jim.vw píše:už sem na to přišelje to takovej ten pocit co tě to protě nutí udělat... žádnej stajlink ani tunink, prostě odvěká psychická potřeba, furt ti to zní v hlavě, nejde se toho zbavit >> http://www.youtube.com/watch?v=UDs9c1WUX4A
Prvni rozumnej duvod co bych byl ochotnej uznat... az na to, ze mnohem vic se v prednim skle obvykle odrazi leskla palubka, nez leskla kapotaKvětoslávek píše:me napad jeste jeden duvod....v cerne se tolik neodrazi svetlo
Beaver píše:Prvni rozumnej duvod co bych byl ochotnej uznat... az na to, ze mnohem vic se v prednim skle obvykle odrazi leskla palubka, nez leskla kapotaKvětoslávek píše:me napad jeste jeden duvod....v cerne se tolik neodrazi svetlo
Presne tak jako me to taky nevadi sice nemam cernou ale je to jedno ne ?? Kazdyho vecDavidoff píše:napis si do japonska proc zacali mit cerny kapoty![]()
prote se mi to libi a tak mam cernou kapotu, taky kdyz se kouknes na vjetsine japoncich je cerna kapota, delam to podle japonska takze mam cernou kapotukdyby se mi to nelibilo tak ji nemam
Pokud bys to delal podle Japonska, tak ji mas prave karbonovouDavidoff píše:napis si do japonska proc zacali mit cerny kapoty![]()
prote se mi to libi a tak mam cernou kapotu, taky kdyz se kouknes na vjetsine japoncich je cerna kapota, delam to podle japonska takze mam cernou kapotukdyby se mi to nelibilo tak ji nemam
tojoMiTMaN píše:hm.. k cerveny se karbon kapotam oc hodit nebude co?
neasiLaconi píše:tojoMiTMaN píše:hm.. k cerveny se karbon kapotam oc hodit nebude co?
Beaver píše: Pokud bys to delal podle Japonska, tak ji mas prave karbonovou]
Me se k cervene libiMiTMaN píše:hm.. k cerveny se karbon kapotam oc hodit nebude co?