Corsa tuning
Re: Corsa tuning
Ta černá je nej.. fakt že jo.. ;o) jen bych dal trochu jinej přední nárazník ;o)

Přesně tak. Taky podle ní jduVelbloud píše:Ta černá je nej.. fakt že jo.. ;o) jen bych dal trochu jinej přední nárazník ;o)

- Přílohy
-
- Corsa B přední nárazník RS (Small).jpg (10.78 KiB) Zobrazeno 1526 x
BMW...V8...
hmm tak koukám že budu muset změnit to co jsem měl na ebay vyhlídnutý.. ještě že jsem to nekoupil ;o)) protože bychom byli dvě úplně stejný černý corsy 

Je to líbivýVelbloud píše:hmm tak koukám že budu muset změnit to co jsem měl na ebay vyhlídnutý.. ještě že jsem to nekoupil ;o)) protože bychom byli dvě úplně stejný černý corsy

akorát já neplánuju černou ale nějakej hezkej dvojlak

BMW...V8...
- velky_muftu
mno ta oranžová barva je úžasná po tý slintám.....

- velky_muftu
krásní Oplíci..Smiegel píše:A něco pro Vosu,Georgeho a pro Velblouda!!!![]()
- krulis
- Kontaktovat uživatele:
ta matna je zajimava
| http://krulis.net | dneska jsem vyskočil z auta, padl přímo na hlavu a odrazil se deset metrů vysoko, osedlal létajícího koně a proletěl jsem se pod karlovým mostem, nevím o ničem vyjímečným co by se dnes stalo....
- Ilegaltuner
- Kontaktovat uživatele:
No ty zrcátka mi tam taky moc nesedí ale jinak mastná
- krulis
- Kontaktovat uživatele:
mastna neMaro píše:No ty zrcátka mi tam taky moc nesedí ale jinak mastná

| http://krulis.net | dneska jsem vyskočil z auta, padl přímo na hlavu a odrazil se deset metrů vysoko, osedlal létajícího koně a proletěl jsem se pod karlovým mostem, nevím o ničem vyjímečným co by se dnes stalo....
mě se ty zrcátka líběj ;o) před tím tam měl ještě kříže ;o))) berte to tak že je to zase úplně jinej styl než cokoliv jinýho ;o)) a kapky má každej.. na tohle jsou prostě originální ;o)