Japonci na konci Nissan Pathfinder - jen tak na práci Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku
To DENI:
Hele kolik by jsi chtěl za výko ventylů na daihatsu? je to taková 4cová placička tak 30x40cm nechal bych tě se na něm vyřádit jak je tvá libost jen aby tam byli hlavně modrá bílá a černá? A kolik bereš za víčko nadrže? Bu'd to toka moji mladé? TO by bylo asi mastné co?
TOYOTA CELICA CARLOS SAINZ 2.0 TURBO 4WD 153KW 1992 = funny
Skoda Ochcavia f kombajnu f metle na hlinach a i kliiimu ma a samozrejmne hagusy 81KW = daily
pinstriping jsou čáry, je to celkem narocny a byva drazsi nez airbrush...
Japonci na konci Nissan Pathfinder - jen tak na práci Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku
elviiis píše:To DENI:
Hele kolik by jsi chtěl za výko ventylů na daihatsu? je to taková 4cová placička tak 30x40cm nechal bych tě se na něm vyřádit jak je tvá libost jen aby tam byli hlavně modrá bílá a černá? A kolik bereš za víčko nadrže? Bu'd to toka moji mladé? TO by bylo asi mastné co?
jsem to něják nepobral co na to chceš ? kdyžtak to něják upřesni napiš mi SZ .. je hrozně složitý určit cenu je to podle složitosti plochy a použitech barev ..ale víčko tak 800-1500
jinak dnes jsem si konečně koupil stětec na linkování ( pinstriping ) a ještě musím objednat barvy
to bylíkovo víko jsem stříkal na sraze v klášterci .. ale něják se nepovedli ty oči
tak ted jsem dostříkal znak ( ještě není v laku ) bude k tomu ještě víčko nádrže ... v týnce jsem dostal pár rad od zkušenějšího myslím že se trochu projevily ... jinak linkovaní trenuju ale furt nic moc až to bude za něco stat dám sem fotku
2deni: hele, takovy stupidni dotaz....vcera me napadl.. jak dlouho zivotnost ma airbrush ?
jak na nej pusobi slunce a dalsi vlivy ? je to jako obyc.lak nebo neco vice ci mene kvalitni ? treba v introsu...jak dlouho to vydrzi,zalezi na povrchu ze.
me se ten styl moc nelibi,ale STRASNE MOC obdivuju ty kluky jky na to maji nervy, klidny ruce, trpelivost a predstavivost. to jako klobouk dolu.
ps: Deni, muzu se ti ozvat na icq. tay bych neco chtel,ale je to jednoduchy, tak neboj.
Mazda MX3 1.8l V6@2.5l V6 -> Mondeo 2002 2.0TDDI -> Mondeo 2009 TDCI TitaniumX, Fiesta XR2i 1.6 @ 130Hp, Fiat 126RR bambino rapido prototipo, Fiat 126P retro style, Ford Transit 2.5D a už bych chvilu neměl další krám kupovat, zatím stačí