Výroba (kopírování) nárazníků

Plasty, spoilery, čirá optika, neony, zadní lapmy, křídla a tak dále, to najdete v této kategorii.

Moderátoři: Fáboš, Jardafox

chico

Příspěvek od chico »

no tak zkusit to muzes kdyz ti to pomuze :-)

bóďa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bóďa »

Tak jsem to teď počítal a nárazník má plochu cca 2 metry ctverecni, takze budu potrebovat 10m2 platna. Co jsem teda koukal, tak jsem si myslel, ze za sadru dam asi hodne penez a nasel jsem "Sadra stavebni - seda 30kg 130Kč" :) Nevite nekdo jak to vypada? Aby to nebyl nejakej beton hrubej :lol:

http://www.icenter.cz/sortiment_detail.php?id=3427

jo a fakt nikdo nevite kolik na ty 2 metry na cca 5 vrstev spotrebuju ty pryskyrice? ja vubec netusim totiz a do predbeznyho rozpoctu by se to siklo :)
3x Renault Safrane Hartge Biturbo

chico

Re: Výroba (kopírování) nárazníků

Příspěvek od chico »

max spotřebuješ jeden naraznik jednu piksli :-) tj. cca 200 kč ...jinak ta stavebni sadra nevim myslim ze bude moc krehká potom chce to zkusit koupit pytlik a zkusit udelat formu na neco maleho treba a jestli to vydrží tak pouzit nejlepsi je na to umelecka sadra je jemna a po uschnuti i pevna ale zas stoji trochu vic no :-)

bóďa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bóďa »

no a co stéjí ta "umělecká"? nic jsem pod pojmem omulecka sadra nenašel :lol:

chico

Příspěvek od chico »

http://www.vytvarka.cz/inshop/vytvarne- ... ani/sadry/ treba tady neco je co ti muzu doporucit je tvrda přesna sadra je uprostřed a nebo ta pryskyricna by taky nemusela byt spatna ale ty ceny :roll:

bóďa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bóďa »

no ta cena teda je,.. :( ani nevim, kolik toho budu potrebovat. to uvidim, az si zbastlim nejakou truhlu na to a co nejvic ji zmensim (zkosit rohy, mista kde by bylo zbytecny lejt tolik sadry a tak)

chico

Příspěvek od chico »

muzes to taky udelat opacne :-) vem pletivo nejake jemne treba jak se davalo do kralikarny a tu sadru naplacej na zakryty naraznik- to pletivo ti tu sadru ztuzi aby ti to neprasklo tim padem si udelas sadrovou slupku treba 5 cm tlustou a usetris velmi dost sadry :-)

bóďa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bóďa »

no nevim jestli by to potom vydrzelo nekolikrat vyndavani a vylaminovani,.. i kdyz kdyby sem ten tvuj napad trchu vytůnil, tak by to mohlo byt OK. :lol:
Udělat to tak jak to řikáš, tu šlupku udělat z nějaký tý kvalitní sádry a potom jí posadit do tý truhly a zalejt jí nějakou tou levnou sádrou, aby to bylo pevný,..
ale na tu šlupku by mi asi nestacilo ani tech 5 kilo ne?a taky by ta sadra asi dost stejkala a v tu chvili bych s tim prastil a prestal vyrabet naraznik :lol:

chico

Příspěvek od chico »

poradim ti sadru míchej v horke vodě a po malych davkach :-) okamzite tuhne po par minutach je tvrda :-) na ten naraznik ji napatlavej pouhou dlani proste naber a napatlej a tak porad dokola az budes mit pocit ze je ji tam dost muzes tam pridat mezitim i to jemne pletivo abys to posichroval.......nevim kolik kilo bys musel pouzit ale ono staci udelat jen lehkou vrstvu a pak to otocit i s naraznikem do te truhly a dolit obyc sadrou a po vytvrdnuti naraznik vyloupnes .....jako prdel to nebude ale tragedie taky ne jen se nevzdej pri kazdem nezdaru protoze kvalita prichazi s praxi jakmile budes laminovat 3 spojler uz to pujde vklidu

bóďa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bóďa »

no nevim, abych pravdu rekl, tak do tohodle se mi moc nechce
1. ta draha sadra je dost draha a precejenom do toho nechci moc investovat, protoze se porad docela bojim toho, ze si koupim matros, pujcim si za nejaky prachy naraznik, a pak ten vysledek bude stat za prd a ja to vyhodim spolu s nekolika tisicema co do toho investuju.
2. si myslim ze to bude pevnejsi kdyz to udelam najednou min kvalitni sadrou, nez kdyz se ma spojovat sucha sadra s mokrou - myslim tim ta slupka se zbytkem sadry,..
3. si koupim nejdriv tu levnou a vyzkousim si neco obtisknout, jestli to bude krehky, nebo tam bude moc bublinek nebo to bude moc hruby tak se teprv pustim do tohodle, protoze tu levnou sadru budu potrebovat tak jako tak :wink:

chico

Příspěvek od chico »

jj to jo vsak klidne to udelej ze sadry pro elektrikare jak sadrujou draty do drazky a pak uvidids na nektere veci je lepsi jeden postup na druhe druhy :-) hlavne pak ukaz vysledky nebo poreferuj co a jak .... kazdopadne GL

bóďa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bóďa »

:lol: no uvidim. kazdopádně pak napísu

pajatruhlik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pajatruhlik »

Tak si to tu pročítám a celkem by mě zajímalo jak to dopadlo? :)
Daewoo Tico sx
za 3 mesice Daewoo Nexie 1.5
už uplynulo mnoho dnu měsícu i leta jsem tu opět
Daewoo kalos sx 1.4 16V +al-16" CMS, FOLIE,sport.filtr,sport.pružiny weitec, zadní díl výfuku montii hudba ;) ja rád bum bum:D

bóďa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bóďa »

dopadlo to tak, že jsem se na to nakonec vyprd, protože nakonec když chceš prodat origo nárazník, tak je problém ho prodat za 5 tisíc, protože vždycky všichni všechno chtěj, ale nakonec na to nemaj... a sám už mám dvě sady origo, takže už nepotřebuju :)

beck

Příspěvek od beck »

klasika :lol:
Müller Motorsport & Customs - Autoservis Prostějov
- servis, lakovna, karosárna, svařování plastů, geometrie, klimatizace , zajistení stk
- rámování, renovace veteranu, tuning a offroad upravy + shop, výroba z lamina a uhlíku

bóďa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bóďa »

:D 8)

Odpovědět

Zpět na „Exteriér - styling a elektronika“