Ahoj , snizoval sem G3 a daval kolesa.. jenze ted mam problem ze mi to vzadu skrta ( a bohuzel na vytazeni a prelaknuti zadku uz nejsou money )
od par lidi sem dostal tip bud DORAZY , a nebo klepnout pres molitan ale nevim nevim... taky mi par lidi rikalo nahrat to horkovzduskou a zkusit vyvalcovat... no a jeden tip mi rikal vyriznout diru autogenem
nemate nekdo zkusenosti ? rady ? tipy ? co by se stim dalo delat ???
nevim jestli ti to skrta bocni hranou lemu nebo uvnit.POkud uvnit tak bych nejdrive zkusil dorazy,pokud to nebude ono,tak musis nasetrit na vytazeni lemu.Pokud chytas bocni hranou,tak rovnou uz setri na vytazeni lemu.
Osobne jsem to nezkousel nahrivat horkovzduchem,ale ja bych do toho nesel.Mel bych strach s poskozeni laku a pozdejsiho popraskani atd..
já mám vzadu dorazy jinak by mně to taky škrtalo a v pohodě, ale vobčas když vezu plný auto lidí a leží to na dorazech, tak je prdel pozorovat, jak na nerovnostech všichni poskakujou
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
SkejT píše:nevim jestli ti to skrta bocni hranou lemu nebo uvnit.POkud uvnit tak bych nejdrive zkusil dorazy,pokud to nebude ono,tak musis nasetrit na vytazeni lemu.Pokud chytas bocni hranou,tak rovnou uz setri na vytazeni lemu.
Osobne jsem to nezkousel nahrivat horkovzduchem,ale ja bych do toho nesel.Mel bych strach s poskozeni laku a pozdejsiho popraskani atd..
Skrta to bocni hranou, hlavne kdyz se to zhoupne nebo do ostry zatacky ty dorazy budou asi prozatimni reseni nez se nasetri na vytazeni... a kolik myslite ze by to vytazeni stalo ??? G3 3dv zadni cast?
SkejT píše:nevim jestli ti to skrta bocni hranou lemu nebo uvnit.POkud uvnit tak bych nejdrive zkusil dorazy,pokud to nebude ono,tak musis nasetrit na vytazeni lemu.Pokud chytas bocni hranou,tak rovnou uz setri na vytazeni lemu.
Skrta to bocni hranou, hlavne kdyz se to zhoupne nebo do ostry zatacky ty dorazy budou asi prozatimni reseni nez se nasetri na vytazeni... a kolik myslite ze by to vytazeni stalo ??? G3 3dv zadni cast?
Vytažení 500 za stranu.. Záleží kdo a kde ti to bude dělat.. Dej dorazy...
Doma? SAG + PUG + Audi
Prodej nových vozů VW, Škoda, AUDI a Seat - pro nabídku pište SZ
samotny vytazeni 500 ok, ale je potreba koupit novy blatniky a laknout nebo ne ??? pochybuju ze pri vytahovani ten puvodni lak zustane cely.. pokud by to slo nejak udelat aniz bych musel kupovat defakto cely zadek a lakovat tak by to bylo bomba.. ale prave mi clovek co dela moje auto rikal ze to je tak dvacitku - blatniky + lak + vytazeni...
nevite nekdo o nekom kdo by to dokazal vytahnout a neporusit stavajici lak ???
Khazdingo píše:samotny vytazeni 500 ok, ale je potreba koupit novy blatniky a laknout nebo ne ??? pochybuju ze pri vytahovani ten puvodni lak zustane cely.. pokud by to slo nejak udelat aniz bych musel kupovat defakto cely zadek a lakovat tak by to bylo bomba.. ale prave mi clovek co dela moje auto rikal ze to je tak dvacitku - blatniky + lak + vytazeni...
nevite nekdo o nekom kdo by to dokazal vytahnout a neporusit stavajici lak ???
EE, to je moc.. Já dával nové zadní lemy - navařoval jsem je, materiál+ 1000 vytažení + lak + kit + práce do 10 000 se musí vlízt!!!
Doma? SAG + PUG + Audi
Prodej nových vozů VW, Škoda, AUDI a Seat - pro nabídku pište SZ
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Panda píše:prosimtě proč bys musel kupovat nový blatníky?
kdyz necham vytahnout ty puvodni tak popraska lak.. a nevim jestli se to da nejak opravit aby to vypadalo stejne jako predtim
no přelakovat ne? ty nový bys taky musel lakovat
a do cca 2 cm to myslím jde bez poškození laku a tobě to škrtá jen trošku, co jsem pochopil