hehe, no potřeboval bych zvednout golfa do luftu a přetěsnit olejovou vanu a něco udělat se zalomenýma šroubama, musim nějak vykoumatmiras black 4oko píše:Jinak kdyby si potřeboval něco pomoc..v dílně..řekni.hospodskej píše:ale jo, pohoda, příští týden mi mají přijít ještě další díly na golfa, takže parádamiras black 4oko píše: Jasný, bezva...mno a jak se jinak máš ?jiný podávací čerpadlo a předposlední díl výfuku, takže jsem docela happy, až na ten čas teda, teď chodim na brigošky, tak nějak ten čas moc není
Valná hromada TCL
- hospodskej
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Valná hromada TCL
''Dvěstě v městě třista z místa''
VW SCIROCCO GTII 1.8 JH (KR under construction)
www.tuningxcars.com
www.scirocco.cz
www.vw-club.cz

www.tuningxcars.com
www.scirocco.cz
www.vw-club.cz
- miras black 4oko
- Kontaktovat uživatele:
dobrá..něco vykoumej..příjdu na výpomoc...a říkáš do luftu..?hospodskej píše:hehe, no potřeboval bych zvednout golfa do luftu a přetěsnit olejovou vanu a něco udělat se zalomenýma šroubama, musim nějak vykoumatmiras black 4oko píše:Jinak kdyby si potřeboval něco pomoc..v dílně..řekni.hospodskej píše: ale jo, pohoda, příští týden mi mají přijít ještě další díly na golfa, takže parádajiný podávací čerpadlo a předposlední díl výfuku, takže jsem docela happy, až na ten čas teda, teď chodim na brigošky, tak nějak ten čas moc není
- hospodskej
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
jj podminuju ho jestli nepojede a pak se aspoň proletímiras black 4oko píše:dobrá..něco vykoumej..příjdu na výpomoc...a říkáš do luftu..?hospodskej píše:hehe, no potřeboval bych zvednout golfa do luftu a přetěsnit olejovou vanu a něco udělat se zalomenýma šroubama, musim nějak vykoumatmiras black 4oko píše: Jinak kdyby si potřeboval něco pomoc..v dílně..řekni.

''Dvěstě v městě třista z místa''
VW SCIROCCO GTII 1.8 JH (KR under construction)
www.tuningxcars.com
www.scirocco.cz
www.vw-club.cz

www.tuningxcars.com
www.scirocco.cz
www.vw-club.cz
- miras black 4oko
- Kontaktovat uživatele:
Zkusím se spojit s kámošem ....poradí...hospodskej píše:jj podminuju ho jestli nepojede a pak se aspoň proletímiras black 4oko píše:dobrá..něco vykoumej..příjdu na výpomoc...a říkáš do luftu..?hospodskej píše: hehe, no potřeboval bych zvednout golfa do luftu a přetěsnit olejovou vanu a něco udělat se zalomenýma šroubama, musim nějak vykoumatprostě zvednout ho nějak musim někde