Predbezne jsem zjistil,ze 27 je den A,neot nastane pranice o skopky,jestli mi rozumis.Kdyby to slo nejak udelat,urcite bych jel do teho Klasterca.hattori_hanzo píše:Jedině že bych hodil na osmu kola z Clia!Mikael píše:Mozna s Hattorim ze bychom se staviliJo a vezmeš si něco jinýho než já,ať nejsme za bukvice...Ikdyž v Klášterci znám jednu tuze pěknou a příjemnou slečnu...
Tak nejak.hattori_hanzo píše:Že by jsme hned udělali probefahre aby jsme se seznámili s novým pracovním prostředím jo?Mikael píše:Predbezne jsem zjistil,ze 27 je den A,neot nastane pranice o skopky,jestli mi rozumis.Kdyby to slo nejak udelat,urcite bych jel do teho Klasterca.
nedělejte že nepojedeteV12 píše: + ARV6 uvidime.....je to jeste daleko....
Děkuji jsi moc hodnej!zvooky píše:ahoj, vitej zpět v CZ....jinak info o tom srazu je v odkazu, ktery je v prvním příspěvku tohodle tématu
sice nejsem z KV ale taky vítamPrincezna píše:Děkuji jsi moc hodnej!zvooky píše:ahoj, vitej zpět v CZ....jinak info o tom srazu je v odkazu, ktery je v prvním příspěvku tohodle tématu
A ty tam budeš taky?Nikoho tady fakt neznám a nechci tam jenom koukat.
Asi tam bude dost lidí co? Je to i s koupáním nebo jak to je??BALI píše:a na tom srazu 7.7. taky budu,tak snad se potkáme
Tak ty si teda musím ještě koupit ale netuším jakým autemBALI píše:já tam jedu autemurčitě nějaký sexy bikiny
![]()
já timhlePrincezna píše:Tak ty si teda musím ještě koupit ale netuším jakým autemBALI píše:já tam jedu autemurčitě nějaký sexy bikiny
![]()
Ja asi pojedu moji italskou babickouPrincezna píše:Čím tam jedete?? Já abych měla přehled a co si tam vzít