Airbrush- Ale kdo,kde??? - pls poraďte s motivem!!! Všichni!
Airbrush- Ale kdo,kde??? - pls poraďte s motivem!!! Všichni!
Čau,potřeboval bych na víko nádrže plácnout nějakej obrázek,mohl by mi někdo dopoučit firmu která by to udělala i když jim to pošlu poštou??? Díky moc za každou radu!!! A motiv?? Viz níže:
Naposledy upravil(a) HoviXXX dne 26 čer 2007 20:36, celkem upraveno 2 x.
Re: Airbrush- Ale kdo,kde???
http://www.airbrush-jankovsky.com/home.phpHoviXXX píše:Čau,potřeboval bych na víko nádrže plácnout nějakej obrázek,mohl by mi někdo dopoučit firmu která by to udělala i když jim to pošlu poštou??? Díky moc za každou radu!!!
Ale asi to nebude zrovna nejlevnejsi
Jojo, DENI je hodne zrucnej borec. Tady jsou jeho stranky i s kontaktem, tak se ho muzes zeptat. - www.deni-tuning.wz.cz 

Do you love me?
. _____
/__|___\___
\(o)____(o)/
. _____
/__|___\___
\(o)____(o)/
Re: Airbrush- Ale kdo,kde??? - pls poraďte s motivem!!! Všic
dej tam du pandu jak žere bambus 

VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
- Fáboš
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
napiš tady uživateli Panda, bude rádHoviXXX píše:Jakej vy by ste dali motiv na víko nádrže,já mám v plánu normálně fotku zvířete PAndy,myslíte že to neni špatnej nápad?? Nebo radši něco jinýho?? Uvítam i insppiraci!!!! Díky moc všem!!!!

bez špéry jak kretén a v naftě.....3er
[url]http://www.getphoto.cz
[url]http://www.getphoto.cz
mě dělali 2x Airbrush (jednou víko nádrže po druhé pokličky na kola zde:
www.tuning.zvyk.com
na seznamu lze nalést jako Tuning modřany
www.tuning.zvyk.com
na seznamu lze nalést jako Tuning modřany
Seat Toledo 1.9. TDi 81,5 Kw MAGNUS
www.re5pect.cz
www.angeleyes.cz
www.rdx-racedesign.cz
www.honza013.wz.cz
www.d8tuning.tym.cz
www.re5pect.cz
www.angeleyes.cz
www.rdx-racedesign.cz
www.honza013.wz.cz
www.d8tuning.tym.cz
http://www.airflag.cz/ maximalní spokojenost 

DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad

mno, to mas teprve malou plochu.... ale ja vuuuubec nevim co na kryt motoru... kterej mi ho pulku zabere.nastesti teda Punto nema moc velkej motor.prostor...ale proste nevim. sachovnici ma kde kdo, motiv sveho auta taky.. sebe tam davat nebudu.,klubem jsem polepan dost.. fakt newim
takze si dovolim pouzit tvoje tema na pripadne navrhy.Ď.

moje šPunto, muj život
co takhle bily kryt motoru a na nem cerveneho kone (znak Ferrari)Katy píše:mno, to mas teprve malou plochu.... ale ja vuuuubec nevim co na kryt motoru... kterej mi ho pulku zabere.nastesti teda Punto nema moc velkej motor.prostor...ale proste nevim. sachovnici ma kde kdo, motiv sveho auta taky.. sebe tam davat nebudu.,klubem jsem polepan dost.. fakt newim![]()
nebo me jeste napadlo tam hodit skicu celeho okruhu Autodroma Nationale di MonzaSkejT píše:co takhle bily kryt motoru a na nem cerveneho kone (znak Ferrari)Katy píše:mno, to mas teprve malou plochu.... ale ja vuuuubec nevim co na kryt motoru... kterej mi ho pulku zabere.nastesti teda Punto nema moc velkej motor.prostor...ale proste nevim. sachovnici ma kde kdo, motiv sveho auta taky.. sebe tam davat nebudu.,klubem jsem polepan dost.. fakt newim![]()

ferari do fiata no nevim ale zameřil bych se na tu italskou vlajku to je gut napad
ja si myslim,ze je to dobry napad hodit neco Ferrari do Fiata.Nikdo to nema a hlavne spojitost mezi Fiatem a Ferrari nemusim rozepisovat,tu zna snad kazdychico píše:ferari do fiata no nevim ale zameřil bych se na tu italskou vlajku to je gut napad

no tak znak Ferrari urcite nechci... pripada mi to spise jako tuZing.SkejT píše:ja si myslim,ze je to dobry napad hodit neco Ferrari do Fiata.Nikdo to nema a hlavne spojitost mezi Fiatem a Ferrari nemusim rozepisovat,tu zna snad kazdychico píše:ferari do fiata no nevim ale zameřil bych se na tu italskou vlajku to je gut napad
do interieru budu davat odstin sedo-stribrne... tak newim jestli i motor neco z toho.
moje šPunto, muj život
tuzing,ty vis co to je? Vsichni se tady ohani slovem "tuzing" a ani nevedi co si pod tim maji predstavit.Jinak uz mlcimKaty píše:no tak znak Ferrari urcite nechci... pripada mi to spise jako tuZing.SkejT píše:ja si myslim,ze je to dobry napad hodit neco Ferrari do Fiata.Nikdo to nema a hlavne spojitost mezi Fiatem a Ferrari nemusim rozepisovat,tu zna snad kazdychico píše:ferari do fiata no nevim ale zameřil bych se na tu italskou vlajku to je gut napad
do interieru budu davat odstin sedo-stribrne... tak newim jestli i motor neco z toho.

Stejnej majitel fabriky. Jinak spojitost jaka ? Panda pouziva spojku z Enza nebo naopak ?SkejT píše:...a hlavne spojitost mezi Fiatem a Ferrari ....,tu zna snad kazdy

Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Beaver píše:Stejnej majitel fabriky. Jinak spojitost jaka ? Panda pouziva spojku z Enza nebo naopak ?SkejT píše:...a hlavne spojitost mezi Fiatem a Ferrari ....,tu zna snad kazdy

Technicky vzato, melo by to vlastne fungovat naopak - majitele Ferrari by mohli zacit prelepovat svoje znacky logem Fiatu, viz nynejsi "Chevrolet" Kalos. Kazdopadne, jen kvuli stejnemu vlastnikovi by zrejme bylo trochu trapny cpat Ferrari emblemy do Fiatu, proto jsem si rejpnul, nemyslim tim samozrejme nic ve zlym 

Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
urcite vim na co jsi narazel a vim ze svym zpusobem mas pravdu,jen me opravdu prislo zajimave dat motiv Ferrari do Fiatu.Na F1 lze propagovat logo Fiat,na promo akcich Ferrari se vzdy prezentuje nejaky Fiat a takovych argumentu muze byt vic.Ale mas pravdu ze je to jednostraneBeaver píše:Technicky vzato, melo by to vlastne fungovat naopak - majitele Ferrari by mohli zacit prelepovat svoje znacky logem Fiatu, viz nynejsi "Chevrolet" Kalos. Kazdopadne, jen kvuli stejnemu vlastnikovi by zrejme bylo trochu trapny cpat Ferrari emblemy do Fiatu, proto jsem si rejpnul, nemyslim tim samozrejme nic ve zlym
vim, nejsem vcerejsiSkejT píše:tuzing,ty vis co to je? Vsichni se tady ohani slovem "tuzing" a ani nevedi co si pod tim maji predstavit.Jinak uz mlcimKaty píše:no tak znak Ferrari urcite nechci... pripada mi to spise jako tuZing.SkejT píše: ja si myslim,ze je to dobry napad hodit neco Ferrari do Fiata.Nikdo to nema a hlavne spojitost mezi Fiatem a Ferrari nemusim rozepisovat,tu zna snad kazdy

a s tim znakem ferrari na/ve fiatu je to tak jak pisete... u nas pro vysmech. na zavodech kdyz to ma ferrari je to neco jineho. jsem koukala ted na moto GP ze ma Fiat i Rossi na masine

ale ta italska vlajka byl dobrej napad... jenze tam zelenej bude leda tenhle pruh.
nebo myslite ze by mi tam nekdo vykresil historii špunta.. ? tri obrazky... to by bylo asi mastne ne ?
moje šPunto, muj život
4 crossic: moc pekny a hodne povedeny napad.Jde videt,ze DENI se tim fakt bavi,jeste o nem v budoucnu hodne uslysime
Tady je: 246-554-254 ...snad se nebude zlobit, že ho šířím:)
VW CC RTDI snowflag
to máš to samý jako s Ratem ehm..pardon - raTTemSkejT píše: tuzing,ty vis co to je? Vsichni se tady ohani slovem "tuzing" a ani nevedi co si pod tim maji predstavit.Jinak uz mlcim

a spojení s fiatem ferrari nikdy neodpustim, je to podle mě nejhorší krok kterej mohli udělat

a tusim gallardo melo zamky z passata??
a kdo kdy videl passata se znakem lamborghini? nebo proc to nekdo nedela i obracene, davat si na ferrari znak FIATa?? pokud to neni recese tak si proste myslim ze si tim nekteri fiataci akorat leci nejaky komplexi nebo ja nevim, nikdy (aspon o tom nevim, je mozny ze vyjimka se najde) jsem podobnej napad nevidel na zminenym Passatu nebo na nejake lancii nebo na Alfa Romeo...
PS: absolutne nemam nic proti Italskym autum, at je to FIAT nebo Ferrari...

Looking for some car....
jde o napad a ten se ceniBooM píše:a tusim gallardo melo zamky z passata??a kdo kdy videl passata se znakem lamborghini? nebo proc to nekdo nedela i obracene, davat si na ferrari znak FIATa?? pokud to neni recese tak si proste myslim ze si tim nekteri fiataci akorat leci nejaky komplexi nebo ja nevim, nikdy (aspon o tom nevim, je mozny ze vyjimka se najde) jsem podobnej napad nevidel na zminenym Passatu nebo na nejake lancii nebo na Alfa Romeo...