pokud se ti linky zaslane pres icq otviraji v IE pak asi nemas nastavenou operu jako vychozi prohlizec.
Ovladaci panely->vychozi programy a tam se to nastavi

Moderátor: Rudi
u druhého a třetího bych viděl problém v tom že máš icq 6 určitě , protože at to máš kdekoliv tak ho budeš mít pořád na liště i když ho dáš minimalizovat a jako prohlížež se ti vždycky spustí IE , nejde to snad ani přenastavit ,už jsem to zkoušel. Ale rozhodně je to icqL.A.M.A. píše:Cus lidi, mam par problemku s vistama... Koupil sem si novej notebook a k nemu byli. Takze prvni problem holej system zabira 590 mb v RAM da se to nejak osekat?
Za druhe: icq se mi furt objevuje i dole na liste a nechce se minimalizovat do traye. co s tim?
Ze treti: mam jako hlavni prohlizec nastavenou Operu a kdyz mi po icq prijde link tak se mi otevre v IE a na to sem dost haklivy.
a ot nevite jak se da vypnout podsviceni LCD u Lenovo ThingPad?
Může být, já používám ICQ5 a klidně bych se vrátil i ke 2003b, nevidím v šestce nějaký brutální výhody.Larry píše:u druhého a třetího bych viděl problém v tom že máš icq 6 určitě , protože at to máš kdekoliv tak ho budeš mít pořád na liště i když ho dáš minimalizovat a jako prohlížež se ti vždycky spustí IE , nejde to snad ani přenastavit ,už jsem to zkoušel. Ale rozhodně je to icq
Když vypne všechny detaily, tak z toho udělá ty XPLarry píše:a u prvního problému bych se podíval do správce systému(ctrl+alt+delete) co ti zabírá tolk ramky,je možné že máš nastavené plné detaily a efekty u těch Vistů , ale jde to přenastavit a vypnout efekty aby ti to nežralo ramku pokud je to tím. A serial na visty se dá sehnat a pokud ne existuje trik v biosu , že žádný serial nebudeš potřebovat ,ten teda řpesně neznám,ale kamarád to umí ,takže bych se ho přinejhorším optal. Snad sem ti trochu pomohl
já myslim že je to určitě icq6,protože je pěkně na prd mimo i jiné i kvůli těmto věcem. A nejsi sám , starý icq bylo nejlepší, tohle akorát zasírá pamět u kompa a vzhledově taky žádný zázrakBeaver píše:Může být, já používám ICQ5 a klidně bych se vrátil i ke 2003b, nevidím v šestce nějaký brutální výhody.Larry píše:u druhého a třetího bych viděl problém v tom že máš icq 6 určitě , protože at to máš kdekoliv tak ho budeš mít pořád na liště i když ho dáš minimalizovat a jako prohlížež se ti vždycky spustí IE , nejde to snad ani přenastavit ,už jsem to zkoušel. Ale rozhodně je to icq
Když vypne všechny detaily, tak z toho udělá ty XPLarry píše:a u prvního problému bych se podíval do správce systému(ctrl+alt+delete) co ti zabírá tolk ramky,je možné že máš nastavené plné detaily a efekty u těch Vistů , ale jde to přenastavit a vypnout efekty aby ti to nežralo ramku pokud je to tím. A serial na visty se dá sehnat a pokud ne existuje trik v biosu , že žádný serial nebudeš potřebovat ,ten teda řpesně neznám,ale kamarád to umí ,takže bych se ho přinejhorším optal. Snad sem ti trochu pomohlA on serial nepotřebuje, ty Visty má origo
Pokud je v rámci licenčních podmínek tvé konkrétní licencence povolen downgrade, tak to je pochopitelně legální. Právě proto píšu, ať si to prověříš.L.A.M.A. píše:no nebudu to mit potom asi legal ne? jakej bych pouzil asi serial key?
FOG píše:asi tak stahni si nejakyho jinyho klientaSly píše:Ja bych spis rek, icq nebratBeaver píše:Njn, Visty nebrat
Miranda, QIP, Trilian jsou toho mraky
BTW: vim jsem chytrej, děkuju
qip zvládá všechno dobře, proto jsem na něj přešel...L.A.M.A. píše:A umi tyhle clienty posilat data i s icq origo klienty, vim ze s kamosem mame problem on ma minadnu
Qip ano, u starsi Mirandy problemy byly. Zkus, uvidis. Ja osobne bych pres icq zadne vetsi soubory neposilal.L.A.M.A. píše:A umi tyhle clienty posilat data i s icq origo klienty, vim ze s kamosem mame problem on ma minadnu
Ja mam Mirandu IM 0.5 Welldone pack od Radka Hulána a je to vpohode vsechno nastavený, posílání fajlů mnohdy nejde, ale nějak to nepoužívám...Sly píše:Qip ano, u starsi Mirandy problemy byly. Zkus, uvidis. Ja osobne bych pres icq zadne vetsi soubory neposilal.L.A.M.A. píše:A umi tyhle clienty posilat data i s icq origo klienty, vim ze s kamosem mame problem on ma minadnu
Njn, kdyz ja uz jsem si za ty leta zvyknulSly píše:Ja bych spis rek, icq nebratBeaver píše:Njn, Visty nebrat