Teď třeba vyšla v Levelu hra Nibiru - myslím že to je dost nový a navíc od tvůrců Posla smrti....... a jako další titul tam je Alone in the dark 4. Ale pokud chceš super tip tak Trackmania United. I když by ses stejně pobavil i u starší TM Nations,ta je zadara. United konečně u nás vydali za celkem velmi příjemných 699,já za ní dával o vánocích 1200 u vydavatele (metaboli.co.uk). Pokud hraješ 3D řežby tak by tě neměla zklamat starší hra Prey nebo třeba i ten Stalker,mimochodem,toho jedu počtvrtý a stále objevuju nový věci.

Mno a třeba teď zrovna ulítávám na Score DVD - Vampire The Masquerade Bloodlines,epes upíři,dále tam je Devastation, Cellfactor (krásnej ale nahovno bez PhysX akcelerátoru) a pak tam je třeba Crystal Cave Gold,to jsem teda nehrál.

Pokud vlastníš PSP tak bych ti mohl doporučit moře epes titulů,tam zrovna kalím Vice City Stories a Loco Roco...

Nicméně já teda přežívám a odstřihuju krejčovskej metr do vydání megabomby Bioshock,ale do září ještě daleko

BMW E21 318i M10B18 77KW '81, E36 Compact 316i M43B16 75KW '94, E65 735i N62B36A 200KW '01