Srazy v Praze
Re: Srazy v Praze
Mno čerňák šel do kytek, protože začaly povinosti a lidi se rozprchli... a strahov byl dobrej dokud ho nepřestěhovali...
ale byl bych pro udržet alespoň Eden... tam je to v pohodě a ostraha neprudí... a pak oživit ten strahov, protože je to klasika ;o)
ale byl bych pro udržet alespoň Eden... tam je to v pohodě a ostraha neprudí... a pak oživit ten strahov, protože je to klasika ;o)
Corsa B Sport 1.4 16V (X14XE) - Hyundai Getz 1.5 16V CRDI VGT Champion
no zdá se mi trochu zbytečný ted v létě jezdit do garáží když venku je docela hezky. Eden byl dobrej v zimě když byla kosa, ale ted v létě? to se mi nezdá a hlavně co si pamatuju tak právě naopak ostraha prudilaVelbloud píše:Mno čerňák šel do kytek, protože začaly povinosti a lidi se rozprchli... a strahov byl dobrej dokud ho nepřestěhovali...
spiz 1x do mesice bude lepsi
100RM:takže zitra v 19:00 tam jsem
Velbloud: jinak udržet eden??to bych radši držel to co mělo delší tradici a větší učast.A hlavně eden neni pro všechny...někteří z nas tam nemaj šanci zajed...
Velbloud: jinak udržet eden??to bych radši držel to co mělo delší tradici a větší učast.A hlavně eden neni pro všechny...někteří z nas tam nemaj šanci zajed...
- schade.fan
- Kontaktovat uživatele:
já jsem teď dva tejdny pryč,takže u mě asi nehrozí ale byl bych pro obnovení čtvrtečních srazů na konci jako loni...jezdili tam vesměs supr lidi a byla prdel prostě to bylo docela oblíbený a jezdilo tam hafo lidí každejch 14 dnů,takže to asi ani nikoho neomrzelo...nějak nechápu proč se na to začlo takhle srát
sw20
já ti to řeknu, protože každej do toho začal dávat srazy na jiný místo takže asi tak.schade.fan píše:já jsem teď dva tejdny pryč,takže u mě asi nehrozí ale byl bych pro obnovení čtvrtečních srazů na konci jako loni...jezdili tam vesměs supr lidi a byla prdel prostě to bylo docela oblíbený a jezdilo tam hafo lidí každejch 14 dnů,takže to asi ani nikoho neomrzelo...nějak nechápu proč se na to začlo takhle srát
Já bych byl taky pro obnovení toho místa, protože to tam bylo super
- schade.fan
- Kontaktovat uživatele:
jj byla to pohoda loni,když se tam vždycky zevlovalo několik hodin...a i kdyby tam mělo bejt jen pár lidí tak co?taky bych klidně dal,ale byl bych až na tom dalšim jestli budete dávat někdy teď,jsem teď na dva týdny pryčhomer01 píše:já ti to řeknu, protože každej do toho začal dávat srazy na jiný místo takže asi tak.schade.fan píše:já jsem teď dva tejdny pryč,takže u mě asi nehrozí ale byl bych pro obnovení čtvrtečních srazů na konci jako loni...jezdili tam vesměs supr lidi a byla prdel prostě to bylo docela oblíbený a jezdilo tam hafo lidí každejch 14 dnů,takže to asi ani nikoho neomrzelo...nějak nechápu proč se na to začlo takhle srát
sw20
- Ivan
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je právě ta největší blbost, jakou jsi mohl udělat. Zítra sem napíše někdo jiný něco podobného, pozítří se tady objeví další upoutávka na jiný sraz na jiném místě a dopadne to, jak jsem předvídal - 3x týdně pár lokálních srazů, kde se sejde vždy 10 lidí. Takhle fakt ne. Je potřeba, aby to někdo centrálně řídil a za termíny konání srazů odpovídal.100RM píše:Tak ja to snad rozhodnem za vas: zajtra, t.j. v Utorok (Uterý) Hornbach o 19:00 !!! Som zvedavy kto tam dojde, kecy jak to je daleko si strcte do prdele.
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
tady nejsi v brně tady máme lokální
www.astra-g.cz BAD TOYS FOR FAT BOYS
www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
www.autovit.cz Servis vozidel opel
když si vezmeš jedenkrát měsíčně globální středočeskej sraz na starost... tak to bude ideální.. a s mou účastí můžeš počítat ;o)Ivan píše: Tak to je právě ta největší blbost, jakou jsi mohl udělat. Zítra sem napíše někdo jiný něco podobného, pozítří se tady objeví další upoutávka na jiný sraz na jiném místě a dopadne to, jak jsem předvídal - 3x týdně pár lokálních srazů, kde se sejde vždy 10 lidí. Takhle fakt ne. Je potřeba, aby to někdo centrálně řídil a za termíny konání srazů odpovídal.
Corsa B Sport 1.4 16V (X14XE) - Hyundai Getz 1.5 16V CRDI VGT Champion
-
- Kontaktovat uživatele:
Sem pro dnešní Hornbach v 19:00.To že to bývalo ve čtrvtek snad není zábrana aby to teď respektivě dneska nemohlo být v úterý
-
- Kontaktovat uživatele:
Takže to je Lefi...kdo další?lefi píše:100RM:takže zitra v 19:00 tam jsem
Jen tak pro informaci, tyhle srazy se konaly kde? U tý šestky?homer01 píše:já ti to řeknu, protože každej do toho začal dávat srazy na jiný místo takže asi tak.schade.fan píše:já jsem teď dva tejdny pryč,takže u mě asi nehrozí ale byl bych pro obnovení čtvrtečních srazů na konci jako loni...jezdili tam vesměs supr lidi a byla prdel prostě to bylo docela oblíbený a jezdilo tam hafo lidí každejch 14 dnů,takže to asi ani nikoho neomrzelo...nějak nechápu proč se na to začlo takhle srát
-
- Kontaktovat uživatele:
ATTSpeed: Praha 6 Řepy..Za Hornbachem vzadu na parkovišti...
Dnes taky nemůžu.
BMW e34/M5 4.0 V8
BMW e34/M5 3.6
BMW e34 2.5i 24v vanos
2x dopr.prostředek: 1.3 MPi;
ex BMW e36 1.8i R.I.P
BMW e34/M5 3.6
BMW e34 2.5i 24v vanos
2x dopr.prostředek: 1.3 MPi;
ex BMW e36 1.8i R.I.P
-
- Kontaktovat uživatele:
Já bych teda dorazil....sice né přesně na 7,ale později...snad tam nebudete na hodinku