as se§ tu d§ë§le§ ne§ukúäzu
  as se§ tu d§ë§le§ ne§ukúäzuhttp://www.pemar.wz.cz/IMG_2135.jpg

Moderátor: Dave0401

až na ten roller vlevo nahoře a USB připojení mám stejnouPemaR píše:Tak nejak by tam mneli dat upozorneni ze je vysoce vznetliva... Ted mam pujcenou nejakou vykopavku asi z 98 roku a v pondeli si jedu pro
http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... R0000008J0
Alespon ze ty ceny klesly sem se bal ze budu muset dat za klavesnici dalsich 600,- jako za tu vysoce vznetlivou...
 ) -->  Golf 1.9 GTI TDI 20 jahre
) -->  Golf 1.9 GTI TDI 20 jahre ) -->  Golf 1.9 GTI TDI 20 jahre
) -->  Golf 1.9 GTI TDI 20 jahreta je uplně na piču...neber ji....mám ji doma...tlačítka šipky nejedou spolu ve hráchPemaR píše:
Alespon ze ty ceny klesly sem se bal ze budu muset dat za klavesnici dalsich 600,- jako za tu vysoce vznetlivou...
No tak to je pekne v pr... protoze jsem nasel jen 2 co se mi libi a hodi ke zbytku PCbarry píše:ta je uplně na piču...neber ji....mám ji doma...tlačítka šipky nejedou spolu ve hráchPemaR píše:

problém?barry píše:tu druhou co má Aladin mám i já a Norek určitě má i Ladin stejný problém...

) -->  Golf 1.9 GTI TDI 20 jahreNo ja sipky pouzivam jen na prepinani na dalsi fotkubarry píše:já taky ale mě i Norkovi to u her nejede šipka doleva a doprava když držíš šipku dopředu...u autařských her docela na piču!
 na autarske hry mam voooolant
  na autarske hry mam voooolant  
) -->  Golf 1.9 GTI TDI 20 jahre Jinak tu dexxu jsem chtel kdysi ted bych bral radeji neco s FF
 Jinak tu dexxu jsem chtel kdysi ted bych bral radeji neco s FF 

To pivo ale vubec nic nedelalo.. bylo to takova voda
 To pivo ale vubec nic nedelalo.. bylo to takova voda  ..ale,kdyz se to pilo na slunicku, tak to zaclo pusobit
 ..ale,kdyz se to pilo na slunicku, tak to zaclo pusobit  Kapely paradni. Ja tam osobne jezdim na ceske a slovenske kapely, ale ty zahranicni kapely stoji za to. Videt v akci finskou heavy metalovou skupinu nebo nemeckou a rakousku deadmetalovou skupinu je neco senzacniho
 Kapely paradni. Ja tam osobne jezdim na ceske a slovenske kapely, ale ty zahranicni kapely stoji za to. Videt v akci finskou heavy metalovou skupinu nebo nemeckou a rakousku deadmetalovou skupinu je neco senzacniho  ,pritom metal mi nic nerika. Dokazal jsem se v Trinci opalit a zaroven jsem zmokl. POUZE 1 mrak jak za cele 2 dny a zrovna zacne chcat na Horkyzich. Takze mi uz ani nevadily ty piva, co furt kolem me litaly
,pritom metal mi nic nerika. Dokazal jsem se v Trinci opalit a zaroven jsem zmokl. POUZE 1 mrak jak za cele 2 dny a zrovna zacne chcat na Horkyzich. Takze mi uz ani nevadily ty piva, co furt kolem me litaly  ... bylo mene lidi, nez Loni.. ale porad je to hezky festival... doporucuji
 ... bylo mene lidi, nez Loni.. ale porad je to hezky festival... doporucuji 
Jestli myslis ten kousek co neni zastrceny za skrin tak se radeji nedivaj na fotku kdyz jsem ho vytahnul a to je jeste zbytek za stolem omotany kolem kabelu od grafarny k monitoruF.l.a.n.e.l. píše:Ty uzly pod tím stolem by neudělal lépe ani Pepek námořník

:SmichJakBabkaSiAsiMyslelaZeHoMasJosh30tiCentimetroveho:
 :SmichJakBabkaSiAsiMyslelaZeHoMasJosh30tiCentimetroveho: