Jinak Omegátor se asi neozve a Hospy prej končí.
Hospy končí ? Co to, co to ?Madmax píše:Ti to dám osobně. Mám jen samý kovový padesátikoruny a oni by při té elektronické platbě nemusely prolejzt drátama
Jinak Omegátor se asi neozve a Hospy prej končí.
Drž klapačku šedesátdevítko..... TCL racing žije....už jsme tři s Dostíkem a Rudou 5....ryan69 píše:pawlíku, předem "varuju" že budu platit na poslední chvíli - jestli vůbecs autem to vypadá bledě a jestli to dopadne tak jak to vypadá že dopadne, tak taky končim.. bez auta být v clubu nechci..
Tomu nerozumim....Rendis píše:Tak to mluví za vše.
Já taky né...vysvětlit..sím...Prochy1551 píše:Tomu nerozumim....Rendis píše:Tak to mluví za vše.
Proč vlastně nemáš ICQ...to by se kecalomiras black 4oko píše:Já taky né...vysvětlit..sím...Prochy1551 píše:Tomu nerozumim....Rendis píše:Tak to mluví za vše.
mám, ale zapoměl sem heslo, ale jsem na skype..to zase ty ne, co ?Prochy1551 píše:Proč vlastně nemáš ICQ...to by se kecalomiras black 4oko píše:Já taky né...vysvětlit..sím...Prochy1551 píše: Tomu nerozumim....
spíš špatná konstelace autoservisů..miras black 4oko píše:jéé, další...co je špatná konstalace hvězd, nebo co ?ryan69 píše:pawlíku, předem "varuju" že budu platit na poslední chvíli - jestli vůbecs autem to vypadá bledě a jestli to dopadne tak jak to vypadá že dopadne, tak taky končim.. bez auta být v clubu nechci..
no o tom něco vím, Lagunu mi už dělají přes 3 měs. a to jsou jen detaily...nějaký čep, drobná úprava a STK a taková doba....ryan69 píše:spíš špatná konstelace autoservisů..miras black 4oko píše:jéé, další...co je špatná konstalace hvězd, nebo co ?ryan69 píše:pawlíku, předem "varuju" že budu platit na poslední chvíli - jestli vůbecs autem to vypadá bledě a jestli to dopadne tak jak to vypadá že dopadne, tak taky končim.. bez auta být v clubu nechci..
mně už přes rok..miras black 4oko píše:no o tom něco vím, Lagunu mi už dělají přes 3 měs. a to jsou jen detaily...nějaký čep, drobná úprava a STK a taková doba....ryan69 píše:spíš špatná konstelace autoservisů..miras black 4oko píše: jéé, další...co je špatná konstalace hvězd, nebo co ?
To víš, asi je to odborná práce a to chce odborníka, tak ho asi hledají...ryan69 píše:v praze.. už to má asi třetí servis.. evidentně je strašnej problém zavařit boční lišty, nasadit prachy a zahladit přední nárazník..miras black 4oko píše:no tak to už je pěkná doba, a co ti na tom dělají ? Tady v Liberci ?
že to nenecháš zavařit tady v Liberci....miras black 4oko píše:To víš, asi je to odborná práce a to chce odborníka, tak ho asi hledají...ryan69 píše:v praze.. už to má asi třetí servis.. evidentně je strašnej problém zavařit boční lišty, nasadit prachy a zahladit přední nárazník..miras black 4oko píše:no tak to už je pěkná doba, a co ti na tom dělají ? Tady v Liberci ?
LuckaM....zaplacenoProchy1551 píše:60012 je Lucka M
60013 je Miras
pražáci dlužili $$ tak nabídli bártr..CTS.CZ píše:že to nenecháš zavařit tady v Liberci....miras black 4oko píše:To víš, asi je to odborná práce a to chce odborníka, tak ho asi hledají...ryan69 píše: v praze.. už to má asi třetí servis.. evidentně je strašnej problém zavařit boční lišty, nasadit prachy a zahladit přední nárazník..
tak to je typ obchodu na hodně dlouhou dobu........odkdy se auta počítaj jako veteráni? Třeba ti klapne aspon to.....ryan69 píše:pražáci dlužili $$ tak nabídli bártr..CTS.CZ píše:že to nenecháš zavařit tady v Liberci....miras black 4oko píše: To víš, asi je to odborná práce a to chce odborníka, tak ho asi hledají...
tímhle stylem mám veteránský značky raz dvaCTS.CZ píše:tak to je typ obchodu na hodně dlouhou dobu........odkdy se auta počítaj jako veteráni? Třeba ti klapne aspon to.....ryan69 píše:pražáci dlužili $$ tak nabídli bártr..CTS.CZ píše: že to nenecháš zavařit tady v Liberci....
to je předsi ale normální.......že máš nadšení pro něco,obětuješ tomu skoro veškerý volný čas a postupem času to vyprchává a vyprchává...začneš mít jiné zájmy,práci,povinnosti.....jenže lidé kolem tebe mají zažito jen tvoji obětavost a berou ji jako samozřejmostryan69 píše:mně by spíš zajímalo proč tak houstne atmosféra
Tak , tak...pravda, pravda, veliký náčelníku, souhlasím.CTS.CZ píše:to je předsi ale normální.......že máš nadšení pro něco,obětuješ tomu skoro veškerý volný čas a postupem času to vyprchává a vyprchává...začneš mít jiné zájmy,práci,povinnosti.....jenže lidé kolem tebe mají zažito jen tvoji obětavost a berou ji jako samozřejmostryan69 píše:mně by spíš zajímalo proč tak houstne atmosféra![]()
nepíšu ted o nikom konkrétně...tenhle popis sedí třeba i na mě osobně...prostě pokud chce zůstat parta lidí pospolu a v pohodě tak je potřeba čas od času povinnosti přenést na někoho dalšího nebo více lidí....
Nejsme žádná uzavřená komunita s pevným řádem tak holt občas někdo nepřijede nebo se ostatním tolik nevěnuje...nebo se z člena změní ve fans...a pak třeba zase na člena....důležité je,že se dokážeme sejít aspon ve více než třeba 3 lidech...dokážeme se domluvit i na nějaké společné akci např. Mimon, za krásami Č.Ráje , Milovice , Karkulka.....a taky,že když se jeden na druhého obrátíme s žádostí o pomoc,tak si pomůžeme....
howgh