vidím že porsche  si už  dneska může dovolit  každý
  vidím že porsche  si už  dneska může dovolit  každý  

Moderátor: Dave0401

s těmi výfucky jsem mu to už říkal ale furt mlelmodry.neon píše:kde si sehnal ten lak?? ja nemuzu v karvine skoro zadny flop sehnat. a moc velke laufy

) -->  Golf 1.9 GTI TDI 20 jahre
) -->  Golf 1.9 GTI TDI 20 jahreAladin píše:s těmi výfucky jsem mu to už říkal ale furt mlelmodry.neon píše:kde si sehnal ten lak?? ja nemuzu v karvine skoro zadny flop sehnat. a moc velke laufy

//viewtopic.php?p=1152099#1152099
 //viewtopic.php?p=1152099#1152099

to jsem jel pomalu,ale o 500 m dál jsem měl 190Dave0401 píše:Jedu si tak 140 kolem stavu a najednou v protismeru proletel felduv passik a zboznackova fela... to jste se pohadali a honilli se po ceste???
 chtěl se mnou zavodit nějaký chrajzler
 chtěl se mnou zavodit nějaký chrajzler 

Predemnou Ferrari Modena cabrio == moje felda == za mnou pekne stribrne Audi S8 v lehkech stylingu... Ferrari na ostravskych znackach
 Predemnou Ferrari Modena cabrio == moje felda == za mnou pekne stribrne Audi S8 v lehkech stylingu... Ferrari na ostravskych znackach  a tu S8 vidim casto stavat u Stodoly. Od krizovatky na Vratimovske  az po kruhac u vlakace takova pohodova jizda 90km/h po rudne.. mazec nejvetsi
 a tu S8 vidim casto stavat u Stodoly. Od krizovatky na Vratimovske  az po kruhac u vlakace takova pohodova jizda 90km/h po rudne.. mazec nejvetsi  
   .. ferrari a S8 videt jet predepsanou rychlosti se jen tak nevidi.. asi jizda na spotrebu
.. ferrari a S8 videt jet predepsanou rychlosti se jen tak nevidi.. asi jizda na spotrebu 
Nemeri ti spatne tachac?Hanuš píše:dneska si jedu z Ostravy a pripadal jsem si jak v nejake spanile jizdePredemnou Ferrari Modena cabrio == moje felda == za mnou pekne stribrne Audi S8 v lehkech stylingu... Ferrari na ostravskych znackach
a tu S8 vidim casto stavat u Stodoly. Od krizovatky na Vratimovske az po kruhac u vlakace takova pohodova jizda 90km/h po rudne.. mazec nejvetsi

A vsadím kilo, že to budou mít u divadla A. Dvořáka v LibrexuV-Y-V-I píše:Mám skvělý , ale drahý typ!!! Ale je to vymakané do posledního detajlu.
Jmenuje se Příručka Automechanka (nebo tak nějak podobně) a má okolo 500 stránek (možná více) . Stojí cca 900Kč (nebo aspoň stála před 2-3 roky)