prej normalne ale ja mu už neveřim nos mezi očima.....si o nem myslim svi proč ma velkej uspech stou jeho seriovkou v TC.... u me to neni zavist ale me nasere ..když neco maka na auta a neni tak obodobovanej...v aute ma seri nema tapec atd..ma jen volant a sedačky sportEskláda píše:wsnw představ si že včera se k nám do restaurace přijel najíst ten tvůj kolega s tou žlutou ibizou jak je taky v tuning cupu.. bylo deštivo a hrozně a on s tím jezdí normálně?? každopadně to nebyla nějaká bomba
krasny! kde jsi ho potkal? nemas vice fotek? melo ceskou RZ nebo ne?:) dik.)Eskláda píše:no a pak odešel a zase přijelo tohle
Superleggera byla k sežrání!No já myslím že vypisovat všechno co jsme potkalu na Kolonádě,na cestách,u Puppu,Plazy,na Golfu a podobně tak jsme tu dlouho!Mikael píše:To Lambo jsem potkal u Plazy,kde predtim stala Superleggera...a to byl narez teda.
Videl,poslintal,ocistil a jel zase dal.Mimochodem...uz jsi jel Cliem???Jak se ti jezdi ???hattori_hanzo píše:Superleggera byla k sežrání!No já myslím že vypisovat všechno co jsme potkalu na Kolonádě,na cestách,u Puppu,Plazy,na Golfu a podobně tak jsme tu dlouho!Mikael píše:To Lambo jsem potkal u Plazy,kde predtim stala Superleggera...a to byl narez teda.Pak hodím nějaký fotky...
Btw. ani jsem se neptal jestli jsi viděl to bílý Bentley ftuningu u Plazy?Z toho jsem hořel,hlavně z těch hranatejch laufů a z toho zvuku co z nich lezl!![]()
Tyvoe...vůbec mi nemluv - nejede to,vrže to,bouchá to,MMI tam není,nesedí to,těžkej posilovač to má,nebrzdí to,špatně se v tom sedí,málo místa tam je,neklimuje to,za svoje tam musím tankovat...no vůbec...Mikael píše:Videl,poslintal,ocistil a jel zase dal.Mimochodem...uz jsi jel Cliem???Jak se ti jezdi ???
Jak si clovek pekne zvyka...a jak rychle...tak hezky pekne zpatky nohama na tvrdou zem.Mimochodem mam taky fotky z vyletu s Renée,tak pak nahodim,az si je sosnu.hattori_hanzo píše:Tyvoe...vůbec mi nemluv - nejede to,vrže to,bouchá to,MMI tam není,nesedí to,těžkej posilovač to má,nebrzdí to,špatně se v tom sedí,málo místa tam je,neklimuje to,za svoje tam musím tankovat...no vůbec...Mikael píše:Videl,poslintal,ocistil a jel zase dal.Mimochodem...uz jsi jel Cliem???Jak se ti jezdi ???
Ntj,pád to byl hodně tvrdej...Myslíš jak jsi se jel projet pro kufry?Mikael píše:Jak si clovek pekne zvyka...a jak rychle...tak hezky pekne zpatky nohama na tvrdou zem.Mimochodem mam taky fotky z vyletu s Renée,tak pak nahodim,az si je sosnu.