Dotaz na mobil - NokiaXSamsung

Vše co se točí kolem počítačů, her, mobilů a elektroniky

Moderátor: Rudi

Odpovědět
T-O-M

Dotaz na mobil - NokiaXSamsung

Příspěvek od T-O-M »

Chci se zeptat kdo má jaký zkušenosti, případně reference na telefony Samsung, konkrétně na SGHX820
http://www.samsung.com/cz/products/mobi ... h_x820.asp

Měl jsem a mam stále Nokie, stále mi slouží stará řada 8) Ty nové se mi sice líbí, umí toho hafo, ale přijde mi že v krámu dostanu holej mobil za dost peněz a ty libový aplikace si budu muset někde sehnat a na to nemam náladu.
Tenhle Samsung je libově tenkej, má foták, píše, volá, točí nějaký videa, má kalendář a poznámkovej blok (doufam) a víc ani neočekávam. Hlavně nemusim do toho nic stahovat. Ale bojim, se slabé baterky a menu, přeci jen nokia byla userfrendly. O jiné značce zatim neuvažuju, možná Sony.

sotomaior
Kontaktovat uživatele:

Re: Dotaz na mobil - NokiaXSamsung

Příspěvek od sotomaior »

aj samsungy sou uzivatelsky v pohode,akorat trochu vice barvicek v menu oproti ostatnim...u tohohle typu je vyhoda ten display na sirku,teda me se to pri uzivani hoodne libilo,fotak nema spatny ale na S-E nema....a za tu cenu tam trochu chybi ta pametovka
Škoda Octavia 1.9TDIFUN 4x4

Fáboš
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fáboš »

měl jsme nokii 3650(symbian) a te´d mám E50 (symbian) mezitim jsem měl dva roky samsunga E720. Byl jsme spokojenej až na pár drobností. viz například vyzvánění + vybrace, samsung neumí dohromady. jenom některý typy a u svejch vyzvánění, nevim jak je na tom tenhle. Jinak menu, uživatelsky příjemný navigace bezproblémová. samsung má většinou hezký barvy a dobrý displeje. 8)
bez špéry jak kretén a v naftě.....3er

[url]http://www.getphoto.cz

T-O-M

Příspěvek od T-O-M »

JJ, ty barvy a displeye vim že maj good, trochu mě hlodá to že nemá profily a pak to vyzvánění+vybrace i když tento model by to už mol mít vychytaný (?), nejvíc se bojim výdrže baterky, ale díky za názory.

kujon
Kontaktovat uživatele:

Re: Dotaz na mobil - NokiaXSamsung

Příspěvek od kujon »

vibrace jsou s I, pánové :)

Co se týče výběru, tak bych ti radil, pakliže si s Nk spokojenej a si na ní zvyklej, tak neměň ;) Osobně sem měl jednou samsunga a 2x SE a pokaždý sem se vrátil k Nokii.

Problém bych spíš viděl v tom jakej telefon od Nk by ti vyhovoval. Jelikož píšeš že se bojíš výdrže, záleží na tom jak moc telefon využíváš.
Pug 106 S16 - splašená francouzská krabička :afro:
A také něco většího německého.

Odpovědět

Zpět na „IT sekce“