Takze lepeni prevodovky bylo uspesne jen castecne... prasklinou uz to netece ale stale to tece kolem vypostneho sroubku Nevedel jsem jestli ho mam zalepit taky ale co kdyby pak nesel povolit... no tak smula snad nevykape celej a nezadre se prevodovka...
Jde tam videt kapka oleje a na novinach dole uz jich par bylo rozpitych
PemaR píše:Takze lepeni prevodovky bylo uspesne jen castecne... prasklinou uz to netece ale stale to tece kolem vypostneho sroubku Nevedel jsem jestli ho mam zalepit taky ale co kdyby pak nesel povolit... no tak smula snad nevykape celej a nezadre se prevodovka...
ty fava jezdí i bez oleje
DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
PemaR píše:Takze lepeni prevodovky bylo uspesne jen castecne... prasklinou uz to netece ale stale to tece kolem vypostneho sroubku Nevedel jsem jestli ho mam zalepit taky ale co kdyby pak nesel povolit... no tak smula snad nevykape celej a nezadre se prevodovka...
No za ten zeleny drat co jde videt trochu v levo chtel "opravar" 600,- ... tomu rikam profesilonal Nevedel jsem o tom do vcerejska, kdy jsem lezl pod motor
ty fava jezdí i bez oleje
A vezmes si to na triko kdyz se zadre?
jo vezmu už jsem viděl felduz skoro bez oleje,a jelo to
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
Tak jsem chtel koupit a vymenit ten sroubek kolem ktereho mi chcije olej ale co jsem necekal je ze ani u Tomana ve skodovce ani v auto kelly nevedeli ze tam nejaky takovy sroubek je takze ho ani nemaji a neda se obednat...
Nemate nekdo nejaky tip kde bych ho mohl koupit popripade nevite nekdo jestli je tam nejake tesneni nebo proc to kolem tece?
hehe sroubeček tam šroubeček semdle..vem první lepší v železářství ..ale vidím že favo se pomalu začíná podobat mojí toyotě..kde nic není ani smrt nebere..neboli přeloženo..neseženeš a i u toyoty se na tebe koukaj divně když tam nejsi po páté
felda píše:zalep to nebo mi to dovez něco vymyslím,a dej si tam čep na řazení než ti to upadne
To tam dal "opravar" za 600,- prece do toho nebudu rypat kdyz to tak profesionalne vyresil... Neon rikal ze ten sroubek maji mozna v Ka ze se popta jestli sezene tak olej ven novy sroubek olej dovnitr a bude se cekat jestli pomuze
Jo a jeste nez tam strcil ten drat tak sem se rozjizdel na 3 nejela 1,2 a R
felda píše:zalep to nebo mi to dovez něco vymyslím,a dej si tam čep na řazení než ti to upadne
To tam dal "opravar" za 600,- prece do toho nebudu rypat kdyz to tak profesionalne vyresil... Neon rikal ze ten sroubek maji mozna v Ka ze se popta jestli sezene tak olej ven novy sroubek olej dovnitr a bude se cekat jestli pomuze
Jo a jeste nez tam strcil ten drat tak sem se rozjizdel na 3 nejela 1,2 a R
tím že ten šroub vyměníš,nic nevyřešíš,chce ho zalepit.....drát vyhodit a koupit čep ....jinač super opravář
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
Mr. Yaris píše:Díly na škodovky jedině v mototechně v Karviné. Teď jsme dávali dokupy feldu a ceny jsou srandovní. Např. Sada ložisek zadního kola 195kč. Paráda.
Haha tak s tím se u "japonců" můžeme rozloučit..taková cena..joj co bych za to dal
Mr. Yaris píše:Díly na škodovky jedině v mototechně v Karviné. Teď jsme dávali dokupy feldu a ceny jsou srandovní. Např. Sada ložisek zadního kola 195kč. Paráda.
ano přesně ta sada ložisek pasuje na bubny VW golf 2,3,vento,seat toledo,ibiza,audi 80,90.....atd
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad