Nissan Skyline
Moderátor: Zemi
Nissan Skyline
sry za nový topic, ale něco shanim a nevim kam to napsat
v pátek večer v mladé boleslavi poblíž krajského soudu kolem mě projel vínový Skyline R33, bohužel ani SPZ jsem se nestihl podívat jesli je to čech, jen bych rád věděl jesli jeho majitel pokud o tomhle autě někdo něco víte jezdí po srazech atd., pač skaj sem viděl prvně a je to jedno z nej aut, tak bych si ho někdy chtěl prohlídnout
v pátek večer v mladé boleslavi poblíž krajského soudu kolem mě projel vínový Skyline R33, bohužel ani SPZ jsem se nestihl podívat jesli je to čech, jen bych rád věděl jesli jeho majitel pokud o tomhle autě někdo něco víte jezdí po srazech atd., pač skaj sem viděl prvně a je to jedno z nej aut, tak bych si ho někdy chtěl prohlídnout
jj stojí v Holešovicích, kousek od Rokosky, jak je ten bazar pod mostem u těch kolejí,DENI píše:jeden stál nedávno v bazaru v blízkosti pražské zoo ... ale viděl jsem ho jen z busu...kde přesně to vám fakt nepovím
Je to GTST automat a chtěj za něj 160tisíc
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
tenhle ne?Trhyy píše:jj stojí v Holešovicích, kousek od Rokosky, jak je ten bazar pod mostem u těch kolejí,DENI píše:jeden stál nedávno v bazaru v blízkosti pražské zoo ... ale viděl jsem ho jen z busu...kde přesně to vám fakt nepovím

te co jsem viděl byl hezčí...
jo to je ono .. a já si najivně myslel že je to verze trhající asfaltTrhyy píše:jj stojí v Holešovicích, kousek od Rokosky, jak je ten bazar pod mostem u těch kolejí,DENI píše:jeden stál nedávno v bazaru v blízkosti pražské zoo ... ale viděl jsem ho jen z busu...kde přesně to vám fakt nepovím

VTEC DOHC EG2 160ps/7600rpm
shatsu.cz/DENI
shatsu.cz/DENI
Re: Nissan Skyline
jj jeden tady vinovej u nas v Bolce jezdí,taky jsem ho potkal už hodněkrat,ale nikdy jsem neviděl kdo to řídí pač má folie00 7 píše:sry za nový topic, ale něco shanim a nevim kam to napsat

Fiat Panda 1.3T....185Ps.......402m: 12,515s
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
sestivalce v rade, nekdy s turbem nekdy bez...Dave1984 píše:co to má za motory????

http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
Bordel píše:sestivalce v rade, nekdy s turbem nekdy bez...Dave1984 píše:co to má za motory????
...a nekdy dokonce s dvema turbama

-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
objem 1.5 - 3.5lArchaon píše:Bordel píše:sestivalce v rade, nekdy s turbem nekdy bez...Dave1984 píše:co to má za motory????
...a nekdy dokonce s dvema turbamaobsah 2,0 az 2,8 litru, vykon seriovych verzi 130 - 400 hp. Taky se delal s pohonem na vsechny kola
jeden z nich dal celou Nordschleife pod 8minut. Pro srovnani - Veyron ji ma za 7:40, M3ka za 8,22, Mercedes-Benz SLR McLaren za 7,52. Takze zhruba v tyhle lize se pohybujem
vykon od 60 do 280ps (tovarne) jinak az tisice koni

rok vyroby 1957-soucasnost
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
Bavim se o R33ce, ta se vyrabela s temi hodnotami co jsem psal ja. Vykon 400 hp mela seriova tovarni verze (GT-R 400R) ktera se normalne prodavala. Z-tune byla specialni edice R34 GT-R, ktera mela 500 hp. Seriova R33 GT-R mela 305 hp. Ten udaj 280 hp jako maximum co pises ty se uvadel proto, ze japonska legislativa vice zakazuje. V jinych zemich prodeje to bylo uvadeno pravdive.Bordel píše:objem 1.5 - 3.5lArchaon píše:Bordel píše: sestivalce v rade, nekdy s turbem nekdy bez...
...a nekdy dokonce s dvema turbamaobsah 2,0 az 2,8 litru, vykon seriovych verzi 130 - 400 hp. Taky se delal s pohonem na vsechny kola
jeden z nich dal celou Nordschleife pod 8minut. Pro srovnani - Veyron ji ma za 7:40, M3ka za 8,22, Mercedes-Benz SLR McLaren za 7,52. Takze zhruba v tyhle lize se pohybujem
vykon od 60 do 280ps (tovarne) jinak az tisice koni![]()
rok vyroby 1957-soucasnost

Jo a k tem "tisicum" koni - to je trosku ulet

Re: Nissan Skyline
majitel neni cech nema ani ceskou spz,je tady od nas z mnichova hradiste,dela v hradisti ve firme hella behr.potkavam ho taky.00 7 píše:sry za nový topic, ale něco shanim a nevim kam to napsat
škoda octavia III RS
bmw 635 csi
www.bmw-bmw.blog.cz
bmw 635 csi
www.bmw-bmw.blog.cz