takze nejaka rada,doporuceni? vim ze e50 nema zadnej obr display,ale to je snad docasne se hodi i k notasku potom nebo mda

pokad to dobre chapu je dobre mit co nejvice kanalu

Moderátor: Rudi
Zkus si zjistit, kolik krouží nad planetou satelitů a kolik jich (pokud by byl horizont optimálně rovný, resp. kulatý) můžeš v jednom okamžiku maximálně pochytat a zjistíš, že 32 kanálů je tam spíš pro sichr. Jinak údajně vícekanálové moduly jsou o něco citlivější, to je asi tak všechno. Já nikdy nechytil snad ani těch 11 satelitů (nebo to málo často kontroluju).biker píše:-20 kanalu pry se v cr vic jak 11 staelitu nechyti(to mi rekl kamarad ne prodejce)ale tak do budoucna tedy pocitano ne za by to bylo nyni akorat, jinak jsou i 32kanalovy![]()
TT je paradni, ale e50ka trosku nestiha, prijde mi to jako duke nukem 3D na 286ce...biker píše:ten je za paradni cenuale snil jsem v hlouby duse o necem minimalistickym
coz jsme nasel ale nelze to natocit k sobe coz je na pikacu a to nepomuze ani to ze v 3er je panel natocen k ridici![]()
jinak teda TT je paradni fakt jsem nadsenejhhe a mira je podle hlasu sImpatak dost
![]()
![]()