tak už chápu co tě žralo.. min. v mym případě to tak ale neníMadmax píše:Proto posuzuju odchod do Fans uplně stejně jako "kašlu na všechno".

tak už chápu co tě žralo.. min. v mym případě to tak ale neníMadmax píše:Proto posuzuju odchod do Fans uplně stejně jako "kašlu na všechno".
Nebo že by to byla neděle ?Rendis píše:Tak pokud je to v pátek tak to nemůžu.
To mě mrzí..zrovna s tebou jsem potřeboval hodně mluvit...Rendis píše:Tak se bohužel musím omluvit,ale o víkendu jsem opět v práci.
okdakty píše:bydlí hned naproti vchodu koupaliště Sluníčko ve Vratislavicíchmiras black 4oko píše:OK..kde tě mám vyzvednout ? V 17.45 hod, kde ?ryan69 píše:jestli by byl někdo ochotnej mně před 18:00 vyzvednout ve Vratislavicích, budu vděčnej. Chtěl jsem přijet na skútru ale s tou hubou se nenarvu do helmy
a kdééééé jste byli?P@wel píše:jsme zpět z dovči a na slezinu samo dorazíme...
Souhlas....hlavně ty debaty bez významu.P@wel píše:včera jsem požádal Hospyho, aby to tu trochu promazal. Doufám, že nikdo nebude proti
Jasný, bezva...mno a jak se jinak máš ?hospodskej píše:Promažu promažu, resp se spíš budu snažit odfiltrovat ty debaty do jiného threadu, kterej asi nazvu POKEC
ale jo, pohoda, příští týden mi mají přijít ještě další díly na golfa, takže parádamiras black 4oko píše:Jasný, bezva...mno a jak se jinak máš ?hospodskej píše:Promažu promažu, resp se spíš budu snažit odfiltrovat ty debaty do jiného threadu, kterej asi nazvu POKEC
Jinak kdyby si potřeboval něco pomoc..v dílně..řekni.hospodskej píše:ale jo, pohoda, příští týden mi mají přijít ještě další díly na golfa, takže parádamiras black 4oko píše:Jasný, bezva...mno a jak se jinak máš ?hospodskej píše:Promažu promažu, resp se spíš budu snažit odfiltrovat ty debaty do jiného threadu, kterej asi nazvu POKECjiný podávací čerpadlo a předposlední díl výfuku, takže jsem docela happy, až na ten čas teda, teď chodim na brigošky, tak nějak ten čas moc není