 

Škoda Octavia 1.9TDIFUN 4x4
Poslal jsem meilapalo_vw píše:Myslím, že by se dalo na té ceně nějak domluvit. Chce to prostě vidět. Stojí to zbytečně v garáži, což je myslím škoda. Tak jestli máš zájem tak napiš spíš na meil palo-1@email.cz , nebo se ozvi na telefon, který je uvený v tom inzerátu, můžem se blíže domluvit.Viking píše:Kdyby byl za 8, tak ho vezmu,. Prodal bych kombajza.....zájemců je milion a tohle bych si nechal na ježdění a na zimu

shanim rozbite predni svetlo z G4....hlavne at je good vnitrek....
foto...orech je vnitrni nebo vnejsi? srouby M12 nebo M14? s kulovou nebo kuzelovou dosedaci plochou?
ořech vnitřní tisícihran, šroub je větší a kratší než na G II zbytek zjistím zítra...mám to v autě...dával jsem to Vikimu
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
myslis ze by sel na bawo?barry píše:ořech vnitřní tisícihran, šroub je větší a kratší než na G II zbytek zjistím zítra...mám to v autě...dával jsem to Vikimu
Mazda xedos 9 2,5v6
bmw e39 523i
bmw e39 523i
ty sroubu snesou tak sundavani kol 1/rocne a za 4 roky jsou hotove...
material na pitchu!!! mel jsem je na aute a .. NEVER MORE!!!
Barry sorry
... ale chranim kamose 
material na pitchu!!! mel jsem je na aute a .. NEVER MORE!!!

Barry sorry

AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI