Airbrush- Ale kdo,kde??? - pls poraďte s motivem!!! Všichni!

Plasty, spoilery, čirá optika, neony, zadní lapmy, křídla a tak dále, to najdete v této kategorii.

Moderátoři: Fáboš, Jardafox

HoviXXX

Airbrush- Ale kdo,kde??? - pls poraďte s motivem!!! Všichni!

Příspěvek od HoviXXX »

Čau,potřeboval bych na víko nádrže plácnout nějakej obrázek,mohl by mi někdo dopoučit firmu která by to udělala i když jim to pošlu poštou??? Díky moc za každou radu!!! A motiv?? Viz níže:
Naposledy upravil(a) HoviXXX dne 26 čer 2007 20:36, celkem upraveno 2 x.

sandokan

Re: Airbrush- Ale kdo,kde???

Příspěvek od sandokan »

HoviXXX píše:Čau,potřeboval bych na víko nádrže plácnout nějakej obrázek,mohl by mi někdo dopoučit firmu která by to udělala i když jim to pošlu poštou??? Díky moc za každou radu!!!
http://www.airbrush-jankovsky.com/home.php

Ale asi to nebude zrovna nejlevnejsi

Fáboš
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fáboš »

DENI tady na foru, myslim, že pošta nebude problém. je to moc šikovnej kluk 8)
bez špéry jak kretén a v naftě.....3er

[url]http://www.getphoto.cz

Mr.Bean

Příspěvek od Mr.Bean »

Jojo, DENI je hodne zrucnej borec. Tady jsou jeho stranky i s kontaktem, tak se ho muzes zeptat. - www.deni-tuning.wz.cz 8)
Do you love me?
. _____
/__|___\___
\(o)____(o)/

HoviXXX

Příspěvek od HoviXXX »

Jakej vy by ste dali motiv na víko nádrže,já mám v plánu normálně fotku zvířete PAndy,myslíte že to neni špatnej nápad?? Nebo radši něco jinýho?? Uvítam i insppiraci!!!! Díky moc všem!!!!

BALI

Re: Airbrush- Ale kdo,kde??? - pls poraďte s motivem!!! Všic

Příspěvek od BALI »

dej tam du pandu jak žere bambus 8)
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325

Fáboš
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fáboš »

HoviXXX píše:Jakej vy by ste dali motiv na víko nádrže,já mám v plánu normálně fotku zvířete PAndy,myslíte že to neni špatnej nápad?? Nebo radši něco jinýho?? Uvítam i insppiraci!!!! Díky moc všem!!!!
napiš tady uživateli Panda, bude rád 8) :lol:
bez špéry jak kretén a v naftě.....3er

[url]http://www.getphoto.cz

HONZA_013
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HONZA_013 »

mě dělali 2x Airbrush (jednou víko nádrže po druhé pokličky na kola zde:

www.tuning.zvyk.com
na seznamu lze nalést jako Tuning modřany

felda

Příspěvek od felda »

http://www.airflag.cz/ maximalní spokojenost 8)
DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad Obrázek

Katy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Katy »

mno, to mas teprve malou plochu.... ale ja vuuuubec nevim co na kryt motoru... kterej mi ho pulku zabere.nastesti teda Punto nema moc velkej motor.prostor...ale proste nevim. sachovnici ma kde kdo, motiv sveho auta taky.. sebe tam davat nebudu.,klubem jsem polepan dost.. fakt newim :(

takze si dovolim pouzit tvoje tema na pripadne navrhy.Ď.
8)
moje šPunto, muj život

SkejT

Příspěvek od SkejT »

Katy píše:mno, to mas teprve malou plochu.... ale ja vuuuubec nevim co na kryt motoru... kterej mi ho pulku zabere.nastesti teda Punto nema moc velkej motor.prostor...ale proste nevim. sachovnici ma kde kdo, motiv sveho auta taky.. sebe tam davat nebudu.,klubem jsem polepan dost.. fakt newim :(

8)
co takhle bily kryt motoru a na nem cerveneho kone (znak Ferrari)

SkejT

Příspěvek od SkejT »

SkejT píše:
Katy píše:mno, to mas teprve malou plochu.... ale ja vuuuubec nevim co na kryt motoru... kterej mi ho pulku zabere.nastesti teda Punto nema moc velkej motor.prostor...ale proste nevim. sachovnici ma kde kdo, motiv sveho auta taky.. sebe tam davat nebudu.,klubem jsem polepan dost.. fakt newim :(

8)
co takhle bily kryt motoru a na nem cerveneho kone (znak Ferrari)
nebo me jeste napadlo tam hodit skicu celeho okruhu Autodroma Nationale di Monza
Obrázek

chico

Příspěvek od chico »

ferari do fiata no nevim ale zameřil bych se na tu italskou vlajku to je gut napad

SkejT

Příspěvek od SkejT »

chico píše:ferari do fiata no nevim ale zameřil bych se na tu italskou vlajku to je gut napad
ja si myslim,ze je to dobry napad hodit neco Ferrari do Fiata.Nikdo to nema a hlavne spojitost mezi Fiatem a Ferrari nemusim rozepisovat,tu zna snad kazdy :wink:

Katy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Katy »

SkejT píše:
chico píše:ferari do fiata no nevim ale zameřil bych se na tu italskou vlajku to je gut napad
ja si myslim,ze je to dobry napad hodit neco Ferrari do Fiata.Nikdo to nema a hlavne spojitost mezi Fiatem a Ferrari nemusim rozepisovat,tu zna snad kazdy :wink:
no tak znak Ferrari urcite nechci... pripada mi to spise jako tuZing.
do interieru budu davat odstin sedo-stribrne... tak newim jestli i motor neco z toho.
moje šPunto, muj život

SkejT

Příspěvek od SkejT »

Katy píše:
SkejT píše:
do interieru budu davat odstin sedo-stribrne... tak newim jestli i motor neco z toho.
tuzing,ty vis co to je? Vsichni se tady ohani slovem "tuzing" a ani nevedi co si pod tim maji predstavit.Jinak uz mlcim :shutup:

Beaver

Příspěvek od Beaver »

SkejT píše:...a hlavne spojitost mezi Fiatem a Ferrari ....,tu zna snad kazdy :wink:
Stejnej majitel fabriky. Jinak spojitost jaka ? Panda pouziva spojku z Enza nebo naopak ? :lol:
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"

SkejT

Příspěvek od SkejT »

Beaver píše:
SkejT píše:...a hlavne spojitost mezi Fiatem a Ferrari ....,tu zna snad kazdy :wink:
Stejnej majitel fabriky. Jinak spojitost jaka ? Panda pouziva spojku z Enza nebo naopak ? :lol:
:( dnes na hadky nemam fakt naladu,mas pravdu :snooty:

Beaver

Příspěvek od Beaver »

Technicky vzato, melo by to vlastne fungovat naopak - majitele Ferrari by mohli zacit prelepovat svoje znacky logem Fiatu, viz nynejsi "Chevrolet" Kalos. Kazdopadne, jen kvuli stejnemu vlastnikovi by zrejme bylo trochu trapny cpat Ferrari emblemy do Fiatu, proto jsem si rejpnul, nemyslim tim samozrejme nic ve zlym :wink:
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"

SkejT

Příspěvek od SkejT »

Beaver píše:Technicky vzato, melo by to vlastne fungovat naopak - majitele Ferrari by mohli zacit prelepovat svoje znacky logem Fiatu, viz nynejsi "Chevrolet" Kalos. Kazdopadne, jen kvuli stejnemu vlastnikovi by zrejme bylo trochu trapny cpat Ferrari emblemy do Fiatu, proto jsem si rejpnul, nemyslim tim samozrejme nic ve zlym :wink:
urcite vim na co jsi narazel a vim ze svym zpusobem mas pravdu,jen me opravdu prislo zajimave dat motiv Ferrari do Fiatu.Na F1 lze propagovat logo Fiat,na promo akcich Ferrari se vzdy prezentuje nejaky Fiat a takovych argumentu muze byt vic.Ale mas pravdu ze je to jednostrane

Katy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Katy »

SkejT píše:
Katy píše:
SkejT píše: ja si myslim,ze je to dobry napad hodit neco Ferrari do Fiata.Nikdo to nema a hlavne spojitost mezi Fiatem a Ferrari nemusim rozepisovat,tu zna snad kazdy :wink:
tuzing,ty vis co to je? Vsichni se tady ohani slovem "tuzing" a ani nevedi co si pod tim maji predstavit.Jinak uz mlcim :shutup:
vim, nejsem vcerejsi ;)
a s tim znakem ferrari na/ve fiatu je to tak jak pisete... u nas pro vysmech. na zavodech kdyz to ma ferrari je to neco jineho. jsem koukala ted na moto GP ze ma Fiat i Rossi na masine :lol:

ale ta italska vlajka byl dobrej napad... jenze tam zelenej bude leda tenhle pruh.
nebo myslite ze by mi tam nekdo vykresil historii špunta.. ? tri obrazky... to by bylo asi mastne ne ?
moje šPunto, muj život

ATTSpeed

Příspěvek od ATTSpeed »

airbrush je naprosto skvělej. Už jsem si nechal udělat návrh - sice cena je dost vysoká, ale bude to stát za to. :lol: :lol: :lol:
Obrázek

crossic

Příspěvek od crossic »

Já mám teď novej od DENIho a naprostá spokojenost...řekl jsem mu svou představu, on udělal návrh, já řekl, že je to OK a za 2 dny bylo hotovo... Jsem s tím moc spokojenej a cena je víc než příznivá 8) 8) 8)
Přílohy
CIMG8095.jpg
CIMG8095.jpg (192.43 KiB) Zobrazeno 1846 x
VW CC RTDI snowflag

SkejT

Příspěvek od SkejT »

4 crossic: moc pekny a hodne povedeny napad.Jde videt,ze DENI se tim fakt bavi,jeste o nem v budoucnu hodne uslysime

Vasekk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vasekk »

hodte mi na pana Deniho icq:)
SKODA SUPERB
Golf 1 Cabrio Karmann

crossic

Příspěvek od crossic »

Tady je: 246-554-254 ...snad se nebude zlobit, že ho šířím:)
VW CC RTDI snowflag

jim.vw
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jim.vw »

SkejT píše: tuzing,ty vis co to je? Vsichni se tady ohani slovem "tuzing" a ani nevedi co si pod tim maji predstavit.Jinak uz mlcim :shutup:
to máš to samý jako s Ratem ehm..pardon - raTTem :lol: , Cultem, VW, atd :lol: :lol:

a spojení s fiatem ferrari nikdy neodpustim, je to podle mě nejhorší krok kterej mohli udělat :(
.slow Obrázek
head&shoulders power...

máca

Příspěvek od máca »

nahodou ferrari pouziva v hojne mire z fiata ovladaci prvky, vselijaky cudlicky a pod :lol: jinak deniho muzu vrele doporucit, je to kluk sikovna 8)

BooM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BooM »

a tusim gallardo melo zamky z passata?? :( a kdo kdy videl passata se znakem lamborghini? nebo proc to nekdo nedela i obracene, davat si na ferrari znak FIATa?? pokud to neni recese tak si proste myslim ze si tim nekteri fiataci akorat leci nejaky komplexi nebo ja nevim, nikdy (aspon o tom nevim, je mozny ze vyjimka se najde) jsem podobnej napad nevidel na zminenym Passatu nebo na nejake lancii nebo na Alfa Romeo...

PS: absolutne nemam nic proti Italskym autum, at je to FIAT nebo Ferrari... :lol:
Looking for some car....

SkejT

Příspěvek od SkejT »

BooM píše:a tusim gallardo melo zamky z passata?? :( a kdo kdy videl passata se znakem lamborghini? nebo proc to nekdo nedela i obracene, davat si na ferrari znak FIATa?? pokud to neni recese tak si proste myslim ze si tim nekteri fiataci akorat leci nejaky komplexi nebo ja nevim, nikdy (aspon o tom nevim, je mozny ze vyjimka se najde) jsem podobnej napad nevidel na zminenym Passatu nebo na nejake lancii nebo na Alfa Romeo...

PS: absolutne nemam nic proti Italskym autum, at je to FIAT nebo Ferrari... :lol:
jde o napad a ten se ceni :twisted:

Odpovědět

Zpět na „Exteriér - styling a elektronika“