Help Visty

Vše co se točí kolem počítačů, her, mobilů a elektroniky

Moderátor: Rudi

Odpovědět
Evelyn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Evelyn »

Mam taky Visty...
pokud se ti linky zaslane pres icq otviraji v IE pak asi nemas nastavenou operu jako vychozi prohlizec.
Ovladaci panely->vychozi programy a tam se to nastavi :)
Fiat Coupé 1,8 16V 96kW

Beaver

Příspěvek od Beaver »

Njn, Visty nebrat :lol:
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Help Visty

Příspěvek od Zemi »

XP SP2 a hotovo... Visty tu mam taky, ale jeste jsem je nezkousel prave kvuli zravosti ty ramky... Nasrat...
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ

> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <

tel. 608 372 848

Ondras
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ondras »

Když se ti teda nehodí - u OEM Vist není povolen downgrade? Brnkni si na teplou linku dodavetele booka.
|\/| /\ '|' | '/. ~ < | \/ | < ~ \/ | |< <> |\|

Larry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Larry »

L.A.M.A. píše:Cus lidi, mam par problemku s vistama... Koupil sem si novej notebook a k nemu byli. Takze prvni problem holej system zabira 590 mb v RAM da se to nejak osekat?

Za druhe: icq se mi furt objevuje i dole na liste a nechce se minimalizovat do traye. co s tim?

Ze treti: mam jako hlavni prohlizec nastavenou Operu a kdyz mi po icq prijde link tak se mi otevre v IE a na to sem dost haklivy.

a ot nevite jak se da vypnout podsviceni LCD u Lenovo ThingPad?
u druhého a třetího bych viděl problém v tom že máš icq 6 určitě , protože at to máš kdekoliv tak ho budeš mít pořád na liště i když ho dáš minimalizovat a jako prohlížež se ti vždycky spustí IE , nejde to snad ani přenastavit ,už jsem to zkoušel. Ale rozhodně je to icq

a u prvního problému bych se podíval do správce systému(ctrl+alt+delete) co ti zabírá tolk ramky,je možné že máš nastavené plné detaily a efekty u těch Vistů , ale jde to přenastavit a vypnout efekty aby ti to nežralo ramku pokud je to tím. A serial na visty se dá sehnat a pokud ne existuje trik v biosu , že žádný serial nebudeš potřebovat ,ten teda řpesně neznám,ale kamarád to umí ,takže bych se ho přinejhorším optal. Snad sem ti trochu pomohl
Škoda Favorit 1.3 karbec -> Peugeot 205 1.4 -> Renault Clio 1.9D -> Renault Clio 1.8 16V 101Kw(černá vdova) -> Škoda Fabia RS 1.9Tdi 96kw ( ukradena ) - Renault Clio 1.5dci čmelák

Beaver

Příspěvek od Beaver »

Larry píše:u druhého a třetího bych viděl problém v tom že máš icq 6 určitě , protože at to máš kdekoliv tak ho budeš mít pořád na liště i když ho dáš minimalizovat a jako prohlížež se ti vždycky spustí IE , nejde to snad ani přenastavit ,už jsem to zkoušel. Ale rozhodně je to icq
Může být, já používám ICQ5 a klidně bych se vrátil i ke 2003b, nevidím v šestce nějaký brutální výhody.
Larry píše:a u prvního problému bych se podíval do správce systému(ctrl+alt+delete) co ti zabírá tolk ramky,je možné že máš nastavené plné detaily a efekty u těch Vistů , ale jde to přenastavit a vypnout efekty aby ti to nežralo ramku pokud je to tím. A serial na visty se dá sehnat a pokud ne existuje trik v biosu , že žádný serial nebudeš potřebovat ,ten teda řpesně neznám,ale kamarád to umí ,takže bych se ho přinejhorším optal. Snad sem ti trochu pomohl
Když vypne všechny detaily, tak z toho udělá ty XP :lol: A on serial nepotřebuje, ty Visty má origo :wink:

Larry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Larry »

Beaver píše:
Larry píše:u druhého a třetího bych viděl problém v tom že máš icq 6 určitě , protože at to máš kdekoliv tak ho budeš mít pořád na liště i když ho dáš minimalizovat a jako prohlížež se ti vždycky spustí IE , nejde to snad ani přenastavit ,už jsem to zkoušel. Ale rozhodně je to icq
Může být, já používám ICQ5 a klidně bych se vrátil i ke 2003b, nevidím v šestce nějaký brutální výhody.
Larry píše:a u prvního problému bych se podíval do správce systému(ctrl+alt+delete) co ti zabírá tolk ramky,je možné že máš nastavené plné detaily a efekty u těch Vistů , ale jde to přenastavit a vypnout efekty aby ti to nežralo ramku pokud je to tím. A serial na visty se dá sehnat a pokud ne existuje trik v biosu , že žádný serial nebudeš potřebovat ,ten teda řpesně neznám,ale kamarád to umí ,takže bych se ho přinejhorším optal. Snad sem ti trochu pomohl
Když vypne všechny detaily, tak z toho udělá ty XP :lol: A on serial nepotřebuje, ty Visty má origo :wink:
já myslim že je to určitě icq6,protože je pěkně na prd mimo i jiné i kvůli těmto věcem. A nejsi sám , starý icq bylo nejlepší, tohle akorát zasírá pamět u kompa a vzhledově taky žádný zázrak

a to se ptal on jak snížit pamět systému tak jsem mu jen poradil vím to sám jak to vypadá ,ale s tim musel každý kdo si Visty počítat , že to bude papat pěmt jak divý s těma efektama a bez nich to jsou opravdu XP
a k tomu serialu jen narážim na to co psal on ;-) vlastně se tím jen zvýší cena notebooku o nějaké 3 tisíce nebo kolik to za ně teď chtějí :-)
Škoda Favorit 1.3 karbec -> Peugeot 205 1.4 -> Renault Clio 1.9D -> Renault Clio 1.8 16V 101Kw(černá vdova) -> Škoda Fabia RS 1.9Tdi 96kw ( ukradena ) - Renault Clio 1.5dci čmelák

Ondras
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ondras »

L.A.M.A. píše:no nebudu to mit potom asi legal ne? jakej bych pouzil asi serial key?
Pokud je v rámci licenčních podmínek tvé konkrétní licencence povolen downgrade, tak to je pochopitelně legální. Právě proto píšu, ať si to prověříš.
|\/| /\ '|' | '/. ~ < | \/ | < ~ \/ | |< <> |\|

FOG

Příspěvek od FOG »

Beaver píše:Njn, Visty nebrat :lol:
Microsoft nebrat ;) ;) :lol:
štyrykrátštyry tédéí

Sly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sly »

Ja bych spis rek, icq nebrat :D
Live4Ride Syndicate

FOG

Příspěvek od FOG »

Sly píše:
asi tak stahni si nejakyho jinyho klienta

Miranda, QIP, Trilian jsou toho mraky

BTW: vim jsem chytrej, děkuju
štyrykrátštyry tédéí

Sly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sly »

FOG píše:
Sly píše:
asi tak stahni si nejakyho jinyho klienta

Miranda, QIP, Trilian jsou toho mraky

BTW: vim jsem chytrej, děkuju
8)
Pod woknama doporucuji Mirandu 0.6.8 Unicode pack. Umi treba podporu sipu ;) Pripadne Qip 8020. Icq klienta nebrat. Brekeke.
Live4Ride Syndicate

Sly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sly »

L.A.M.A. píše:nemate nekdo icq 5 ? na strankach neni....
Google ;)
Live4Ride Syndicate

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

L.A.M.A. píše:A umi tyhle clienty posilat data i s icq origo klienty, vim ze s kamosem mame problem on ma minadnu
qip zvládá všechno dobře, proto jsem na něj přešel... :)

Sly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sly »

L.A.M.A. píše:A umi tyhle clienty posilat data i s icq origo klienty, vim ze s kamosem mame problem on ma minadnu
Qip ano, u starsi Mirandy problemy byly. Zkus, uvidis. Ja osobne bych pres icq zadne vetsi soubory neposilal.
Live4Ride Syndicate

FOG

Příspěvek od FOG »

Sly píše:
Qip ano, u starsi Mirandy problemy byly. Zkus, uvidis. Ja osobne bych pres icq zadne vetsi soubory neposilal.
Ja mam Mirandu IM 0.5 Welldone pack od Radka Hulána a je to vpohode vsechno nastavený, posílání fajlů mnohdy nejde, ale nějak to nepoužívám... 8)
štyrykrátštyry tédéí

Sly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sly »

Live4Ride Syndicate

Sly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sly »

Ja pod Linuxama pouzival PSI. Bohuzel tady nijak jednoduse nebylo mozne prenastavit porty, takze jsem presel na Qip. Je to opravdu nej klient. Momentalne vsak pod Mirandou vysel add on s podporou sipu a tak jsem nevahal prejit.

Tady je Qip:
http://qipim.com/en/pages/download_qip_en/

A screenshot Mirandy. Bohuzel momentalne nejsem na VPN, takze je k videni pouze oscar protokol. Jabber i Sip vypnute.

Obrázek
Shot at 2007-07-06
Live4Ride Syndicate

Beaver

Příspěvek od Beaver »

Sly píše:
Njn, kdyz ja uz jsem si za ty leta zvyknul :)

Odpovědět

Zpět na „IT sekce“