auto do 40 000
Moderátoři: Berry, Tommy1978, Rudi
auto do 40 000
caute chtel bych se zeptat jake auto byste mi doporucili do 40000. bylo by dobre aby nebylo moc poruchove a taky vypadalo nejak k svetu ( takove ty kostky moc nemusim
) tak dik

-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: auto do 40 000
takovych tema te tu vic nez dost, staci se podivat!
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Felicie to je nejlepsi kara,vyrabeji se hečbek ci kombi obe jsou bomby ty felicie.Vyrabeji se dízli bez turba a maj je i fizly ty felicie.ST33L3R píše:caute chtel bych se zeptat jake auto byste mi doporucili do 40000. bylo by dobre aby nebylo moc poruchove a taky vypadalo nejak k svetu ( takove ty kostky moc nemusim) tak dik

Optimismus pramení z nedostatku informací 

to je dost rozdíl ne? za druhý asi myslíš Calibru V6 a né V8...na to, že je 106ka nákupní taška, 1,4kou to už trochu aspoň jedu, ale oproti 2,5V6 je to zas lemra...sám nevíš co chceš...pro tebe bude asi lepší 106ka, když vidim tvůj výběr..ST33L3R píše:jako osobne sem se rozhodoval mezi Opel Calibra V8 a Peugeot 106 ale jako chtelo by to fakt auto na kterem nebudu muset porad neco opravovat...
bež do ní
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
ty jedou i ve snehu rovne bez "smíkáníí"Fazeey píše:jedině bmw

http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
kup si Honda Civic nejmín poruchový auto s kterým jsem se setkal výkonej motor co moc nežere
ale určitě nekupuj starýho Renaulta 

Škoda Favorit 1.3 karbec -> Peugeot 205 1.4 -> Renault Clio 1.9D -> Renault Clio 1.8 16V 101Kw(černá vdova) -> Škoda Fabia RS 1.9Tdi 96kw ( ukradena ) - Renault Clio 1.5dci čmelák
ani nevim co sem ti tam psal naposledRudi píše:co se ti tam zas vysralo?Larry píše:kup si Honda Civic nejmín poruchový auto s kterým jsem se setkal výkonej motor co moc nežereale určitě nekupuj starýho Renaulta

ale už to teď nemusim moc řešit ,protože o víkendu mi jedna paní nedala přednost a mám zbořenej bok tak ho budu prodávat nechceš koupit? sorry za OT
Škoda Favorit 1.3 karbec -> Peugeot 205 1.4 -> Renault Clio 1.9D -> Renault Clio 1.8 16V 101Kw(černá vdova) -> Škoda Fabia RS 1.9Tdi 96kw ( ukradena ) - Renault Clio 1.5dci čmelák
jojo, elektrika ti můžu potvrdit, že v Cliech je docela problém, otec, soused si s tím užiliLarry píše:ani nevim co sem ti tam psal naposledRudi píše:co se ti tam zas vysralo?Larry píše:kup si Honda Civic nejmín poruchový auto s kterým jsem se setkal výkonej motor co moc nežereale určitě nekupuj starýho Renaulta
ale už to řešit nebudu ,podle mě teda renault není tak špatnej ,ale u těch starých se sere veškerá elektrika
ale už to teď nemusim moc řešit ,protože o víkendu mi jedna paní nedala přednost a mám zbořenej bok tak ho budu prodávat nechceš koupit? sorry za OT

VW - Very Wonderful
no tak sem si vsiml tohohle tematu ze sem ho psal kdysi daaaaaavno no tak tedka muzu rict ze sem si nakonec koupil opel astra f rv.91 55kw sice je to stara kara ale musim zaklepat naprosta spokojenost krome kabelu ktere sem musel menit nedavno zadna porucha a jenom jezdim a jezdim ale zacinam se koukat po astre f 2.0 16v gsi ze bych v lete koupil protoze sem si tyhle auticka nejak zalibil interier a vsechno proste astrostroj no tot vse diky za pomoc i kdyz sem ji nakonec nevyuzil