jjj moje řečPipotuning píše:jj udělame ted je tam super a ještě řeknem DEMONOVI-ten má taky rozum!!DitrTKOZ píše:jj to bychom mohli skutit no takovou soukromou chlastačku na štěrkuMidas píše: no dozvídám se same lepší věci....třeba to že si za to můžu sám....v tom případě jsem mu chytnul ocas a jí to narvol do p**e!!!
potom jsem se dozvěděl že semnou nechodila....
asi na tom něco bude....
ale rozhodně.....STÍM CHUJEM SE NECHCI VIDĚT DO KONCE TOHOTO TÝDNE....potom co přiletím z Řecka beru útokem štěrkovnu!!!!
PIPO DITR.....ZVU VÁÁÁÁS![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
TKOZ - Tuning Klub Ostrava Zábřeh
- DitrTKOZ
- Moderátor
tkoz už nejsem..ale jebat nebudu měnit nick

- Pipotuning
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: TKOZ - Tuning Klub Ostrava Zábřeh
se ničemu nediv on se sere do všeho!Už se těšim jak pan bude chytry na živo a ne jen za monitorem!!DitrTKOZ píše:ty si pičo chytrý jak rádio..tebe bych chtěl mít doma....neser se do čeho nemášCamel píše:Mas to nekde ale furt o tom mluvis takze to vypada ze ti to jedno neni..DitrTKOZ píše: ..víš gde to mám![]()
...
![]()
SEAT TOLEDO-1.6i-74kw+.....
www.pipotuning.estranky.cz
ex MethanCityClub-pohřben
ex Xclusivecars-............

- DitrTKOZ
- Moderátor
gdyž ti to udělá radostFreeman_TKOZ píše:O.K. blok na furt... tak mi už nepiš na ICQ ať te odblokuji.DitrTKOZ píše:...

Ze to rikas zrovna ty!Pipotuning píše:se ničemu nediv on se sere do všeho!Už se těšim jak pan bude chytry na živo a ne jen za monitorem!!DitrTKOZ píše:ty si pičo chytrý jak rádio..tebe bych chtěl mít doma....neser se do čeho nemášCamel píše: Mas to nekde ale furt o tom mluvis takze to vypada ze ti to jedno neni..![]()

NeVW: Passi
Suzuki LTZ-400 Quadsport
Suzuki LTZ-400 Quadsport
- DitrTKOZ
- Moderátor
jestli budete hodní tak vám nahraju na tf fotky z brna...sem byl neska
ale je to na blouho...a to nahrávání j epomalé..tak nevím nevím

-
- Kontaktovat uživatele:
jak přijedu z Řecka....tak vám dám vědět...a dáme sejšn...Pipotuning píše:heh zveš jooo-ok tak to určo berem kdey-kde?Midas píše:no dozvídám se same lepší věci....třeba to že si za to můžu sám....v tom případě jsem mu chytnul ocas a jí to narvol do p**e!!!Pipotuning píše:Na TKOz mi to bylo smazano Freemou!
Tak co Midas jak to dopadlo s tím zmrdem co ti přehnul starou??Doufám ,že ses tím kokotem ještě bavíš?Bych ho šel asi zašlapat do země hajzla
![]()
asi na tom něco bude....
ale rozhodně.....STÍM CHUJEM SE NECHCI VIDĚT DO KONCE TOHOTO TÝDNE....potom co přiletím z Řecka beru útokem štěrkovnu!!!!
![]()
![]()
![]()
ja co toho zmrda ??zašlapem ho do země??![]()
Ho nechámvám táááák.......je beztak z toho udělanej že si vyprázdnil po dlouhé době pytel....
beztak zase dlouho nezasune...

JBproductions
NJN Dubina to znamMidas píše:jak přijedu z Řecka....tak vám dám vědět...a dáme sejšn...Pipotuning píše:heh zveš jooo-ok tak to určo berem kdey-kde?Midas píše: no dozvídám se same lepší věci....třeba to že si za to můžu sám....v tom případě jsem mu chytnul ocas a jí to narvol do p**e!!!
asi na tom něco bude....
![]()
![]()
![]()
Ho nechámvám táááák.......je beztak z toho udělanej že si vyprázdnil po dlouhé době pytel....
beztak zase dlouho nezasune...![]()
![]()

Opel Calibra 2.5 V6
&
Opel Calibra 2.5 V6 Automat
www.calibra.cz
&
www.calibra.cz
- Pipotuning
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No jak vidím těch zmrdu je vic a vic co si hrajou na kamoše!!

-
- Kontaktovat uživatele:
tak jako....není to poprvé co mi tohle stalo....Mikele píše:NJN Dubina to znamMidas píše:jak přijedu z Řecka....tak vám dám vědět...a dáme sejšn...Pipotuning píše: heh zveš jooo-ok tak to určo berem kdey-kde?
![]()
Ve zkratce 5-ti lety vztah 3-leta dcera a baba me opustila i s dcerou kvuli kamarada s kterym jsem se znal od skolky. Mi to pripada ze kdo nezazil na dubine neveru jako by ani nebyl
Dubina Geto....n...co víc si přát

JBproductions
Jeste ze jsem se prestehoval do HrabůvkyMidas píše:tak jako....není to poprvé co mi tohle stalo....Mikele píše:NJN Dubina to znamMidas píše: jak přijedu z Řecka....tak vám dám vědět...a dáme sejšn...
![]()
Ve zkratce 5-ti lety vztah 3-leta dcera a baba me opustila i s dcerou kvuli kamarada s kterym jsem se znal od skolky. Mi to pripada ze kdo nezazil na dubine neveru jako by ani nebyl
Dubina Geto....n...co víc si přáttu je to úplně záděr!!!

Opel Calibra 2.5 V6
&
www.calibra.cz
&
www.calibra.cz
- Dave1984
- Kontaktovat uživatele:
jj, Dubina - feťáci a kurvy
taky jsem měl holku z Dubiny

taky jsem měl holku z Dubiny

VW "Borak" lowrider--> http://www.infinitycars.cz <--
- Pipotuning
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Před Dubinu bych postavil do řady par buldozeru a všechno to tam srovnal se zemi a když na to přijde tak i možná Hrabuvku!! 

- Pipotuning
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Kur.aaa ten Freeman už je uplný trotl s tím mazaním na JEHO klubu
cokoliv se tam napiše a mu se to nelibi tak ten ocas to smaže a nemusí to byt ani nic uražejiciho nebo vulgarniho-prostě maže co se mu chce!!

- Pipotuning
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
n chuj mě zas bloknul za to ,že jsem mu napsal zda není nemocný už z toho mazaní ,že maže vše i to co neni vulgarní a ani uražejicí!!

- Pipotuning
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Mazal to on -psal to na icq!!To heslo už má asi každý koko. jak vidím!!Midas píše:ty myslíš jak tam napsal Jose at se podívají na T-F ?![]()
![]()
njn....ale tak nemusel to mazat on....můžou to smazat ještě další lidi....kteří mají heslo...

- DitrTKOZ
- Moderátor
moje řeč......mel by ses jít léčit freemoPipotuning píše:Kur.aaa ten Freeman už je uplný trotl s tím mazaním na JEHO klubucokoliv se tam napiše a mu se to nelibi tak ten ocas to smaže a nemusí to byt ani nic uražejiciho nebo vulgarniho-prostě maže co se mu chce!!
![]()

a nebo spíš přestat hulit tu trávu a šňupat....já mu minule říkal....než vyjdeš ven....utři si aspon to bílé pod nosem

-
- Kontaktovat uživatele:
mi něco říkáDitrTKOZ píše:moje řeč......mel by ses jít léčit freemoPipotuning píše:Kur.aaa ten Freeman už je uplný trotl s tím mazaním na JEHO klubucokoliv se tam napiše a mu se to nelibi tak ten ocas to smaže a nemusí to byt ani nic uražejiciho nebo vulgarniho-prostě maže co se mu chce!!
![]()
...opava to jistí...tak tě ke kompu nepustí...taxe stoho dostaneš
![]()
a nebo spíš přestat hulit tu trávu a šňupat....já mu minule říkal....než vyjdeš ven....utři si aspon to bílé pod nosem

že pane Ditr

JBproductions
- DitrTKOZ
- Moderátor
Midas píše:mi něco říkáDitrTKOZ píše:moje řeč......mel by ses jít léčit freemoPipotuning píše:Kur.aaa ten Freeman už je uplný trotl s tím mazaním na JEHO klubucokoliv se tam napiše a mu se to nelibi tak ten ocas to smaže a nemusí to byt ani nic uražejiciho nebo vulgarniho-prostě maže co se mu chce!!
![]()
...opava to jistí...tak tě ke kompu nepustí...taxe stoho dostaneš
![]()
a nebo spíš přestat hulit tu trávu a šňupat....já mu minule říkal....než vyjdeš ven....utři si aspon to bílé pod nosem![]()
že pane Ditr![]()

-
- Kontaktovat uživatele:
chápu...bez komentářeDitrTKOZ píše:Midas píše:mi něco říkáDitrTKOZ píše: moje řeč......mel by ses jít léčit freemo...opava to jistí...tak tě ke kompu nepustí...taxe stoho dostaneš
![]()
a nebo spíš přestat hulit tu trávu a šňupat....já mu minule říkal....než vyjdeš ven....utři si aspon to bílé pod nosem![]()
že pane Ditr![]()
![]()

JBproductions
- DitrTKOZ
- Moderátor
vidím že to tu freeman zabalil...... 

-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
- Pipotuning
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Další rozumný člověk se objevil kupodivu!
Citace z TKOZ
ovc@ reaguje:
2. 7. 2007 (01:07) X
co chlopi jak se má něco vracet tak je to těžke no na to že je to přes dva měsice mě to docela mrzi a vite co jestli serete na to aby se vreceli dluhy tak ja seru na vas odchazim vymašte mě uplne nema to cenu každy se ozve jak jen neco potřebuje a přetvařuje se a to nemam rad club nalepky si odstranim nebojte a pomlouvat vas nebudu ste fajn club ale odsat podsat a penize si nechte oni už vi přetvařka je nanic bracho ser na to
ste club ktery by měl držet při sobě a ne se za zady pomlouvat to se něděla to j enajhoši proestě sem tu hvili a stačiito mrzi mě to mrzi no co dodat nemamm slov PS: držte se
A tady se ukazala opět jedna nenapravitelná demence některých lidí!
http://www.tkoz.cz/Alba/tkoz_mosnov_3/album/index.html
Citace z TKOZ
ovc@ reaguje:
2. 7. 2007 (01:07) X
co chlopi jak se má něco vracet tak je to těžke no na to že je to přes dva měsice mě to docela mrzi a vite co jestli serete na to aby se vreceli dluhy tak ja seru na vas odchazim vymašte mě uplne nema to cenu každy se ozve jak jen neco potřebuje a přetvařuje se a to nemam rad club nalepky si odstranim nebojte a pomlouvat vas nebudu ste fajn club ale odsat podsat a penize si nechte oni už vi přetvařka je nanic bracho ser na to
ste club ktery by měl držet při sobě a ne se za zady pomlouvat to se něděla to j enajhoši proestě sem tu hvili a stačiito mrzi mě to mrzi no co dodat nemamm slov PS: držte se

A tady se ukazala opět jedna nenapravitelná demence některých lidí!
http://www.tkoz.cz/Alba/tkoz_mosnov_3/album/index.html