Hoy,
co byste doporučili za noťas kolem 30tis. bez daně?
podmínkou je:
CPU Core2Duo
min. 1024MB
ne-interní grafika - ideálně GeForce7600GO
WiFi (a/b/g) + Bluetooth + IrDA + min. 10MBs Ethernet + modem(?)
čtečka karet
min. 4x USB 2.0
DVD vypalovačka
kvalitní display, min. 15,4"
OS min. WinXP Pro
záruku 2roky i pro podnikatele
kvalitní záruční servis, vyzvednutí i přivezení zdarma
Notebook bude primárně určen pro práci ale potřebuju aby rozhýbal i novější hry (HEROES V apod.), PhotoShop apod.
Zatím spekuluju o Toshiba Satelite nebo Barbonu Boss.
A jaké mobilní připojení k netu byste doporučili? Poskytoval, ceny?
Dík.
Jaký kvalitní notebook kolem 30k bez DPH
Moderátor: Rudi
Jaký kvalitní notebook kolem 30k bez DPH
Mégane III SkyFox, Dynamique 1.6 110
- Ivan
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jaký kvalitní notebook kolem 30k bez DPH
Opět zopakuji, s čím osobně jsem nadmíru spokojenej: fujitsu siemens v3205.
vypadá dobře, ale i v nejlepší konfiguraci jsem ho nenašel jinak než pouze s integrovanou grafikouIvan píše:Opět zopakuji, s čím osobně jsem nadmíru spokojenej: fujitsu siemens v3205.

- Ivan
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Jo, to máš pravdu, nevšiml jsem si, že to požaduješ.
začínám docela uvažovat o barbone/VBI řešení. trochu mně mrzí že nej grafika je do toho podtaktovaný geforce 7600GO, ale zase za 28tis. bez DPH mít core2duo na 2.0GHz, 2048DDR 667MHz a 7600GO, to na rozjezd taky nevypadá vůbec zle. servis je nadprůměrný, což je taky důležitý.. a vzhledem k tomu že Santa Rosa (vidina lepší grafiky a displaye) bude zřejmě až na podzim, nemá moc smysl čekat.. ještě zkusím nakonfigurovat toshibu (kvůli displayi) na podobnou konfiguraci a uvidím na jakou se to vyšplná cenovku 

jj,taky jsem s nim nadmíru spokojenIvan píše:Opět zopakuji, s čím osobně jsem nadmíru spokojenej: fujitsu siemens v3205.

IMHO turbocachce neni ideální.. zjednodušeně řečeno je to velikost paměti kterou grafika vezme RAMce.L.A.M.A. píše:Koukal sem na lenovo TS N100 za 29,1 t bez DPH co vy na to? co znamena Turbo cache az 128 mb ? jako ze karta ma max 128 mb pameti?
no vzhledem k tomu že grafiky s TurboCache stejně nejsou kdovíjak výkonné, tak je IMHO lepší kvalitní integrovaný chipL.A.M.A. píše:Aha, a ma nejakou svou? nebo jen tuto? ale i tak je lepsi nez integrovana karta ne?

lenovo by měla být záruka kvality.. já musím NB odsunout neb mi umřela hlavní pracovní stanice.. ale jestli někdy v budoucnu notas, tak zkusím VBIL.A.M.A. píše:tak budu asi mesic o vode a chlebu a bude
LENOVO TS TP R60 T5600@1.8GHz, 1GB, 120GB, 15" SXGA+, ATI X1400/128MB, DVD±RW, FPR, BT, 802abg, Vista B32 / 9461-HRG
ale bohuzel za 33 t