RAT

Plasty, spoilery, čirá optika, neony, zadní lapmy, křídla a tak dále, to najdete v této kategorii.

Moderátoři: Fáboš, Jardafox

Ozzy_Vita
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

RAT

Příspěvek od Ozzy_Vita »

Jako že mě tjunink už nezajímá tak jako onehdá, styling RAT se mi líbí velice. Zajímalo by mě několik věcí..

1. Mohou auta udělaná v tomhle stylu jezdit v běžném provozu ? (rezka, barely na střeše a jiné harampádí)

2. Povrch auta v RAT stylu je pouze rez nijak jinak upravovaná ?

3. Kolik aut v ČR je v tomhle stylu radikálně upravených ? (nemyslím rezavé žiguly)

dík
Škoda 105 -> Opel Manta B -> Opel Vita B Sport -> Honda Accord 2.0 16V Vtec

biker

Příspěvek od biker »

ja ti na nic neodpovim sice....
ale nemam moc rad koncern a puvodne ze skodolibosti se mi to libilo a ted se mi to libi vazne
proste rizly pruziny sachovnica na strese, bezky po pradedovy na zahradce z chromu, nejaky 10x13" s lestenym limce, ze kdyz do nich nachcije pes na ulici tak je to tam este 14 dni :lol:
proste se mi to libi :wink: nevim proc mam rad neobvyklost a tohle je JINY :lol:

Ozzy_Vita
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ozzy_Vita »

Jojo máš pravdu... Má to kouzlo. Osobně si myslím, že tohle se dnes už netýká jen koncernu.

biker

Příspěvek od biker »

to je pravda 8) ale vetsinou se to tyka tedy spis nemecke produkce
aspon teda co jsem videl

pando: vyzva pro tebe, nahod ratt : 8) ale na a6 ale na fiatka :D

jim.vw
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jim.vw »

2. Rat vubec není o rezavym autě :nono: rat může bejt i bez jediný kapky rezi :roll:
1. proč bys nemoh, když ten bordel bude řádně uchycenej tak klidně...
3. to ti nikdo neřekne.. ne každej má potřebu se s tim ukazovat...

6. rat look se týká jen koncernu, jestli chceš něco na opla tak si vymysli třeba ratttttt nebou mouse, nebo co chceš
10. vyser se na styly a dělej auto podle sebe... o tom je rat ... HAWK :twisted:
.slow Obrázek
head&shoulders power...

Ozzy_Vita
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ozzy_Vita »

jim.vw -> 6. rat look se týká jen koncernu, jestli chceš něco na opla tak si vymysli třeba ratttttt nebou mouse, nebo co chceš

Aha. Tak jo... Díky za info... Takže je jedno že to bude vypadat úplně stejně, ale chraň mě ruka páně jestli se to bude stejně i jmenovat :smich:

Ty vole tak to jsem mohl čekat..

Ne v pohodě.. Tak nějak to chápu .:respect: Nechci tady zase rozvířit nějakou -> :debata: :respect:

.... 10. vyser se na styly a dělej auto podle sebe... o tom je rat ...

Ježiši to zní tak free..cool...
:alien:

Ilegaltuner
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ilegaltuner »

taky jsem se rozhod, že commodore poladím do tohohle stylu, zatím se mi to celkem daří, cp myslíte? tet scháním orezlou kolejnici na střechu :lol:
Přílohy
P1010068.JPG
P1010068.JPG (114.33 KiB) Zobrazeno 1920 x
P1010065.JPG
P1010065.JPG (110.51 KiB) Zobrazeno 1920 x
Commodore B 3.0 24V Nitro
Audi A8 D3 4,2i

Ozzy_Vita
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ozzy_Vita »

kubi
Kontaktovat uživatele:

Re: RAT

Příspěvek od kubi »

Ascona je parádní.... To bude dobrá hláška na policajty. Jak zastaví Lojzu z Horní Polní se shnilou 105kou a budou čumět na tu korozi tak je Lojza spraží: "Chlapy, to nejní hňyloba, to je Ret ťjůnyng pyčo, pokus se odlishit ne? Rozumyte ňe? Hárdkór stajlink" :D :D
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan

Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ

jim.vw
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jim.vw »

Ozzy_Vita píše:jim.vw -> 6. rat look se týká jen koncernu, jestli chceš něco na opla tak si vymysli třeba ratttttt nebou mouse, nebo co chceš

Aha. Tak jo... Díky za info... Takže je jedno že to bude vypadat úplně stejně, ale chraň mě ruka páně jestli se to bude stejně i jmenovat :smich:

Ne v pohodě.. Tak nějak to chápu .:respect: Nechci tady zase rozvířit nějakou -> :debata: :respect:

jej.. ty seš totální ignorant. nezapomeň si tam nalepit znáčky porsche at seš nejvíc mega kůůl :roll:
.slow Obrázek
head&shoulders power...

Ozzy_Vita
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ozzy_Vita »

jim.vw píše:
Ozzy_Vita píše:jim.vw -> 6. rat look se týká jen koncernu, jestli chceš něco na opla tak si vymysli třeba ratttttt nebou mouse, nebo co chceš

jej.. ty seš totální ignorant. nezapomeň si tam nalepit znáčky porsche at seš nejvíc mega kůůl :roll:
Nevím kde jsi vzal informaci, že chci ze svého auta dělat něco ve stylu hlodavce. Jen jsem tady otevřel diskuzi o stylu, který se mi hodně líbí.. Jenomže se najde někdo jako jsi ty a začne do toho motat auto, v kterém jezdím, natož Opla, čož chápu, že tě asi rozladilo nejvíce.. Hele. Buď naprosto v klidu, slibuju, že váš VW styl nechám na pokoji. Na všechno, co jsem tady chtěl slyšet jsem poukázal v prvním příspěvku...

Beaver

Příspěvek od Beaver »

No opět budu za prudiče, ale "rez stajlink" nějak nechápu. Jedna věc je udělat auto v retro stylu, druhá pak mít auto na chromových kolech s kastlí co vypadá, že prošla kyselým deštěm u černobylu. Navíc vozit na autě "stylové" harampádí. Sraz takových aut mi přijde spíš jako svoz komunálního odpadu. Nevidím rozdíl mezi autem s rzí pod lakem a autem co má zalakovaný na kastli rozpatlaný hovna - a klidně ho můžete posadit na kola s límcem takovým, že v nich bude držet ta psí moč (aspoň to bude ladit s těma hovnama :lol: ).
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"

Ozzy_Vita
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ozzy_Vita »

TROY píše:FOK s Váma :lol: smeťák rulez :lol: :lol: :lol:

Pecka.. Prostě pecka... 8)

jim.vw
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jim.vw »

Ozzy_Vita píše:Nevím kde jsi vzal informaci, že chci ze svého auta dělat něco ve stylu hlodavce. Jen jsem tady otevřel diskuzi o stylu, který se mi hodně líbí.. Jenomže se najde někdo jako jsi ty a začne do toho motat auto, v kterém jezdím, natož Opla, čož chápu, že tě asi rozladilo nejvíce.. Hele. Buď naprosto v klidu, slibuju, že váš VW styl nechám na pokoji. Na všechno, co jsem tady chtěl slyšet jsem poukázal v prvním příspěvku...
mě je fuk jestli máš opla nebo ne.. já reagoval na to že podle tebe už to dneska není jen záležitostí VW :P
a taky na to že rat look vubec není jen o rzi... ale to je ta česká povaha dělat z hovna bič... nalakuju si na stodváce podběhy na bílo a hned mam kult, nahodim rezavou kapotu a hned je to rat.. hodim si serfový prkno na střechu a je to californian.. jasně .. plus trocha chromu a máme resto-cal vid?
a to s tim at si auto děláš podle sebe byla přátelská rada, nebo chceš mermomocí někam zapadat??
.slow Obrázek
head&shoulders power...

Maro
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maro »

Nádhernej kousek
Peugeot 206 1.4Hdi
Škoda Favorit 136

http://www.tsrcustom.com/

biker

Příspěvek od biker »

chtel bych videt crx v ratu :lol: :lol: :lol: :smich2: :smich2: spek

Ozzy_Vita
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ozzy_Vita »

jim.vw píše:
Ozzy_Vita píše:Nevím kde jsi vzal informaci, že chci ze svého auta dělat něco ve stylu hlodavce. Jen jsem tady otevřel diskuzi o stylu, který se mi hodně líbí.. Jenomže se najde někdo jako jsi ty a začne do toho motat auto, v kterém jezdím, natož Opla, čož chápu, že tě asi rozladilo nejvíce.. Hele. Buď naprosto v klidu, slibuju, že váš VW styl nechám na pokoji. Na všechno, co jsem tady chtěl slyšet jsem poukázal v prvním příspěvku...
mě je fuk jestli máš opla nebo ne.. já reagoval na to že podle tebe už to dneska není jen záležitostí VW :P
a taky na to že rat look vubec není jen o rzi... ale to je ta česká povaha dělat z hovna bič... nalakuju si na stodváce podběhy na bílo a hned mam kult, nahodim rezavou kapotu a hned je to rat.. hodim si serfový prkno na střechu a je to californian.. jasně .. plus trocha chromu a máme resto-cal vid?
a to s tim at si auto děláš podle sebe byla přátelská rada, nebo chceš mermomocí někam zapadat??
V pohodě... možná jsme se nepochopili. Rozhodně o tomhle stylu víš více než já.. Chvála Bohu nikde nezapadám a zapadat nechci... :wink: [/img]

Brutus
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brutus »

Podle mě je to zhovadilost dělit to na nějaký styly...když už se chce člověk teda odlišit, tak by se asi neměl odlišovat stejným způsobem jako všichni ostatní...pak by to asi ztrácelo smysl, ne? :?:
E30 kundokábrolap
www.mrdna.cz

kubi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kubi »

Brutus píše:Podle mě je to zhovadilost dělit to na nějaký styly...když už se chce člověk teda odlišit, tak by se asi neměl odlišovat stejným způsobem jako všichni ostatní...pak by to asi ztrácelo smysl, ne? :?:
Přesně tak. Každej si staví auto dle sebe a nikde jsem neviděl tabulky, kde by se psalo přesně co je co. Stejně tak je podle mě zhovadilost, když někdo dělí tuning podle značek. Řekne se VW a každej si představí krásnýho Golfíka I v Cultu, řekne se Opel a mnoho lidí mávne rukou a řekne shit! :roll: A setkávám se s tím často, že někteří lidi si honí ego tím, že mají lepší auto než tam ten co ma škodovku... :(
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan

Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ

Ozzy_Vita
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ozzy_Vita »

kubi píše:
Brutus píše:Podle mě je to zhovadilost dělit to na nějaký styly...když už se chce člověk teda odlišit, tak by se asi neměl odlišovat stejným způsobem jako všichni ostatní...pak by to asi ztrácelo smysl, ne? :?:
Přesně tak. Každej si staví auto dle sebe a nikde jsem neviděl tabulky, kde by se psalo přesně co je co. Stejně tak je podle mě zhovadilost, když někdo dělí tuning podle značek. Řekne se VW a každej si představí krásnýho Golfíka I v Cultu, řekne se Opel a mnoho lidí mávne rukou a řekne shit! :roll: A setkávám se s tím často, že někteří lidi si honí ego tím, že mají lepší auto než tam ten co ma škodovku... :(
Naprostý souhlas

SkejT

Příspěvek od SkejT »

Beaver píše:No opět budu za prudiče, ale "rez stajlink" nějak nechápu. Jedna věc je udělat auto v retro stylu, druhá pak mít auto na chromových kolech s kastlí co vypadá, že prošla kyselým deštěm u černobylu. Navíc vozit na autě "stylové" harampádí. Sraz takových aut mi přijde spíš jako svoz komunálního odpadu. Nevidím rozdíl mezi autem s rzí pod lakem a autem co má zalakovaný na kastli rozpatlaný hovna - a klidně ho můžete posadit na kola s límcem takovým, že v nich bude držet ta psí moč (aspoň to bude ladit s těma hovnama :lol: ).
:snooty: to nebudu radeji komentovat,nebo to tady bude zase hadka na 10 stranek

SkejT

Příspěvek od SkejT »

to je pro Beavera,aby mel predstavu :roll:
Obrázek
mnam

vice podob.....
Obrázek
Obrázek
Obrázek)
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Ludwig

Příspěvek od Ludwig »

Wow, ty fotky jsou bomba! Škoda že nejde mít takhle snížený auto v česku :cry:

Oncek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Oncek »

SkejT: mozna by stala zminka o rat foru :?: :D i kdyz nevim jestli neni lepsi kdyz je nas min
"Pesimista vidí v tunelu tmu. Optimista vidí světlo na jeho konci. Realista vidí světlo blížícího se vlaku a strojvůdce vidí tři idioty na kolejích."

biker

Příspěvek od biker »

a tedka me vysvetlete jedno! jakej je rozdil mezi kultem a ratem?

sem myslel ze rat je vorezlej nebo hnedej ci zaslej jakoby...
a cult naopak vylestenej nablejskanej
ale oboji na luxus koleckach a s retro vecma na strese USW.

takze?

jinak ta mala audinka je pompezni :wink:
to pred tim obytnym privesem je carman?

sem jako malej chtel G1 a mozna doma nekde mam vwtuning a starsi vw scenu tak me to napadlo... ale sem linej hledat

dodneska si ale pamatuju ze tam meli vw bus a uvnitr vzperu na zahradku pro vozeni bajku :-) v meli v tom plechovku piva :D

oncak....hod pls foto aspon do SZ :D

jim.vw
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jim.vw »

biker píše:a tedka me vysvetlete jedno! jakej je rozdil mezi kultem a ratem?

sem myslel ze rat je vorezlej nebo hnedej ci zaslej jakoby...
a cult naopak vylestenej nablejskanej
ale oboji na luxus koleckach a s retro vecma na strese USW.

takze?
těch stylů je mnohem víc než si myslíš :D
definice cultu jen jako hezkej lak a luxus kola je dooost vedle, stejně jako rat looku... i když teda tady na foru už je docela zavedená :lol: :lol: :lol:
až se časem budu hodně nudit tak sepíšu definice všech stylů :D
.slow Obrázek
head&shoulders power...

biker

Příspěvek od biker »

no to ses moc hodnej :roll: , ale dokad to nevysvetlis nebo nevysvetlitete kdo je teda fundovanej, tak musi panovat takovhle teorie, a je nejaky odkaz radsi v nemcine nez AJ ? :twisted:

Beaver

Příspěvek od Beaver »

SkejT píše:to je pro Beavera,aby mel predstavu :roll:
...
mnam

vice podob.....
...
Mhm, neoslovuje mě to. Pro mě opět skoro nepoužitelný auta. Nicméně pro ortodoxní vyznavače "GERMAN only" je docela zajímavým jevem to pidiAudi na Watanabe, pokud se nepletu :D Každopádně, pokud někdo po takovém autě touží, je to jeho věc, já ho za to bít nebudu :wink:
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"

Lukaash
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukaash »

Beaver píše:
SkejT píše:to je pro Beavera,aby mel predstavu :roll:
...
mnam

vice podob.....
...
Mhm, neoslovuje mě to. Pro mě opět skoro nepoužitelný auta. Nicméně pro ortodoxní vyznavače "GERMAN only" je docela zajímavým jevem to pidiAudi na Watanabe, pokud se nepletu :D Každopádně, pokud někdo po takovém autě touží, je to jeho věc, já ho za to bít nebudu :wink:
dle me spis Smoory ... design temer stejnej, akorat misto z JPN jsou z GB ;-)

Odpovědět

Zpět na „Exteriér - styling a elektronika“