Vymena za P990i a pritom jsem si udelal vylet skrz republiku.Rudi píše:ale ta je skoro jednou tak dražší, pokud teda zase někdo z Loun nespěchal na penízeZemi píše:E65 panove...Ted ji mam a nedam...

Moderátor: Rudi
Vymena za P990i a pritom jsem si udelal vylet skrz republiku.Rudi píše:ale ta je skoro jednou tak dražší, pokud teda zase někdo z Loun nespěchal na penízeZemi píše:E65 panove...Ted ji mam a nedam...
navi neřešim, zas tak autem nejezdim a mobil mam stejně jen na volání a smsRudi píše:já snad celej kamionkujon píše:za 3k bych si koupil dvaJá ho měl (resp. rodinka) za 4,5k plus 5k benefit bodů
mě se líbí, ale spíš mě zajímá, jak je na tom s tím tomtomem, jestli už to někdo pořešil
bo bez navi jak bez mobilu
jelikoz nema symbian prej navi nejde.. my co mame k tomu ejste PDA to neresime, navic mit mobila velikosti cihly neni myslim moc koser. radsi navigaci a malyho mobila samostatneRudi píše:já snad celej kamionkujon píše:za 3k bych si koupil dvaJá ho měl (resp. rodinka) za 4,5k plus 5k benefit bodů
mě se líbí, ale spíš mě zajímá, jak je na tom s tím tomtomem, jestli už to někdo pořešil
bo bez navi jak bez mobilu