Kotouče ROTORA
Moderátor: Zemi
Kotouče ROTORA
ahoj nemate nejakou zkusenost s temahle kotoucema chtel bych je na crx II.gen. nebo co mi muzete doporucit co dobrefunguje? dikes
Honda forever.........
ty drážkované v tehle řade jsou stejná blbost jako derované..pokud nepujdeš do skutečně lepší řady ( řádově 5ts+ za kotouč tak výsledek bdue stejný jako lepší kotouče kalsické + dobré deksy, zbytek je jen placebo efekt přechodu ze starých kotouču na nové..ozzy_crx píše:ja tam brembo mam a desky nipparts. neni to spatny ale radsi bych neco drazkovaneho a brembo nevyrabi drazkovane kotouce na 16v
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
Ja poridil Brembo + ATE a jsem zklamany. Po 3.- 5. ostrejsim zabrzdeni brzdy chabnou. Podotykam, ze pistky s kopytama mam po repasi, brzdovy valec je take novy. Vykon byl naposledy nameren 165hp. Auto jsem stavel na okruh a sprinty a zrejme poridim Feroda DS2500. S ATE se necitim bezpecne ani pri prevozu auta z garaze do garaze.Peet.cz píše:projdi si diskusy na honda-clubu
probiralo se to tam mockrat
doporucujou hodne Brembo (+ desky ATE)
Live4Ride Syndicate
Re: Kotouče ROTORA
říct že ate je super nebo šmejd je stejné jako říct že zážehovej motor proti vznetovýmu je slabej
každá značka má své třídy kotouču a ty je potřeba srovnávat je to jako byste řekli ate je nahovno, ferodo je lepší a á vám poloýžil nam stul ferodo premier kotouče a vedle Ate sport
každá značka má své třídy kotouču a ty je potřeba srovnávat je to jako byste řekli ate je nahovno, ferodo je lepší a á vám poloýžil nam stul ferodo premier kotouče a vedle Ate sport
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.