další splněný sen

Tuningová scéna v Jihlavě a okolí
Odpovědět
Shelby
Kontaktovat uživatele:

další splněný sen

Příspěvek od Shelby »

Jihlava cca 15:00 vyrazime smer Praha, chceme neco, co chybelo nam a chybi v Jihlave... chceme zpet svuj sen...

Cesta utika dobre a Majda slape jak hodinky, snad taky tusi, ze uz nebude sama...

cca 16:00 prijizdime do vetsiho arealu, kde se ma konat schuzka a po par metrech vidime z boku prijizdet neco, co nam znovu vyrazilo dech,ale neco trosku jineho nez tu bylo... neco urcite hezciho a neokoukanejsiho...

Probiha testovaci jizda, podepisovani papiru a takove ty zbytecnosti, konecne si ted uz dokonale stastny novy majitel useda za volant, startuje, vyrazime...

pri pohledu do zpetneho zrcatka vidim opravdu bestialni pohled noveho mazla a dela se mi usmev na rtech... je doma... (pak mi usmev spadava, pac uz to vidim pred sebou, tak slapu na plyn a uklidnuju situaci :D )

Jsme na shell... jako driv... pohoda :)

Timto oznamujeme, ze Jihlava ma ve svych ulicich novou, hezci a novejsi Mitsubishi Eclipse a majitel Full.Eclipse je zase free a happy stejne jako ja a naplnuje se znovu podstata jeho prezdivky :)

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Mazda MX3 1.8l V6@2.5l V6 -> Mondeo 2002 2.0TDDI -> Mondeo 2009 TDCI TitaniumX, Fiesta XR2i 1.6 @ 130Hp, Fiat 126RR bambino rapido prototipo, Fiat 126P retro style, Ford Transit 2.5D a už bych chvilu neměl další krám kupovat, zatím stačí :D

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: další splněný sen

Příspěvek od Rudi »

tadle generace Eclipse se mi moc líbí 8)
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK

tomoking
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tomoking »

Gratuluji !
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem

Full.Eclipse
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Full.Eclipse »

Co dodat? Měl sem eclipse mám eclipse a zase budu mít protože jsem zjistil že já a to auto je jedno tělo připadá vám to jako blbost? tak nevíte nic o lásce k autu jsem opět štastnej a eclipska je v rukou člověka kterej jí bude opět mooc hýčkat.Děkuji shelbymu za to že sehnal zrovna tohoto krasavce v inzerátu a DONUTIL mě nakopat svý tělo do mazdy a jet si pro ní DIXX Shelbyku 8) jinak for ostatní uvidíme se na srazech 8)
Audi A4 Avant 1,9 FTDI
!MoNA Se zAčíNáME F-STeklE KlONoVAt ZačNěTE sI nA NáS DavAT PoZor!

Full.Eclipse
Kontaktovat uživatele:

Doplňující informace: Rok výroby 11/04 98 v roce 99 dotaženo z USA ( Florida) do Čr,takže se jedná o americkou RS verzi eclipse motor je tam tím pádem od Chryslera 420A 2,0 non turbo 16 valve DOHC 140 hp,ne od Mitsu. ale připadá mi i když bych to jako příznivec Mitsu. neměl psát že motor chrysler mi přijde o mnoho bytelnější než Mitsu. a také lépe jede je to možná i dáno tím kolik má najeto 41 600 mil tzn. 66 951 km.Jinak je vše stále cítit novotou i po tolika letech což mě překvapilo interiér má černou palubovku a ostatní plasty v autě jsou krémové barvy alá concern :D jo a z čeho jsem se málem udělal byli origo koberečky ECLIPSE auto není v el. takže okna motám švihadlama :D ale to je opravdu malej detailik kterej mě ubec nes*re, dále absence šíbru což je dobře já nemám šíbr rád přijde mi že kazí vzhled auta respektive střechy. tzn málo el. v autě méně starostí kor u Mitsu. :D .No a na závěr auto je kompletně po rozvodech,výměně oleju a provozních kapalin, new brzdový destičky takže nějakej ten pátek do toho hned nebudu muset sypat kroupy.Kola jsou 16" z Mitsu.3000 GT které se nepodařilo zapsat do techničáku kvůli gumám ale to neva už koukám po nějakých 18" který asi do TP už tuplem nedostanu :D. Já jsem s toho auta nadšenej a co vy?.. názory,dotazy, připomínky,zkušenosti??? sem s nima 8)
Audi A4 Avant 1,9 FTDI

Fáboš
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fáboš »

gratulace, ať do něj nemusíš ale chceš investovat peníze 8)
bez špéry jak kretén a v naftě.....3er

[url]http://www.getphoto.cz

Flinta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Flinta »

neni co dodat proste Mitsu= krasa 8) 8) tak at dobre slouzi:)

Krosmen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krosmen »

Autíko vyzerá opravdu velmi pěkně akorát se ohradim 4G63T od mitsu je jeden z nej motorů který mitsu udělalo.........

ATTSpeed

Příspěvek od ATTSpeed »

Vypadá to mooooc pěkně 8) Chci to vydět až se s tim trochu pomazlíš. Gratuluji :potlesk: :driver: :potlesk:
Obrázek

Full.Eclipse
Kontaktovat uživatele:

KROSMEN :motor 4g63T ze starší gen.eclipse byl vynikající,ale z této gen.eclipse už stál za hovno kor 4g63 non turbo mitsu.na něj použily lehčí slitiny hliníku takže na číču dále praskali,ojnice kliky atd...
Audi A4 Avant 1,9 FTDI

Fiesta
Kontaktovat uživatele:

Re: další splněný sen

Příspěvek od Fiesta »

Pěkná kára....jaký má hodnoty zrychlení atd???
VW PASSAT B5

ATTSpeed

Příspěvek od ATTSpeed »

Jinak doufám, že nějak neurazim tebe a tvého nového miláčka, ale dostali se mi pod ruku obrázky od bratří slováků
Přílohy
eclipse.jpg
eclipse.jpg (11.88 KiB) Zobrazeno 3598 x
eclipse2.jpg
eclipse2.jpg (15.74 KiB) Zobrazeno 3598 x
eclipse3.jpg
eclipse3.jpg (14.93 KiB) Zobrazeno 3598 x
Obrázek

ATTSpeed

Příspěvek od ATTSpeed »

A ještě jedna z interieru
Přílohy
eclipse4.jpg
eclipse4.jpg (15.58 KiB) Zobrazeno 3594 x
Obrázek

Mr_nick

Příspěvek od Mr_nick »

eclipse je krasavec!! supr volba! at dobře slouží

Karel84
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Karel84 »

tak uz sem videl tohle zihadlo na zivo a musim rict proste bomba 8)

Shelby
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shelby »

ATTSpeed: Doufam, ze ja neurazim tebe,ale ty fotky je neskutecnej humac, je to strasne preplacany, hnusny a nevkusny...
jinac je fakt v top stavu, podvozek cistounkej, motor taky a jede to taky pekne (zase si rejpnu - nesrovnavam to s majdou, pac ta ted opravdu utika jako svina :D ale kazdej jdeme trosku jinym smerem a tak je to v poradku)takze secteno podtrzeno... je super :)
ps: ja jedu dneska splnit take jedno prani :) jedu pro majdu 121 Kloboucka svoji slecne k narozeninam :) ale pssst :)
Mazda MX3 1.8l V6@2.5l V6 -> Mondeo 2002 2.0TDDI -> Mondeo 2009 TDCI TitaniumX, Fiesta XR2i 1.6 @ 130Hp, Fiat 126RR bambino rapido prototipo, Fiat 126P retro style, Ford Transit 2.5D a už bych chvilu neměl další krám kupovat, zatím stačí :D

MarAt
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MarAt »

Pěknej kus 8)
crx 4x4 boosted- 10.23s
8x národní rekord ve sprintu na 1/4míle
exige gt3,gsx,mr2,200sx aj.
www.marat.cz

ATTSpeed

Příspěvek od ATTSpeed »

Bez problému 8) Eclipse (z fotek) tak trochu připomíná auto z kindr vajíčka, ale jezdí dobře :) . Jinak přeji s novou mašinou hodně krásných zážitků. A jak jsem psal, rád se na ni podívám po upravách (jestli nějaké chystáš) :wink: :D
Obrázek

Letty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Letty »

to Full.Eclipse: tyjo, to je rychlovka :D já myslela, že si na ní tak měsíc, dva počkáme.... :D ..rozhodně gratulace a uvidíme se někdy na shellu 8)

:lol: :lol: :lol:
já jsem Letty a neumim nic :lol:

..Mazda RX-7 FC N/A 1.3 wankel..

http://tuning-jihlava.com

plaváček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od plaváček »

8) taky velká gratulace, vypadá fakt dobře, a s 18" to bude mazec jako prase--tak ať slouží chlape
VW GOLF III

Robik

Příspěvek od Robik »

Nádherný! Ať slouží dobře a motor ať šlape jak má 8)
SR20DE - ukradeno
D15B2 - prodáno
D16Z7 - živých 127 koníků

http://www.pneuheli.cz" onclick="window.open(this.href);return false;

Full.Eclipse
Kontaktovat uživatele:

Děkuju jak za sebe tak za eclipsku za koukám samou chválu,doufám že mi ta moje lady moc nezpyšní :D jinak za ty 3 dny jsem s ní už najezdil cca 360 km a jede super motor dělá to co má,klima funguje 100%,brzdy jsou super ,podvozek je tichounkej a tlumí tak jak má a v zatáčkách drží a nenaklání se prostě není co dodat jsem opravdu spokojenej jediná nevýhoda je trochu vyšší spotřeba když tomu člověk naloží :D . A odpověd k dotazům na chystané úpravy?... Eclipse jsem si vybral protože je nejkrásnější tak jak je v sériovém stavu bez úprav zrovna v této verzi RS co ho mám je opravdu nejdokonalejší,jediné co chystám je nalakování klik,sportovní podvozek a luxusní kola k tomu zřejmě opět 18" dále sportovní brzdy,zatonování skel aby věci odložené ve voze nepoutali moc pozornosti ,čirá zadní optika,sportovní výfuk s oválnou koncovkou protože ta kulatá koncovka co tam mám se mi moc nelíbí nebo spíš nehodí se k výřezu na nárazníku ten je totiž oválný..v interiéru se pouze změní přední sedačky za sportovnější a nechají se spolu se zadními očalounit do krémové barvy to proto aby ladily s interiérem který už v krémové barvě je a ještě jedna věcička plasmové budíky strašně se mi líbí a interiér určitě oživí to je vše víc si myslím toto autíčko nepotřebuje joo vlastně jo a to je láska a péče o auto to je nejdůležitější to žádné "tuzing" nárazníky nenahradí :lol:
Audi A4 Avant 1,9 FTDI

Mr_xx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mr_xx »

jojo, pěkný to máš

Malllory

Příspěvek od Malllory »

Letty píše:to Full.Eclipse: tyjo, to je rychlovka :D já myslela, že si na ní tak měsíc, dva počkáme.... :D ..rozhodně gratulace a uvidíme se někdy na shellu 8)

ahoj, ze das vedet, ze jezdis na shell. no jo, tak nic no. :twisted:

Letty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Letty »

to Mall: kočí, já nejezdím ještě nikam :lol: nějako furt nejsem schopná :roll: etě jsem si ani nevyzvedla řidičák :lol:

Malllory

Příspěvek od Malllory »

Letty píše:to Mall: kočí, já nejezdím ještě nikam :lol: nějako furt nejsem schopná :roll: etě jsem si ani nevyzvedla řidičák :lol:

takze uz jsi asi mela zkousky. no ja jen, ze to neni mozny se s tebou na nicem domluvit.

Letty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Letty »

to Mall: se mnou?? :shock: :twisted:

Malllory

Příspěvek od Malllory »

Letty píše:to Mall: se mnou?? :shock: :twisted: