takze uz je to vic nez aktualni
lestenej limec a stred co? vylestit to se fakt neda ponevadz nejde o klasicky pavuciny. ten stred je plnej (ted nemluvim o bbs mahle!!!)
takze odstranim varvu a co cerna nebo nechat stribrny ci ta zlata?
barva auta je "delfin" takze mi at cerna nejak nesedi
biker píše:nj jenze tohle neni vw cult zlata nevim e30 uz je veteran.
ale dekuju za nazor zvazim to
bud budou stribrne a vylestene lemy nebo zlata/med a vylestene lemy.Cerne stredy bych uz opravdu neresil,sice to je hit dnesni doby,ale uz to pomalu odezniva.POkud nemas predstavu,tak to hod do VT sekce,at ti nekdo udela navrh
Černé pavučiny s leštěným límcem to chcu na Kadetta už dlouho, ale začíná to být nějak profláklé. Nicméně....je mi to fuck mi se to líbí aj kdyby to měl každý druhý...... . Takže můj názor je jasný ne?
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
zlata se prej nehodi k metalicekjm barvam....na tom neco je
stribrna s lestenym limcem tolik nevynikne
takez asi at cerna
kdyby to byl treba japonec tak sahnu po cerveny treba nebo i zluty kanarkove
jenze tohle je proste oldschool to si nemuze dovolit vypadat jako poutova atrakce
na te m3 to je dost pekny priznam se, ze jsem poklicky, davat vubec nechtel nelibi se mi to nejak s nema mam 3 stejyn a 4tou mam z neceho jinyho, ale dneska jsme je byl zout a tedka z prvniho pujdu odstranit barvu, smirgly jsem dneska dokoupil takze trada a jedem