Fiat Uno logo 75ie - NALEZENO

Ukradli vám auto nebo vykradli?

Moderátoři: Kane13, tholis

Odpovědět
Petr.

Fiat Uno logo 75ie - NALEZENO

Příspěvek od Petr. »

přes víkend bylo v Praze 4 Jihlavská ul. odcizen Fiat Uno 5dvéř, 1,5i, tmavě zelená metal. r.v. 1990, SPZ 1J0 68-22, na bokách měl červený linky a měl bezva elektrony Enzo Cup, možná to bylo ukradeno jen kvůli těmto kolům, ale pro jistotu sem dám ještě vin: ZFA14600006369639
telefon: 603 856 416, odměna jistá!

PS: fotky dodám

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

tak už je nalezeno, náhodní chodci ho objevili u Chomutova v lese polorozebraný :cry:

YANEK
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od YANEK »

:mad: no ty vole že maj tu drzost s ti lítat takhle za prahu sou to zmrdi všechny káry z prahy se našli mimo suprysty mimo prahu :mad:
:silly:Obrázek
www.astra-g.cz BAD TOYS FOR FAT BOYS
www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
www.autovit.cz Servis vozidel opel

Bordel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bordel »

je to v prde*, jak se tu krade, a vetsinou malo koho dopadnou a potrestaj :(...
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.

Návštěvník

majitelé Fiatu Uno, dávejte si pozor, moje bylo třetí za tento měsíc, bylo ukradeno na stejný způsob a odstaveno na podobným místě jako předchozí, sice ho mám zpátky, ale bez kol a nějakejch věcí uvnitř, včetně benzínu cca 3 litry
je otázka času kdy je dostanou, měl jsem tam colu a samozřejmě jí nějakej ubožák vypil a tím zanechal vzorek DNA, pokud je v databázi tak je jasnej :x

Kroci
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kroci »

omg to sou luzri :roll:

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

No jestli dopíjejí i colu z aut, tak to už je v hajzlu úplně :lol:
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form

rocco
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rocco »

Vždycky sem měl strach nechat něco na sedačce třeba foták, peněženku, mobil apod., ale ted abych se bál tam nechat i colu. Sou to fakt kurvy :lol:

Návštěvník

Pokud někdo z Chomutovska uvidíte na autě co má rozteč 4x98 kola Enzo Cup 13" se středovou pokličkou Dotz tak bych prosil SPZku, mám ještě jeden bezpečnostní vořech ke šroubům co zmizeli i s kolama a rád bych ho opásnul
zde je ilustrační obrázek
http://www.alcar.cz/cgi-bin/evoweb.dll/ ... b_frameset

děkuji

Acibuk

Příspěvek od Acibuk »

me ukradli predevcirem uno turbo, kamos ho mel pred barakem a bylo v nem par kapek benzinu, takze dojeli na vypadovku a parkli na sidlaku, vytrhli akorat repra, pak je ale asi nekdo vyrusil, protoze tam nechali nejaky kradeny radio, rukavici, sroubovak, 12ku klic ci co, vajgly, plato brufenu. Auto nejevi zadne znamky poskozeni, zamky neporusene, nicmemne nechce jet:( Policajt mi rikal, ze po meste koluje klic, kterym otevrou jakohokoliv fiata do urc. roku vyroby, ze bez sance.

biohazard
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od biohazard »

Fiaty se vzdycky kradly ve velkym

Odpovědět

Zpět na „Ukradeno“