Live4Ride Syndicate
Moderátor: Dave0401
Re: Live4Ride Syndicate

- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
Dane vypadas hodne dobre na te fotce! 
Viki

Viki

VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
jj videli jsme na zivo a parada 

AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
pěkné, vypadají že to budou už nějaké lepší.... a polorám taky super 

Rapid 130 --> 110r --> Favorit --> 1000MB --> E34 525iA --> Swišť GTi MK III (125,8dB
) --> Golf 1.9 GTI TDI 20 jahre
felďoška 1,3 combi ethanol - prodáno, Astra caravan 1,7 Dti - prodáno, Passat variant AFN
https://www.facebook.com/RadimRemiasFoto

felďoška 1,3 combi ethanol - prodáno, Astra caravan 1,7 Dti - prodáno, Passat variant AFN
Synci, neznate se nekdo s reditelem SOU a SOS Bohumin? (Ing. Tibor Smetana)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
kuva miro, pouzivej nekdy carky a tecky.... ta tvoje veta mi dala celkem zabrat, nez jsem ji vylustilUňak píše:zitza jsem viděl rám je luxusní

Po prvnim precteni jsem nabyl dojmu, ze mirek zitra videl ram 

Live4Ride Syndicate
ach ten cestin... 

VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
presne tohle napadlo i me....Sly píše:Po prvnim precteni jsem nabyl dojmu, ze mirek zitra videl ram

si tak priohlizim foto a tohle me celkem rozesmalo..... myslim ze uz to tu bylo, ale musim znovu 
trojčata... Barry, Berry a Buzzy

trojčata... Barry, Berry a Buzzy

Viking píše:9 tis....2 ks zice+pásy + rámLukees píše:Koukám Danek testoval i se zvukovým projevemViki na kolik to vyšlo jestli to není tajné
cena luxusní

Rapid 130 --> 110r --> Favorit --> 1000MB --> E34 525iA --> Swišť GTi MK III (125,8dB
) --> Golf 1.9 GTI TDI 20 jahre

je to parada.. jeste ze nejezdi vsichni najednou na srazyDan píše:si tak priohlizim foto a tohle me celkem rozesmalo..... myslim ze uz to tu bylo, ale musim znovu
trojčata... Barry, Berry a Buzzy![]()

VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
vidis ze to jde i slusnefelda píše:
píp píp píííp

Naposledy upravil(a) Dan dne 11 čer 2007 21:38, celkem upraveno 1 x.
hele já tu větu pobral hned ty neznáš slovo zitza jako sedadla ???Dan píše:kuva miro, pouzivej nekdy carky a tecky.... ta tvoje veta mi dala celkem zabrat, nez jsem ji vylustilUňak píše:zitza jsem viděl rám je luxusní![]()
Audi A6
myslíš německy??? SITZE kámoUňak píše:hele já tu větu pobral hned ty neznáš slovo zitza jako sedadla ???Dan píše:kuva miro, pouzivej nekdy carky a tecky.... ta tvoje veta mi dala celkem zabrat, nez jsem ji vylustilUňak píše:zitza jsem viděl rám je luxusní![]()

DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad

no jeste aby jsi ji nepobral, kdyz jsi ji psalUňak píše:hele já tu větu pobral hned ty neznáš slovo zitza jako sedadla ???Dan píše:kuva miro, pouzivej nekdy carky a tecky.... ta tvoje veta mi dala celkem zabrat, nez jsem ji vylustilUňak píše:zitza jsem viděl rám je luxusní![]()

ja ji pobral tak napotreti....

abych se přiznal tak ja tu větu nepobral vůbec aspon že nejsem sám.To slovo znám a vím co znamení ale nikdy jsem ho neviděl napsanéDan píše:no jeste aby jsi ji nepobral, kdyz jsi ji psalUňak píše:hele já tu větu pobral hned ty neznáš slovo zitza jako sedadla ???Dan píše: kuva miro, pouzivej nekdy carky a tecky.... ta tvoje veta mi dala celkem zabrat, nez jsem ji vylustil![]()
ja ji pobral tak napotreti....a ne sam