Aha tak si nás tahal za nos já si přávě říkal že je to divný že si psal že máš už koupenou černou barvu nakonec a že do ní nějaký třpitky nebo tak něco a ono bílý, já myslim že lepší než černá jenom ta žlutá vevnitř se nehodí no
Build shit car,call everyone haters.... Function > Form
pěkný pěkný, zarazil mě ten motorovej prostor, ale když se bude dostříkávat, tak to potom jo, a ještě pak vezmi boční lišty a kliky
a optika super
ještě si rejpnu, mohl by sis pohrát s dopasováním předního nárazníku
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Panda píše:pěkný pěkný, zarazil mě ten motorovej prostor, ale když se bude dostříkávat, tak to potom jo, a ještě pak vezmi boční lišty a kliky
a optika super
ještě si rejpnu, mohl by sis pohrát s dopasováním předního nárazníku
motorvej prostor viz vyse bocni listy zustanou, kliky taky, a to z jednoducheho duvodu, cumak- cerna kapota, cerny svetla, cerny mlhovky, cerny lizatko, bok - cerny listy a kliky a prahy, zadek cernej spodek narazniku
Ritchma píše:Aha tak si nás tahal za nos já si přávě říkal že je to divný že si psal že máš už koupenou černou barvu nakonec a že do ní nějaký třpitky nebo tak něco a ono bílý, já myslim že lepší než černá jenom ta žlutá vevnitř se nehodí no
asi vjec nazoru me se to zatim libi, pockam za bude dostrojenej interier
Ritchma píše:Aha tak si nás tahal za nos já si přávě říkal že je to divný že si psal že máš už koupenou černou barvu nakonec a že do ní nějaký třpitky nebo tak něco a ono bílý, já myslim že lepší než černá jenom ta žlutá vevnitř se nehodí no
Mno možná jinou než žlutou řadící páku a jinej volant, ty sedačky maj dost takovej bledej odstín takže ty tomu ani tak moc vadit nebudou
Build shit car,call everyone haters.... Function > Form
Mno možná jinou než žlutou řadící páku a jinej volant, ty sedačky maj dost takovej bledej odstín takže ty tomu ani tak moc vadit nebudou
jj volant bud necham precalounit do stejny latky jako sou sedacky nebo koupim nakej jinek v chromu nebo aspon lestenej
Ritchma píše:Ten volant bych vybral bejt tebou jinej, ale tak nějak bych se vykašlal na leštěnej nebo chrom se ti to bude pak odrážet do ksichtu
ja sem s nim spokojenej tak ho asi necham precalounit a bude to a nebo se koupi neco jinyho vubec nevim, nez to bude tak nak hotovy a ja budu mit naky penizky navic musi tam vydrzet tenhle