dort je to paradni!
Galerie našich vozů BMW
Moderátor: T-O-M
- upirveliky
- Kontaktovat uživatele:
Re: Galerie našich vozů BMW
ja uz na tom udelal za tu dobu dost a jeste budu vylepsovat dal,ale venek chci nechat jak je....v interieru uz mam pripravu na lcd a chlubim se zamerne az ted,protoze uz jsem na tom udelal neco prace...F.l.a.n.e.l. píše:upirveliky: jsi dobrejjá bych se nedokázal chlubit něčím, co udělal za mě někdo jiný
ono totiz neni na tom zvenku moc co upravova,prznit tuzingem to nebudu...
maximalne tam jeste vrazim angel eyes....
(OO=[][]=OO) E36 top
Heh tak mi jede download na 1,8Mbit a upload na 84kbit,se poseru. Nicméně i když imageshack stávkuje,pošlu to sem. Takže to je moje pětka,ještě moře práce na ní je ale aspoň to jezdí hehe.
- Přílohy
-
- Foto090.jpg (118.5 KiB) Zobrazeno 3080 x
-
- Foto091.jpg (134.18 KiB) Zobrazeno 3080 x
BMW E21 318i M10B18 77KW '81, E36 Compact 316i M43B16 75KW '94, E65 735i N62B36A 200KW '01
- upirveliky
- Kontaktovat uživatele:
taky to nechapu,kdyz si nekdo koupi auto,co s nim ma jako delat,aby ho tu mohl ukazat????
(OO=[][]=OO) E36 top
Díky. Jsou to MAM repliky M5kových (e39). Ale těžko je budeš schánět. Já měl jedno kolo zničené a za rok schánění jsem nikde nesehnal a ani už se nevyrábí. Tak jsem ho nechal opravit.paveld píše:andrebmw: moc pekny![]()
co to je za kola? presne takovy bych taky chtel...
ex Bmw E36 318i saloon
ex Bmw E36 323i coupe
new BMW Z4 3.0i roadster
ex Bmw E36 323i coupe
new BMW Z4 3.0i roadster
- Ilegaltuner
- Kontaktovat uživatele:
-
Tom_
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
tak od vcerejska mam auto konecne doma, koupil se novy podvozek se snizenim -60mm na obou napravach , novy cepy vymeneny, vyvareno , a par dilu nalakovano , jeste me ceka montaz novyho radia , par novych plastu co mam do interieru , kola koupit , nechat udelat folie , koupit novy repro a to je prozatim na tento rok konecny cil, pristi rok bude zas neco jinyho
jo auto je spinave,cistit se mi ho nechtelo protoze predtim prselo a pak zase taky zaclo

jo auto je spinave,cistit se mi ho nechtelo protoze predtim prselo a pak zase taky zaclo

Audi Coupe Quattro
- upirveliky
- Kontaktovat uživatele:
- upirveliky
- Kontaktovat uživatele:
-
Tom_
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
gumy sou 195/50/r15SkejT píše:4 Tom_: mazec,tede je to uplne o necem jinem.Jak vysove mas ty gumy?
Audi Coupe Quattro
tak jsem si dnes vyzvedl osmu
malem to se mnou slehlo....a videt u ni nekoho tak jsem ted zavrenej
nejakej cur*k se mi dostal do kufru....vsechno mi vyhazel, uz nevim co vsechno sem tam mel, takze ani nevim co ukradli....a vystipali mi komplet napajeci kabely k baterkam.....
do auta se pokouseli dostat taky, ale nastesti nedostali....jen to odnesly listy a lak
nebyt kamarada (ARV6) tak bych tam u ni sedel asi jeste ted...pac ja nebyl schopnej vubec niceho
a par fotek uz mojeho zprovoznenyho a umytyho plechovyho milacka na zaloznich kolech (17" Alpiny)

a par fotek uz mojeho zprovoznenyho a umytyho plechovyho milacka na zaloznich kolech (17" Alpiny)

Naposledy upravil(a) V12 dne 21 čer 2007 14:42, celkem upraveno 1 x.
R6 twin turbo + V10 + V12
mel jsem to jako kazdou zimu schovany v hale, za plotem a naproti hale sidli bezpecnostni agentura, jenze pri vychru se cast haly roztrhla a nez jsem stacil vyklidit garaz tak tam cigosi vlezli a....máca píše:svine, strilet je, a to si mel takovou karu v nejakym garazovym komplexu, nebo kde? ja mam treba kabro pred barakem, ale vim, ze si do nej nikdo netroufne ani nahlidnout pres okno precijen je to tu jako mala vesnice
a v praci ho mam na place, takze pohoda ale za tohle bych vrazdil a mit takovou karu, tak si postavim snad garaz na namesti pod hlidaci kamerou, at je to porat na ocich
R6 twin turbo + V10 + V12
- Ilegaltuner
- Kontaktovat uživatele:
poslední foto včera.Dneska rno jsem ho prodal. Když odjíždel tak jsem viděl jak pěkný auto to je.normálně jsem ho zvenku jet ještě neviděl 
toho šaška na fotce si nevšímejte
to jsem já
toho šaška na fotce si nevšímejte
- Přílohy
-
- P1010010.JPG (125.7 KiB) Zobrazeno 2898 x
-
- P1010009.JPG (142.18 KiB) Zobrazeno 2900 x
Commodore B 3.0 24V Nitro
Audi A8 D3 4,2i
Audi A8 D3 4,2i