Prochy, přivezu ti flock. zařízení , si doma ? Nejsi na drátě...Prochy1551 píše:Taky to nevidim tak žhavě.... ani vlastně nevim, proč se to tu začalo řešit.....
všechno funguje tak jak má, na výlety se jezdí, akce se pořádají a tak..... teda až na stránky:) na ty fakt ted čas nemám
ČLENSTVÍ!!! 2.pol.2007
- miras black 4oko
- Kontaktovat uživatele:
Re: ČLENSTVÍ!!! 2.pol.2007
- Prochy1551
- Kontaktovat uživatele:
Dneska budu doma až tak k večer, zhruba kolem 6tý
tuningclubliberec.com - the best tuning club
- miras black 4oko
- Kontaktovat uživatele:
OKProchy1551 píše:Dneska budu doma až tak k večer, zhruba kolem 6tý
No úžasně!! Tak za co sme se tu prali a proč tolik vymejšleli? Proč kupujem příštřešek? Proč vyrábíme reklamní předměty? Proč kupujem flokovačku? Proč máme vůbec web?
Ani nevíte kolik mě klub už od začátku stál úsilí a v neposlední ředě i peněz, aby se dost věcí nějak rozeběhlo a aby se lidi bavili. A teď? Rendis si zařídil svuj web a teď je mu všechno jedno a klidně by všechno zrušil. Hospy sere kotel prachů do Golfa, tak nemá na příspěvky a tak na to zabalí taky. Ryan brečí, že nemá auto hotový, tak to hned zabalí taky. Kde to sme !!!!
"Já bych to celé o klubu zabalil a raději budeme parta kámošů s autama a motorkama a lidí bez aut. "
slovo "zabalit" myšleno jako -přestat řešit
A jestli je na tomhle něco špatného tak už Ti vážně není pomoci.!!
Ani nevíte kolik mě klub už od začátku stál úsilí a v neposlední ředě i peněz, aby se dost věcí nějak rozeběhlo a aby se lidi bavili. A teď? Rendis si zařídil svuj web a teď je mu všechno jedno a klidně by všechno zrušil. Hospy sere kotel prachů do Golfa, tak nemá na příspěvky a tak na to zabalí taky. Ryan brečí, že nemá auto hotový, tak to hned zabalí taky. Kde to sme !!!!
"Já bych to celé o klubu zabalil a raději budeme parta kámošů s autama a motorkama a lidí bez aut. "
BMW e34/M5 4.0 V8
BMW e34/M5 3.6
BMW e34 2.5i 24v vanos
2x dopr.prostředek: 1.3 MPi;
ex BMW e36 1.8i R.I.P
BMW e34/M5 3.6
BMW e34 2.5i 24v vanos
ex BMW e36 1.8i R.I.P
- Prochy1551
- Kontaktovat uživatele:
Já bych to už nijak extremně neřešil... Já budu brečet taky, protože zítra se dozvim jak to se mnou bude na minimálně další rok vypadat... pokud mě přijmou tam kam chci tak mi moc času nezbude,ale klubákem chci zůstat za každou cenu,ale asi správcovství stránek budu muset po 3 letech předat někomu dál...
Držím palec! Sice jsi vidět málo,ale Ty to zvládneš.
BMW e34/M5 4.0 V8
BMW e34/M5 3.6
BMW e34 2.5i 24v vanos
ex BMW e36 1.8i R.I.P
BMW e34/M5 3.6
BMW e34 2.5i 24v vanos
ex BMW e36 1.8i R.I.P
- Prochy1551
- Kontaktovat uživatele:
Děkuju, je to takové moje drobet vysněné místo v marketingovém odděleníRendis píše:Držím palec! Sice jsi vidět málo,ale Ty to zvládneš.
A jestli je na tomhle něco špatného tak už Ti vážně není pomoci.!![/quote]
No pokud chceš aby tě lidi dobře chápali (nebo alespoň já) tak piš tak jak je "myšleno".
A máě pravdu. Mě už neni pomoci.
A jestli je na tomhle něco špatného tak už Ti vážně není pomoci.!![/quote]
No pokud chceš aby tě lidi dobře chápali (nebo alespoň já) tak piš tak jak je "myšleno".
A máě pravdu. Mě už neni pomoci.
- stebloo
- Kontaktovat uživatele:
Madmax píše:"Já bych to celé o klubu zabalil a raději budeme parta kámošů s autama a motorkama a lidí bez aut. "
A máě pravdu. Mě už neni pomoci.[/quote]
nereste tady blbosti, ja bych uz chtel mit vymeneny tesneni pod hlavou MADMAX? A co? Co nadelam
Dakty
Lucka
Miras
P@wel
Rowan
Ryan
JardaSpider
-\\\* PLACENO *///-
Lucka
Miras
P@wel
Rowan
Ryan
JardaSpider
-\\\* PLACENO *///-
Škoda Favorit -> Peugeot 205 1.9GTi -> Škoda Favorit -> FORD SCORPIO
by www.autohificentrum.com
tuningclubliberec
furt se jede

tuningclubliberec
furt se jede
- hospodskej
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak koukám, že se to tu docela pěkně rozjelo. Na valnou hromadu jsem nedorazil, protože jsem byl tři tejdny mimo liberec a věděl jsem prd co se děje.
Do golfa seru kotel peněz a času proto, protože chci aby se to konečně hejbalo a nějak to nemá konce, vždycky když něco udělám, tak se zase objeví něco uplně jinýho. Proto jsem tak nějak ani nebyl aktivní ohledně dění klubu a všeho okolo něj. Z ekonomickýho hlediska. Teď už je golf snad v pohodě zase na nějakou chvilku, nějáký peníze taky jsou, takže se uvidí, ale nejspíš teda to druhý pololetí ještě zaplatim a uvidim. Jak teda Max napsal, lidi ze zdravýho jádra že zdrhaj, tak já teda nakonec ZŮSTÁVÁM a zaplatím. Nechal jsem si to projít hlavou a je mi líto to tak nějak hodit za hlavu prostě. Prachy budou a my nebudeme. Když se vesněs znovuzakládal klub tak jsem u toho byl a asi by bylo opravdu zbabělý jen tak zdrhnout a vykašlat se na všechno.
Doufám, že touhle změnou nikomu nějak neuškodim nebo nepobouřim proti sobě, což bych nerad, nebo něco podobného.
Ohledně schůze valné hromady jsem se stavoval za P@wlem a Rowanem a byl jsem obeznámen s tím co se tam probíralo, takže pohoda
Do golfa seru kotel peněz a času proto, protože chci aby se to konečně hejbalo a nějak to nemá konce, vždycky když něco udělám, tak se zase objeví něco uplně jinýho. Proto jsem tak nějak ani nebyl aktivní ohledně dění klubu a všeho okolo něj. Z ekonomickýho hlediska. Teď už je golf snad v pohodě zase na nějakou chvilku, nějáký peníze taky jsou, takže se uvidí, ale nejspíš teda to druhý pololetí ještě zaplatim a uvidim. Jak teda Max napsal, lidi ze zdravýho jádra že zdrhaj, tak já teda nakonec ZŮSTÁVÁM a zaplatím. Nechal jsem si to projít hlavou a je mi líto to tak nějak hodit za hlavu prostě. Prachy budou a my nebudeme. Když se vesněs znovuzakládal klub tak jsem u toho byl a asi by bylo opravdu zbabělý jen tak zdrhnout a vykašlat se na všechno.
Doufám, že touhle změnou nikomu nějak neuškodim nebo nepobouřim proti sobě, což bych nerad, nebo něco podobného.
Ohledně schůze valné hromady jsem se stavoval za P@wlem a Rowanem a byl jsem obeznámen s tím co se tam probíralo, takže pohoda
''Dvěstě v městě třista z místa''
VW SCIROCCO GTII 1.8 JH (KR under construction)
www.tuningxcars.com
www.scirocco.cz
www.vw-club.cz

www.tuningxcars.com
www.scirocco.cz
www.vw-club.cz
- miras black 4oko
- Kontaktovat uživatele:
Fajn, bezva... to je řeč !hospodskej píše:Tak koukám, že se to tu docela pěkně rozjelo. Na valnou hromadu jsem nedorazil, protože jsem byl tři tejdny mimo liberec a věděl jsem prd co se děje.

tak do zítra mají být zaplaceny příspěvky...
zatím nezaplatili:
Prochy
Fester
MadMax
Rendis
Jarda Omegator
u Rendy s Maxem víme
a Jarda Omegator je asi taky jasnej
tak co zbytek???
zatím nezaplatili:
Prochy
Fester
MadMax
Rendis
Jarda Omegator
u Rendy s Maxem víme
a Jarda Omegator je asi taky jasnej
tak co zbytek???
tuningclubliberec
furt se jede

tuningclubliberec
furt se jede
Od FESTRA: Vzhledem k prac.vytížení a finačním závazkům jinde příspěvěk platit nebudu.
BMW e34/M5 4.0 V8
BMW e34/M5 3.6
BMW e34 2.5i 24v vanos
ex BMW e36 1.8i R.I.P
BMW e34/M5 3.6
BMW e34 2.5i 24v vanos
ex BMW e36 1.8i R.I.P
Dík Rendo za echo, ale tak nějak jsem si to myslel
tuningclubliberec
furt se jede

tuningclubliberec
furt se jede
Hospy - placeno
tuningclubliberec
furt se jede

tuningclubliberec
furt se jede
- miras black 4oko
- Kontaktovat uživatele:
- miras black 4oko
- Kontaktovat uživatele:
teď s ním mluvím...nějak v tom shonu pozapomněl
tuningclubliberec
furt se jede

tuningclubliberec
furt se jede
- miras black 4oko
- Kontaktovat uživatele:
ok, tak ho pozdravuj...P@wel píše:teď s ním mluvím...nějak v tom shonu pozapomněl

- Prochy1551
- Kontaktovat uživatele:
Manažer mluví,ale už nemá a asi nebude mít tolik času.... každopádně pro mě sezona pro rok 2007 skončila, maximálně nějakej lokál u Lídlu, pokud bude čas.... ale to jen řikám dopředu, aby nevznikly zbytečné debaty či nepříjemná zmýlení
- miras black 4oko
- Kontaktovat uživatele:
Neboj zbytečné debaty snad již nebudou...a fakt Prochy ani Mimoň ?Prochy1551 píše:Manažer mluví,ale už nemá a asi nebude mít tolik času.... každopádně pro mě sezona pro rok 2007 skončila, maximálně nějakej lokál u Lídlu, pokud bude čas.... ale to jen řikám dopředu, aby nevznikly zbytečné debaty či nepříjemná zmýlení
Nekecej....

- Prochy1551
- Kontaktovat uživatele:
EE, pomůžu vám s těma tangama ale více ode mne, prosím, nečekejte... záliby musí stranou.... je to soukromé a nerad bych to tady propíral...díkymiras black 4oko píše:Neboj zbytečné debaty snad již nebudou...a fakt Prochy ani Mimoň ?Prochy1551 píše:Manažer mluví,ale už nemá a asi nebude mít tolik času.... každopádně pro mě sezona pro rok 2007 skončila, maximálně nějakej lokál u Lídlu, pokud bude čas.... ale to jen řikám dopředu, aby nevznikly zbytečné debaty či nepříjemná zmýlení
Nekecej....
- miras black 4oko
- Kontaktovat uživatele:
OK, konec debaty...Prochy1551 píše:EE, pomůžu vám s těma tangama ale více ode mne, prosím, nečekejte... záliby musí stranou.... je to soukromé a nerad bych to tady propíral...díkymiras black 4oko píše:Neboj zbytečné debaty snad již nebudou...a fakt Prochy ani Mimoň ?Prochy1551 píše:Manažer mluví,ale už nemá a asi nebude mít tolik času.... každopádně pro mě sezona pro rok 2007 skončila, maximálně nějakej lokál u Lídlu, pokud bude čas.... ale to jen řikám dopředu, aby nevznikly zbytečné debaty či nepříjemná zmýlení
Nekecej....
- Prochy1551
- Kontaktovat uživatele:
Díkymiras black 4oko píše:OK, konec debaty...Prochy1551 píše:EE, pomůžu vám s těma tangama ale více ode mne, prosím, nečekejte... záliby musí stranou.... je to soukromé a nerad bych to tady propíral...díkymiras black 4oko píše: Neboj zbytečné debaty snad již nebudou...a fakt Prochy ani Mimoň ?
Nekecej....
- CTS.CZ
- Kontaktovat uživatele:
že bych požádal o hlasování.........zda by jste mě přijmuly jako člena...

AUTOHIFICENTRUM Liberec * KAMENNÝ OBCHOD / MONTÁŽNÍ DÍLNA / E-SHOP * autohificentrum@seznam.cz * ICQ:253979645 * www.autohificentrum.com
- miras black 4oko
- Kontaktovat uživatele:
- miras black 4oko
- Kontaktovat uživatele:
Dakty
Lucka
Miras
P@wel
Rowan
Ryan
JardaSpider
Hospy
Prochy
-\\\* PLACENO *///-
Lucka
Miras
P@wel
Rowan
Ryan
JardaSpider
Hospy
Prochy
-\\\* PLACENO *///-
tuningclubliberec
furt se jede

tuningclubliberec
furt se jede
myslel jsi to vážně nebo to byl jen výstřel?...i když ty zbůhdarma nestřílíšCTS.CZ píše:že bych požádal o hlasování.........zda by jste mě přijmuly jako člena...![]()
![]()
![]()
![]()
mě osobně to přijde jako dobrý nápad...firmu bys měl ve VIP a ty jako osoba s vozem můžeš být v TCL, beztak už tam jsi jako doma...
tuningclubliberec
furt se jede

tuningclubliberec
furt se jede