to si děláš kozy, že tolik stojí novej? jinak mám ho a má teda zajímavej desing, jinak je to prakticky jenom jinak převlíklá 6600 a 7610ka s o něco málo lepšíma funkcema
Naposledy upravil(a) Rudi dne 17 čer 2007 23:54, celkem upraveno 1 x.
mam a sem maximalne spokojenej! jedinej telefon, co mi vydrezl cely 2 roky v zaruce jindy sem mel mobil tak pul roku Opravdu nevim, co mi na nem chybi
Japonci na konci Nissan Pathfinder - jen tak na práci Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku
Hele na mobilarénu bych se vysral když všude stála N95ka přes dvacet udělali pro registorvaný členy akci na ní asi za 17tis ale když sem si pak přečet že téměř všechny mobily jsou šedej dovoz, reklamaci uplatňuješ u nich a ne u nokie a většinou ti to vrátí jako neoprávněněnou reklamaci tak bych to nikdy tam nekoupil........... Psal sem jim i tehdá na icq a potvrdili mi že reklamaci jedině u nich.......
Build shit car,call everyone haters.... Function > Form
Aha ještě koukám na tu cenu, takhle já to dřív neřešil když sem ani nevěděl že šedej dovoz existuje a že je pak problém s reklamací a koupil sem tam myslim asi tři mobily ne teda pro mě ale koupil a všechny si svoje dva roky odkroutili bez jakýkoliv závady a sloužili by i dnes kdyby neskončili v nějakym šuplíku, tak když nebudeš mít smůlu a neni to nějakej blud ta cena na těch stránkách (tyhle chyby tam maj furt) tak bych to i zkusil bejt tebou
Build shit car,call everyone haters.... Function > Form
Taky mam jako druhy mobil (Ani nevim proc ale pouzivam ho ted nejak jako hlavni telefon...ne a ne me pustit) a docela fajnovka vydrzel toho dost a taky toho dost umi. Vrele doporucuji