Cus, pokud červenou matnou, tak to seženeš v každý drogerii nebo tuning shopu za nějakých 180,-Kč. Odolná do 600°C. Stříkal jsem s tím víka asi před 3měsíci a zatím se to ani nezašpinilo, natož aby se to loupalo...opravdu jsem spokojenej. Jinak je to od Motipu.
Beaver píše:Zbytecny kupovat odolny barvy, na viku neni 600 stupnu... A pokud ano, tak vam zrejme uz hori motor
ty si pako
btw: ja mam viko v cerne perleti a skoro neni videt, ze jsem se s tim delala
I'm a bitch, I'm a lover
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between
Beaver píše:Ja mam modrej blok a poznat to jde jen kdyz se vynda celej motor nebo sunda hlava
a pisty mas jaky? cerveny?
Vagi: a co tu barvu dooloupat a pak ho vylestit? Neslo by to? Nemas nahodou stejny viko jako ja, jen striknuty hrubou barvou? Na novejsi modely barvu nedavali , asi kvuli nizsi vaze
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
Beaver píše:Ja mam modrej blok a poznat to jde jen kdyz se vynda celej motor nebo sunda hlava
Vagi: a co tu barvu dooloupat a pak ho vylestit? Neslo by to? Nemas nahodou stejny viko jako ja, jen striknuty hrubou barvou? Na novejsi modely barvu nedavali , asi kvuli nizsi vaze
mne se libi presne ta barva jak sem dal Stoobi na fotce..
Ford Focus II '06 1.6i... mrtka lina
exauti | Civic 5G 1.5i sedan | Civic 5G 1.6 VTEC hothatch
Ta puvodni vrstva je docela tlusta co? To se bude muset stejne seskrabat ne
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
Ta puvodni vrstva je docela tlusta co? To se bude muset stejne seskrabat ne
jj.. ono se to hodne odlupuje, tak doufam, ze to pujde dobre dolu..
Ford Focus II '06 1.6i... mrtka lina
exauti | Civic 5G 1.5i sedan | Civic 5G 1.6 VTEC hothatch
pokud tady neco takovyho bylo, hodte link, nic jsem nenasel..
diky
na víko ventilů, stačí vzít základovku pod normální lak,která je odolnější vůčí teplotám a pak to nalakovat jakou barvou potřebuješ, kamarád má takhle lakovaný víko v červený perleti mrkni na tuning cup honda civic myslim že startovní číslo je 99
vw golf II 1.6 carb.
výškově stavitelnej podvozek
ATS CUP 195/50 R15
<a href="http://pomalu-a-vklidu.wz.cz"> pomalu-a-vklidu </a>
Mr.Deas píše:Hle to se bude asi dat pouzit i na brzy ta barva ne ?? a jeste jedna vec dava se pod to nejakej zaklad ?? Asi ne co
Když jsem dělal brzdy, tak jsem si kupoval tu speciální, ale byla taková dost nekvalitní a byla hned prázdná, tak jsem vzal tuhle na motory a bylo to daleko lepší, teď kdybych měl dělat znovu brzdy, tak dělám rovnou touhle barvou...
Jirkaking píše:Jen dotaz : Co když je víko plastové a porézní viz víko u sierra 2,0 DOHC EFI Já ho důkladně odmastil, stříknul a stejně to dělá bublinky
V tom případě to chce stříknout nejdřív nějakým plničem nebo stříkacím tmelem a vybrousit do hladka.
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm) "Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
jps píše:porézní? to asi nebude to správné slovo ne? neteče ti olej skrz?
jinak by nebylo marný to jemně opískovat..
Sorry ale přišlo mi to jako nejvhodnější, Materiál je z výroby naprd, víko má v sobě mikroskopické prasklinky (henry asi šetřil ) Neviděl jsme jedinou sierru DOHC u které by víko nebylo mastné. jinak olej mi fakt nikde neteče
FORD SIERRA 4x4 2.0 DOHC EFI
Vyrábím LED neony více http://tuning-forum.org/viewtopic.php?t=29760