ČLENSTVÍ!!! 2.pol.2007
Re: ČLENSTVÍ!!! 2.pol.2007
svatá pravda Karle...
každý nemáme jen jeden koníček (tuning) a nic jiného na práci. A někdy se prostě stane, že nám to nevychází, kryje se to a tak. Ale musíme se s tím naučit vypořádávat...
každý nemáme jen jeden koníček (tuning) a nic jiného na práci. A někdy se prostě stane, že nám to nevychází, kryje se to a tak. Ale musíme se s tím naučit vypořádávat...
Škoda Favorit -> Peugeot 205 1.9GTi -> Škoda Favorit -> FORD SCORPIO
by www.autohificentrum.com
tuningclubliberec
furt se jede

tuningclubliberec
furt se jede
měl jsem na mysli jiné věci než změnu Hospyho a zřejmě i mně ve fans. hospy tak činí třeba z ekonomických důvodů a nikdo mu to nemůže mít zazlé. určitě je mi to sympatičtější než když chce být nováček hned členem. můj důvod "degradace" do fans je z důvodu že prostě nezkousnu být člen tuningclubu bez auta - myslím že to ani není fér vůči ostatním. pro lidi jako já jsou určeny dle mně právě fans. nevím jestli je někde ve stanovách klubu že podmínka členství je mít auto, každopádně já osobně nechci být řádným členem bez auta.CTS.CZ píše:to je předsi ale normální.......že máš nadšení pro něco,obětuješ tomu skoro veškerý volný čas a postupem času to vyprchává a vyprchává...začneš mít jiné zájmy,práci,povinnosti.....jenže lidé kolem tebe mají zažito jen tvoji obětavost a berou ji jako samozřejmostryan69 píše:mně by spíš zajímalo proč tak houstne atmosféra![]()
nepíšu ted o nikom konkrétně...tenhle popis sedí třeba i na mě osobně...prostě pokud chce zůstat parta lidí pospolu a v pohodě tak je potřeba čas od času povinnosti přenést na někoho dalšího nebo více lidí....
Nejsme žádná uzavřená komunita s pevným řádem tak holt občas někdo nepřijede nebo se ostatním tolik nevěnuje...nebo se z člena změní ve fans...a pak třeba zase na člena....důležité je,že se dokážeme sejít aspon ve více než třeba 3 lidech...dokážeme se domluvit i na nějaké společné akci např. Mimon, za krásami Č.Ráje , Milovice , Karkulka.....a taky,že když se jeden na druhého obrátíme s žádostí o pomoc,tak si pomůžeme....
howgh
možná sme si nerozumněli. s tvým příspěvkem Karle souhlasím od A do Z, ale nevidím v něm odpověď na otázku "atmosféry" klubu. než odchod lidí do fans jsem měl na mysli ty reakce na to. uprímně - nechápu je. nevím o co jde nebo v čem je problém.
Mégane III SkyFox, Dynamique 1.6 110
- CTS.CZ
- Kontaktovat uživatele:
já to taky nepsal jako reakci na tebe...ryan69 píše:měl jsem na mysli jiné věci než změnu Hospyho a zřejmě i mně ve fans. hospy tak činí třeba z ekonomických důvodů a nikdo mu to nemůže mít zazlé. určitě je mi to sympatičtější než když chce být nováček hned členem. můj důvod "degradace" do fans je z důvodu že prostě nezkousnu být člen tuningclubu bez auta - myslím že to ani není fér vůči ostatním. pro lidi jako já jsou určeny dle mně právě fans. nevím jestli je někde ve stanovách klubu že podmínka členství je mít auto, každopádně já osobně nechci být řádným členem bez auta.CTS.CZ píše:to je předsi ale normální.......že máš nadšení pro něco,obětuješ tomu skoro veškerý volný čas a postupem času to vyprchává a vyprchává...začneš mít jiné zájmy,práci,povinnosti.....jenže lidé kolem tebe mají zažito jen tvoji obětavost a berou ji jako samozřejmostryan69 píše:mně by spíš zajímalo proč tak houstne atmosféra![]()
nepíšu ted o nikom konkrétně...tenhle popis sedí třeba i na mě osobně...prostě pokud chce zůstat parta lidí pospolu a v pohodě tak je potřeba čas od času povinnosti přenést na někoho dalšího nebo více lidí....
Nejsme žádná uzavřená komunita s pevným řádem tak holt občas někdo nepřijede nebo se ostatním tolik nevěnuje...nebo se z člena změní ve fans...a pak třeba zase na člena....důležité je,že se dokážeme sejít aspon ve více než třeba 3 lidech...dokážeme se domluvit i na nějaké společné akci např. Mimon, za krásami Č.Ráje , Milovice , Karkulka.....a taky,že když se jeden na druhého obrátíme s žádostí o pomoc,tak si pomůžeme....
howgh
možná sme si nerozumněli. s tvým příspěvkem Karle souhlasím od A do Z, ale nevidím v něm odpověď na otázku "atmosféry" klubu. než odchod lidí do fans jsem měl na mysli ty reakce na to. uprímně - nechápu je. nevím o co jde nebo v čem je problém.

Já třeba nemám problém s ničím a snad ani s nikým (aspon teda o nikom nevím) a takovou jakoby hustší atmosferu neřeším,protože " i chlapy mají své dny"

AUTOHIFICENTRUM Liberec * KAMENNÝ OBCHOD / MONTÁŽNÍ DÍLNA / E-SHOP * autohificentrum@seznam.cz * ICQ:253979645 * www.autohificentrum.com
Ryan: Sorry za ten výraz, ale to co tady píšeš o degradaci, tak to jsou samý sračky !!! Jestli to zabalíš jen kvuli tomu, že nemáš hotový auto, tak konkretně ve tvém případě mě to bude hodně mrzet a ještě víc mě to nasere !!!
Vrátil sem se z Mácháče, pročtu forum a sem akorát nasranej.
Kašlu na to. Pežot se mi rozpadá, má ohnilej zadní lem blatníku a stejně pořád jezdim na motorce. Napiště mě taky do Fans !!!
Kašlu na to. Pežot se mi rozpadá, má ohnilej zadní lem blatníku a stejně pořád jezdim na motorce. Napiště mě taky do Fans !!!
WWW.TUNING-MOTO.CZ - tuning, styling, performance, anarchie
Tak se tam sejdem předsedo 
Můj názor:
Já bych to celé o klubu zabalil a raději budeme parta kámošů s autama a motorkama a lidí bez aut.
Funkce předsedy a místopředsedy jsou podle mě jen čestné a žádnou funkci neplní.

Můj názor:
Já bych to celé o klubu zabalil a raději budeme parta kámošů s autama a motorkama a lidí bez aut.
Funkce předsedy a místopředsedy jsou podle mě jen čestné a žádnou funkci neplní.
BMW e34/M5 4.0 V8
BMW e34/M5 3.6
BMW e34 2.5i 24v vanos
2x dopr.prostředek: 1.3 MPi;
ex BMW e36 1.8i R.I.P
BMW e34/M5 3.6
BMW e34 2.5i 24v vanos
ex BMW e36 1.8i R.I.P
- CTS.CZ
- Kontaktovat uživatele:
No..já myslím,že už to tak stejně funguje....
Lidi se mezi sebou dohodnou...popřípadě se udělá hlasování....občas někdo dá nějaký návrh kam bychom mohly zajet nebo zajít a i nepravidelné termíny srazíků u Lidlu jsou OK...takže si myslím,že veškerá debata na tohle tema je zbytečná...
Není třeba žádný despota
Lidi se mezi sebou dohodnou...popřípadě se udělá hlasování....občas někdo dá nějaký návrh kam bychom mohly zajet nebo zajít a i nepravidelné termíny srazíků u Lidlu jsou OK...takže si myslím,že veškerá debata na tohle tema je zbytečná...
Není třeba žádný despota

AUTOHIFICENTRUM Liberec * KAMENNÝ OBCHOD / MONTÁŽNÍ DÍLNA / E-SHOP * autohificentrum@seznam.cz * ICQ:253979645 * www.autohificentrum.com
- miras black 4oko
- Kontaktovat uživatele:
Můj názor doplním později...bude to asi delší povídání.
Naposledy upravil(a) miras black 4oko dne 08 črc 2007 22:29, celkem upraveno 1 x.
co?
BMW e34/M5 4.0 V8
BMW e34/M5 3.6
BMW e34 2.5i 24v vanos
ex BMW e36 1.8i R.I.P
BMW e34/M5 3.6
BMW e34 2.5i 24v vanos
ex BMW e36 1.8i R.I.P
- CTS.CZ
- Kontaktovat uživatele:
jak později? To potřebuješ na vyhledávání písmenek na klavesnici busolu nebo proč později?miras black 4oko píše:Můj názor doplním později...bude to asi delší povídání.

Já myslel,že se to probíralo na srazu.
BMW e34/M5 4.0 V8
BMW e34/M5 3.6
BMW e34 2.5i 24v vanos
ex BMW e36 1.8i R.I.P
BMW e34/M5 3.6
BMW e34 2.5i 24v vanos
ex BMW e36 1.8i R.I.P
Dakty
Lucka
Miras
P@wel
Rowan
'-\\\* PLACENO *///-
Lucka
Miras
P@wel
Rowan
'-\\\* PLACENO *///-
Naposledy upravil(a) P@wel dne 09 črc 2007 07:14, celkem upraveno 1 x.
tuningclubliberec
furt se jede

tuningclubliberec
furt se jede
- miras black 4oko
- Kontaktovat uživatele:
né, mám dlouhej hovor....a potřeboval sem něco ujasnit...CTS.CZ píše:jak později? To potřebuješ na vyhledávání písmenek na klavesnici busolu nebo proč později?miras black 4oko píše:Můj názor doplním později...bude to asi delší povídání.
- miras black 4oko
- Kontaktovat uživatele:
tak a už to tady máte...quote="miras black 4oko"]Hoši můžu něco.... já bych navrhoval se k tomuto všemu osobně sejít a né si o tom jen psát, co říkáte ? Do klubu sem šel proto, jak mi Honza vysvětloval na začátku, že to má nějaký pravidla , řád a pod. Proto se mi to líbilo. Takže každý má právo svolat členy, dobrá co např. 13.7. v pátek 17,18 hod. a pohovořit o všem z očí do očí u jednoho stolu...a veškeré problémy vyřešit. A tady na fóru se věnovat jen věcem, které si každý může veřejně pročíst.....není to smutné rozebírat věci klubu tady a né u stolu ? Pokud vám termín nevyhovuje dejte návrh náhradního termínu a pokud se někdo nedostaví, je patrné že asi nemá zájem jednat o podstatných věcech. Nejsem v clubu dlouho, opravdu né, ale vím že sem našel partu lidí , které baví to co mě a vím, že přicházejí i problémy, tak kur.., pojďte to vyřešit a buďme v pohodě....[/quote]CTS.CZ píše:jak později? To potřebuješ na vyhledávání písmenek na klavesnici busolu nebo proč později?miras black 4oko píše:Můj názor doplním později...bude to asi delší povídání.
Naposledy upravil(a) miras black 4oko dne 09 črc 2007 00:40, celkem upraveno 1 x.
- miras black 4oko
- Kontaktovat uživatele:
Ostatní viz téma : valná hromada
- miras black 4oko
- Kontaktovat uživatele:
Mno to nechápu, servisák a auto se mu rozpadá, hm , čím to bude ?Madmax píše:Ryan: Sorry za ten výraz, ale to co tady píšeš o degradaci, tak to jsou samý sračky !!! Jestli to zabalíš jen kvuli tomu, že nemáš hotový auto, tak konkretně ve tvém případě mě to bude hodně mrzet a ještě víc mě to nasere !!!
5.Přijetí a vyloučení člena
1.
O přijetí člena do TCL rozhodne nadpoloviční většina členů.
2.
O vyloučení člena z TCL rozhodně taktéž nadpoloviční většina členů na základě žádosti člena, nebo okolností, které jsou v rozporu povinnostmi členů.
1.
O přijetí člena do TCL rozhodne nadpoloviční většina členů.
2.
O vyloučení člena z TCL rozhodně taktéž nadpoloviční většina členů na základě žádosti člena, nebo okolností, které jsou v rozporu povinnostmi členů.
BMW e34/M5 4.0 V8
BMW e34/M5 3.6
BMW e34 2.5i 24v vanos
ex BMW e36 1.8i R.I.P
BMW e34/M5 3.6
BMW e34 2.5i 24v vanos
ex BMW e36 1.8i R.I.P
No úžasně!! Tak za co sme se tu prali a proč tolik vymejšleli? Proč kupujem příštřešek? Proč vyrábíme reklamní předměty? Proč kupujem flokovačku? Proč máme vůbec web?Rendis píše:Tak se tam sejdem předsedo
Můj názor:
Ani nevíte kolik mě klub už od začátku stál úsilí a v neposlední ředě i peněz, aby se dost věcí nějak rozeběhlo a aby se lidi bavili. A teď? Rendis si zařídil svuj web a teď je mu všechno jedno a klidně by všechno zrušil. Hospy sere kotel prachů do Golfa, tak nemá na příspěvky a tak na to zabalí taky. Ryan brečí, že nemá auto hotový, tak to hned zabalí taky.
Kde to sme !!!!
[/quote]miras black 4oko píše:tak a už to tady máte...quote="miras black 4oko"]Hoši můžu něco.... já bych navrhoval se k tomuto všemu osobně sejít a né si o tom jen psát, co říkáte ? Do klubu sem šel proto, jak mi Honza vysvětloval na začátku, že to má nějaký pravidla , řád a pod. Proto se mi to líbilo. Takže každý má právo svolat členy, dobrá co např. 13.7. v pátek 17,18 hod. a pohovořit o všem z očí do očí u jednoho stolu...a veškeré problémy vyřešit. A tady na fóru se věnovat jen věcem, které si každý může veřejně pročíst.....není to smutné rozebírat věci klubu tady a né u stolu ? Pokud vám termín nevyhovuje dejte návrh náhradního termínu a pokud se někdo nedostaví, je patrné že asi nemá zájem jednat o podstatných věcech. Nejsem v clubu dlouho, opravdu né, ale vím že sem našel partu lidí , které baví to co mě a vím, že přicházejí i problémy, tak kur.., pojďte to vyřešit a buďme v pohodě....CTS.CZ píše:jak později? To potřebuješ na vyhledávání písmenek na klavesnici busolu nebo proč později?miras black 4oko píše:Můj názor doplním později...bude to asi delší povídání.
Miras, je mi líto že to takhle dopadlo, ale když jsem ti u Hypru vysvětloval jak to chodí, tak mě ani ve snu nenapadlo, jak to dopadne. Myslel sem, že všichni "kopem za jednu partu" a to že to zabalej lidi, kteří tvořili zdravé jádro, jen kvůli takovejm ubohejm názorům, to bych nečekal. Ale je to asi tak. Takže se omlouvám.
- miras black 4oko
- Kontaktovat uživatele:
Miras, je mi líto že to takhle dopadlo, ale když jsem ti u Hypru vysvětloval jak to chodí, tak mě ani ve snu nenapadlo, jak to dopadne. Myslel sem, že všichni "kopem za jednu partu" a to že to zabalej lidi, kteří tvořili zdravé jádro, jen kvůli takovejm ubohejm názorům, to bych nečekal. Ale je to asi tak. Takže se omlouvám.[/quote]Madmax píše:miras black 4oko píše:tak a už to tady máte...quote="miras black 4oko"]Hoši můžu něco.... já bych navrhoval se k tomuto všemu osobně sejít a né si o tom jen psát, co říkáte ? Do klubu sem šel proto, jak mi Honza vysvětloval na začátku, že to má nějaký pravidla , řád a pod. Proto se mi to líbilo. Takže každý má právo svolat členy, dobrá co např. 13.7. v pátek 17,18 hod. a pohovořit o všem z očí do očí u jednoho stolu...a veškeré problémy vyřešit. A tady na fóru se věnovat jen věcem, které si každý může veřejně pročíst.....není to smutné rozebírat věci klubu tady a né u stolu ? Pokud vám termín nevyhovuje dejte návrh náhradního termínu a pokud se někdo nedostaví, je patrné že asi nemá zájem jednat o podstatných věcech. Nejsem v clubu dlouho, opravdu né, ale vím že sem našel partu lidí , které baví to co mě a vím, že přicházejí i problémy, tak kur.., pojďte to vyřešit a buďme v pohodě....CTS.CZ píše: jak později? To potřebuješ na vyhledávání písmenek na klavesnici busolu nebo proč později?
To je život, ale proto si myslím že bude přínosem se k tomu všemu sejít a to myslím i na Hospyho aby dorazil a řekl si k tomu své..si myslím že se hodně věcí ujasní...Takže všichni a bez BAB !
Tak konkretně na Hospyho sem zvědavej co k tomu řekne.
Madmax píše:Ryan: Sorry za ten výraz, ale to co tady píšeš o degradaci, tak to jsou samý sračky !!! Jestli to zabalíš jen kvuli tomu, že nemáš hotový auto, tak konkretně ve tvém případě mě to bude hodně mrzet a ještě víc mě to nasere !!!
sorry, ale ted sem zas trošku nasranej já. ano, jo brečim že nemám hotový auto, protože se to táhne 13 měsíců a to ti s psychikou udělá divy. do fans chci protože to neni o tom že čekám na auto, ale že auto prostě nebude vůbec! být bez auta v autoclubu mi přijde prostě vnitřně proti srsti a přijdou mi pro tenhle účel fans. proto jsem to dobrovolně navrhlu už jen kvůli ostatním členům, vůči kterým mi to přijde nefér.Madmax píše:Ryan brečí, že nemá auto hotový, tak to hned zabalí taky.
to že jezdíš 90% motorku a auto vytáhneš jen na nákupy to je čistě tvoje věc. ty víš že tohle myslim ve srandě a ostatní XJR taky berou, byť by tě asi všichni rádi viděli časteji v autě. stejně tak všichni vědí že nemáš důvod položit funkci v klubu nebo svoje členství. aspoň ne z materiálních důvodů. když pominu pár ostatních lidí, tak na tobě to stojí. dokud budeš ty, bude club. aspoň pro mně. jestli to chceš udělat protože tě něco tak nepředstavitelně sere, tak to řekni a dá se to řešit. věci o zrušení klubu mě serou ať sem fans nebo člen. sem rád že sem tuhle komunitu našel. vůbec nevíš jak sem se cítil jako spolujezdec když se jela spanilka na karkulku.. jak mi je pokaždý když se domlouvá sraz u lidlu nebo jakejkoli jinej výlet. už rok se tešim jak to budu objíždět s váma a zatim velký hovno, protože auto prostě není. tak co mám sakra dělat..
Ryan: Ano, můžem to postavit na vlastnictví auta, ale řekl bych, že důležitější jsou lidi a ne to jestli má auto takový nebo makový. A nebo jestli ho okolnosti dovedly k prodeji a teď žádný nemá ale bude mít třeba za půl roku.
No a když už jsme u těch pocitů co máš jako spolujezdec, tak jak myslíš že je mě, když něco vymejšlim pro lidi a oni na to pak stejně serou. takže se na to kaky uplně vykašlu.
No ale OK. Tak se zachovám přesně jako ostatní a to následovně:
Momentálně jsem člen. Ale protože jezdim víc na motorce, tak se na členství vykašlu a budu jenom fans. Až začnu zas víc jezdit autem, tak se zase stanu řádným členem. Do tý doby budu jen příznivce klubu. Nebude mě to nic stát, nebudu mít žádný starosti a budu jenom čekat až někdo něco vymyslí. To je ode mě celkem solidní návrh, né?
No a když už jsme u těch pocitů co máš jako spolujezdec, tak jak myslíš že je mě, když něco vymejšlim pro lidi a oni na to pak stejně serou. takže se na to kaky uplně vykašlu.
No ale OK. Tak se zachovám přesně jako ostatní a to následovně:
Momentálně jsem člen. Ale protože jezdim víc na motorce, tak se na členství vykašlu a budu jenom fans. Až začnu zas víc jezdit autem, tak se zase stanu řádným členem. Do tý doby budu jen příznivce klubu. Nebude mě to nic stát, nebudu mít žádný starosti a budu jenom čekat až někdo něco vymyslí. To je ode mě celkem solidní návrh, né?
Pánové...zamyslete se nad slovem "CLUB" nic takového neexistuje dle práva.Je to jen název web.stráneka loga,které je Honzovo "duševní vlastnictví." Když jsem se před lety zajímal a seznámil s Honzou bylo mi řečeno,že ani tak nejde o klub,ale partu lidí.A na tom se do teď nic nezměnilo.
BMW e34/M5 4.0 V8
BMW e34/M5 3.6
BMW e34 2.5i 24v vanos
ex BMW e36 1.8i R.I.P
BMW e34/M5 3.6
BMW e34 2.5i 24v vanos
ex BMW e36 1.8i R.I.P
- miras black 4oko
- Kontaktovat uživatele:
Jasný...tak proč to nezměnit, udělat to dle práv. systému , může být také bodem programu.Rendis píše:Pánové...zamyslete se nad slovem "CLUB" nic takového neexistuje dle práva.Je to jen název web.stráneka loga,které je Honzovo "duševní vlastnictví." Když jsem se před lety zajímal a seznámil s Honzou bylo mi řečeno,že ani tak nejde o klub,ale partu lidí.A na tom se do teď nic nezměnilo.
Rendis píše:Pánové...zamyslete se nad slovem "CLUB" nic takového neexistuje dle práva.Je to jen název web.stráneka loga,které je Honzovo "duševní vlastnictví." Když jsem se před lety zajímal a seznámil s Honzou bylo mi řečeno,že ani tak nejde o klub,ale partu lidí.A na tom se do teď nic nezměnilo.

chlapy a dost!!!...jak psal Míra, neřešte to tu, akorát potápíme sami sebe.
Celá situace si myslím není až tak žhavá jak vypadá. V klidu si na to sedneme a probereme to. Každej si připravíme notýsek s připomínkami. Však jsme lidi, tak se zas jako obvykle na něčem dohodnem...
Celá situace si myslím není až tak žhavá jak vypadá. V klidu si na to sedneme a probereme to. Každej si připravíme notýsek s připomínkami. Však jsme lidi, tak se zas jako obvykle na něčem dohodnem...
tuningclubliberec
furt se jede

tuningclubliberec
furt se jede
- miras black 4oko
- Kontaktovat uživatele:
Souhlas, pojďte nahodit příjemná témata.....a co baby na Mácháči, hm ? Nebo počkej ty si tam byl s Alenkou, že předsedo ?P@wel píše:chlapy a dost!!!...jak psal Míra, neřešte to tu, akorát potápíme sami sebe.

- miras black 4oko
- Kontaktovat uživatele:
Připravte si občanky....na roztrhání.P@wel píše:chlapy a dost!!!...jak psal Míra, neřešte to tu, akorát potápíme sami sebe.

- Prochy1551
- Kontaktovat uživatele:
Taky to nevidim tak žhavě.... ani vlastně nevim, proč se to tu začalo řešit.....
všechno funguje tak jak má, na výlety se jezdí, akce se pořádají a tak..... teda až na stránky:) na ty fakt ted čas nemám
všechno funguje tak jak má, na výlety se jezdí, akce se pořádají a tak..... teda až na stránky:) na ty fakt ted čas nemám
tuningclubliberec.com - the best tuning club
někdo ujel, někdo někoho pochopil jinak než to ten druhej myslel, někdo se už holt nezmění. je to pořád dokola - a stejně fungujeme. já v tom problém nevidím, stačí si to vyjasnit mezi sebou a jedeme dál ne?
co mně ale začíná srát a z čeho mám blbej pocit je to, že při každým sebemenším náznaku nějaký neschody se hned začnou objevovat řeči typu "tak klub zabalíme".. ježiši proč?
co mně ale začíná srát a z čeho mám blbej pocit je to, že při každým sebemenším náznaku nějaký neschody se hned začnou objevovat řeči typu "tak klub zabalíme".. ježiši proč?