diky...
a sorry za tak hloupej topic

a jsme doma,dalsi moznej duvod proc ma nekdo cernou kapotu ... ja totiz vidim mezi cernou kapotou a carbonem hodne velkej rozdilSkejT píše:ne ma jenom proto,ze puvodni mu zhnily a bile nesehnalbiohazard píše:taky nechci rejpat,ale nema obycejna cerna kapota do carbonu trosku daleko?V tom pripade by me zajimal duvod proc ma nekdo treba na bilym aute cerny dvere ... taky carbon?Spis bude duvod trochu jinde
to je pouze tvuj dojemFOG píše:to autor tématu:
reagujes na Davidoffovu rejži? Na jeho autě to podle mě, má stylingovou funkci a to podle me, dost vkusnou....![]()
Tobe se radsi libi bilej Bawor s oranzovou kapotou vid? (nic ve zlym,jenom konstatuju)SkejT píše:to je pouze tvuj dojemFOG píše:to autor tématu:
reagujes na Davidoffovu rejži? Na jeho autě to podle mě, má stylingovou funkci a to podle me, dost vkusnou....![]()
,me se to treba vubec nelibi
to je krasaOndras píše:
Imituje to kilo něco? Já myslím, že ne...
zrezlou.biohazard píše:Tobe se radsi libi bilej Bawor s oranzovou kapotou vid? (nic ve zlym,jenom konstatuju)SkejT píše:to je pouze tvuj dojemFOG píše:to autor tématu:
,me se to treba vubec nelibi
dekuju FábošFáboš píše:zrezlou.biohazard píše:Tobe se radsi libi bilej Bawor s oranzovou kapotou vid? (nic ve zlym,jenom konstatuju)SkejT píše: to je pouze tvuj dojem,me se to treba vubec nelibi
ale je to dle mýho názoru věc vkusu. je to část stalingu, dle mýho názoru. jako bílý boky pneu, úzký pneu na širokym disku,..... je spousta věcí co nemá žádnej smysl. jde o vkus majitele. např mě se to taky líbí....