oprava MMC karty-lze?
Moderátor: Rudi
- creater
- Kontaktovat uživatele:
oprava MMC karty-lze?
je to 1GB MMC DV Kingston, v telefonu píše poškozená karta, ve čtečce jde zformátovat ale po vložení do telefonu pořád poškozená. Není na to nějakej SW hajzl co by ji zkusil opravit nebo ji mám rovnou vyhodit?
"Hledám dívku do 25 let na anální sex, časem možná něco víc"
- creater
- Kontaktovat uživatele:
mě to nepustí v telefonu ani k formátu, dám paměť a hned napíše poškozená karta. Při formátu ve čtečce jde nastavit NTFS, FAT a FAT 32, co tam mám nastavit?PemaR píše:Nedavno mi to psalo to same u moji 512 Kingston kdyz jsem ji dal sformatovanou v PC do N6600... Stacilo ji znova naformatovat v telefonu a uz komunikovala. Jen ten format byl cca 30min
"Hledám dívku do 25 let na anální sex, časem možná něco víc"
- qwer
- Kontaktovat uživatele:
Re: oprava MMC karty-lze?
taky jsem měl ten problem.. nešlo a nešlo.. ale nakonec když jsem ji zformátoval v tiskárně (ve slotu na SD) tak šla v pohodě..
byla to teda SD micro ale to by mohlo bejt stejny.. prostě zkusit zformátovat jinde i když je to divny
byla to teda SD micro ale to by mohlo bejt stejny.. prostě zkusit zformátovat jinde i když je to divny
Passat B5.5 TDI 96kw
DV karty tohle dělaj běžně,taky mám takovou doma. Počítač ji nepřečte a telefon chce vložit heslo který tam samozřejmě není. Je to asi normální že se serou. Vyhoď ji nebo používej v zařízení který ji najde a než to uděláš a koupíš new tak si někde půjč jinou a zkus ji. Je totiž klidně možný že je vada na čtečce mobilu.
BMW E21 318i M10B18 77KW '81, E36 Compact 316i M43B16 75KW '94, E65 735i N62B36A 200KW '01