Bo bude o jednoho starého známeho ochlastu méněDitrTKOZ píše: se musí bavit jak cíp gdyž mi psal že bude be ze mě zase nuda

ale to byla jiná doba......uvědom si to užFreeman_TKOZ píše:Ale notak... že ty jsi byl jiný jak jsi začínalDitrTKOZ píše: fšak tam bude mít více mladých néé začínajíchích chlastajíchích neon tuzerůSe koukni na staré fota... bedna v kufru... neonky.. jako dnešní banda
nevím jak to bylo u tebe..ale do mě se nigdo nenaváželFreeman_TKOZ píše:Před rokem? Móda byla stejná... jen věk se změnil... a o tom to jeDitrTKOZ píše: ale to byla jiná doba......uvědom si to užAle teď jim nadáváš a byl si přece stejný... a štval ses nad těma kdo se do tebe naváželi
No teď už ne... ale víš jak to bylo... Prostě nevím proč se do nich navážíš, když jsi byl skoro stejný... přijde mi to úsměvné... měl jako rozmný člevěk přehlídnout s tím že jsi taky takový byl...DitrTKOZ píše:mám ho tam pořád..akorát už asi rok nesvítil....a bednu tam taky mám no.......hudby není nigdy dost.....akorát že já se narozdíl od nich nepovažuju ýža těžhého tunera
Ano tak to bylo, je a bude všude... jsme přece v české republice...DitrTKOZ píše:pokud samozřejmě jako vždycky po tom klubu nekolovaly pomluvy že....což byly...a taky tam vždycky budou
dobré..ale neony přece nejsou fšechno......Freeman_TKOZ píše:No teď už ne... ale víš jak to bylo... Prostě nevím proč se do nich navážíš, když jsi byl skoro stejný... přijde mi to úsměvné... měl jako rozmný člevěk přehlídnout s tím že jsi taky takový byl...DitrTKOZ píše:mám ho tam pořád..akorát už asi rok nesvítil....a bednu tam taky mám no.......hudby není nigdy dost.....akorát že já se narozdíl od nich nepovažuju ýža těžhého tunera
Přijde mi to jako lidi co nadávají na autoškolu, ale jak začínali tak se taky potili v tom autě s instruktorem za prdelí
Ano a to jde... je to jako dřív.. a dívej jak ses změnil... o tom je TKOZDitrTKOZ píše: dobré..ale neony přece nejsou fšechno......
já si nasvítím celé auto a budu jezdit sváma jo?? budu zase velký tuner??jako dřív??