a co jako? Ja sem za svou octavku rad.benga píše:noje novější něž to tvojegismo píše:jestli je to auto nove(mirne pochybuji), tak ti to pojistovna zaplati celybenga píše:jo kamaráde já si nato auto zvyknul hodně rychle už sem sním najel 5000km tak nerejpej a hled si svýho .ato auto je na total
Praha 6
- Lukash
- Kontaktovat uživatele:
benga píše:ty debile si myslíš že sy nebourám sám dozadku kretene já už se nato vyseru na tf samej debil už končim........................Lukash píše:a je to opravdu tak?jestli to neposlal on do ní
děkuji,taky přeji hezký den

já končím tady je to samej zoufalec

Demence díky technice
http://www.mtteam.cz
Re: Praha 6
nikoho sem nezabyl jen sem byl sprostejbiohazard píše:.... a kolik si vzteky zabil lidí?HONZA_013 píše:já nefimale moje autí dostalo ránu na prdel po roce a jednom měsíci od koupě a .....

Seat Toledo 1.9. TDi 81,5 Kw MAGNUS
www.re5pect.cz
www.angeleyes.cz
www.rdx-racedesign.cz
www.honza013.wz.cz
www.d8tuning.tym.cz
www.re5pect.cz
www.angeleyes.cz
www.rdx-racedesign.cz
www.honza013.wz.cz
www.d8tuning.tym.cz
- gismo
- Kontaktovat uživatele:
Hensel píše:ty voe tady to nějak vře si rošlapte kyblíčky

mě se chce kakat
- Lukash
- Kontaktovat uživatele:
znám řešení,chvilku počkej.......................................jo,už to mám TAK SE VYSERlefi píše:mě se chce kakat

Demence díky technice
tů lefi: hlavně nezapomeň že hajzl máš na chodbě 

www.re5pect.cz
www.angeleyes.cz
www.rdx-racedesign.cz
www.honza013.wz.cz
www.d8tuning.tym.cz
www.re5pect.cz
www.angeleyes.cz
www.rdx-racedesign.cz
www.honza013.wz.cz
www.d8tuning.tym.cz
HONZA_013 : jj to vim,před chvilkou jsem tam byl
tak to je hlavní že to fíš!!!!!!!!!!lefi píše:HONZA_013 : jj to vim,před chvilkou jsem tam byl

www.re5pect.cz
www.angeleyes.cz
www.rdx-racedesign.cz
www.honza013.wz.cz
www.d8tuning.tym.cz
www.re5pect.cz
www.angeleyes.cz
www.rdx-racedesign.cz
www.honza013.wz.cz
www.d8tuning.tym.cz
člověk tady pár dní není a nestačí se divit.
tů benga: pokud ti to někdo zrušil a ty si za to nemoh tak nevím co řešíš, pojištovna ti to zaplatí tak tady nedělej scény. Zamrzí to ale to je holt život a musíš s tím počítat. Mě zbořili auto a toho viníka ted nemůžou dohonit takže pojištovna mi druhou půlku nedá a taky z toho nedělám scénu. Ano sere mě to ale s tím musíš počítat když jezdíš s autem po praze.
a s tím končením tady na TF......už to tu bylo několikrát. Budto tohle nepiš a nebo už di do hajzlu, nevím co víc ti na to říct
tů benga: pokud ti to někdo zrušil a ty si za to nemoh tak nevím co řešíš, pojištovna ti to zaplatí tak tady nedělej scény. Zamrzí to ale to je holt život a musíš s tím počítat. Mě zbořili auto a toho viníka ted nemůžou dohonit takže pojištovna mi druhou půlku nedá a taky z toho nedělám scénu. Ano sere mě to ale s tím musíš počítat když jezdíš s autem po praze.
a s tím končením tady na TF......už to tu bylo několikrát. Budto tohle nepiš a nebo už di do hajzlu, nevím co víc ti na to říct
ty vole ja z tebe nemuzulefi píše:mě se chce kakat

- schade.fan
- Kontaktovat uživatele:
no tak motolmanů pyčo je tu tušim víc...minimálně Lucky a Hensel tušimalex píše:ty vole ja z tebe nemuzulefi píše:mě se chce kakattrochu sem si zavzpominal na motol

sw20
-
- Kontaktovat uživatele:
Homer: Človeče důvod zamčení tématu nahoře?
Pokud sem viděl,tak se tam domlouval dnešní hornbach...tím si myslel aby se to domlouvalo tady?

Tiez som cumel, normalne nas oddrbal ... tak som vytvoril novu temu v SrazechLucky píše:Homer: Človeče důvod zamčení tématu nahoře?Pokud sem viděl,tak se tam domlouval dnešní hornbach...tím si myslel aby se to domlouvalo tady?

ne jen mi to nepřišlo už jo rozumná debata, začlo to jako deba o tom kde se budou konat srazy v praze. Myslím že pokud už to mělo bejt na něco konkrétního tak se mělo vytvořit téma ve srazech.Lucky píše:Homer: Človeče důvod zamčení tématu nahoře?Pokud sem viděl,tak se tam domlouval dnešní hornbach...tím si myslel aby se to domlouvalo tady?
tak sorry no

přesně takschade.fan píše:no tak motolmanů pyčo je tu tušim víc...minimálně Lucky a Hensel tušimalex píše:ty vole ja z tebe nemuzulefi píše:mě se chce kakattrochu sem si zavzpominal na motol

no vidiš ja s alexem minulej rokHensel píše:přesně takschade.fan píše:no tak motolmanů pyčo je tu tušim víc...minimálně Lucky a Hensel tušimalex píše: ty vole ja z tebe nemuzutrochu sem si zavzpominal na motol
maturoval jsem v roce 95

- schade.fan
- Kontaktovat uživatele:
no myslim,že homer to zamknul kvůli tomu,že už se v tom zase začal dělat bordel,konec byl vždycky ve čtvrtek a když už to obnovit tak hodně dopředu napsat,že v ten den v tolik a tolik se tam sejdem a už s tim pak nehejbat a nechávat to obtejden jako loni,to to fungovalo v pohodě než se tam začli srát další srazy
sw20
jj přesně tak moje slova. Tady je třeba naprosto jasnej důvod proč se to začlo srátschade.fan píše:no myslim,že homer to zamknul kvůli tomu,že už se v tom zase začal dělat bordel,konec byl vždycky ve čtvrtek a když už to obnovit tak hodně dopředu napsat,že v ten den v tolik a tolik se tam sejdem a už s tim pak nehejbat a nechávat to obtejden jako loni,to to fungovalo v pohodě než se tam začli srát další srazy

to byl džbán a eden a pak toho bylo najednou moc. Myslím že by se to mělo nechat na čtvrtek a konec. Žádná debata jestli ano nebo ne. prostě to tak bude a budto někdo přijede nebo ne jak se mu bude chtít
- schade.fan
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
biohazard: