neměl byste někdo zájem, nebo nevíte o někom, kdo by měl zájem o brigádu. Potřebujou dva lidi
jednalo by se o pomocnou sílu na stavbě. Je to stavba baráku v Hanychově, budou zdít, tak potřebujou nějakýho podavače a tak
byly by to tak osmičky nejlíp na celej srpen, nástup možný hned v pondělí a za 60,- na hodinu
brigáda na stavbě
brigáda na stavbě
Škoda Favorit -> Peugeot 205 1.9GTi -> Škoda Favorit -> FORD SCORPIO
by www.autohificentrum.com
tuningclubliberec
furt se jede

tuningclubliberec
furt se jede
- Prochy1551
- Kontaktovat uživatele:
- miras black 4oko
- Kontaktovat uživatele:
Re: brigáda na stavbě
Hele, můj mladej se nudí a chtěl brigádu...večer se ho zeptám.P@wel píše:neměl byste někdo zájem, nebo nevíte o někom, kdo by měl zájem o brigádu. Potřebujou dva lidi
jednalo by se o pomocnou sílu na stavbě. Je to stavba baráku v Hanychově, budou zdít, tak potřebujou nějakýho podavače a tak
byly by to tak osmičky nejlíp na celej srpen, nástup možný hned v pondělí a za 60,- na hodinu
- miras black 4oko
- Kontaktovat uživatele:
ty jo, ty máš malýho tunera? a já myslel že si ještě mladíkmiras black 4oko píše:Hele, můj mladej se nudí a chtěl brigádu...večer se ho zeptám.P@wel píše:neměl byste někdo zájem, nebo nevíte o někom, kdo by měl zájem o brigádu. Potřebujou dva lidi

Mégane III SkyFox, Dynamique 1.6 110
- miras black 4oko
- Kontaktovat uživatele:
Jasně že jsem mladík...ale můj mladej nějak rychleji stárne..víš.ryan69 píše:ty jo, ty máš malýho tunera? a já myslel že si ještě mladíkmiras black 4oko píše:Hele, můj mladej se nudí a chtěl brigádu...večer se ho zeptám.P@wel píše:neměl byste někdo zájem, nebo nevíte o někom, kdo by měl zájem o brigádu. Potřebujou dva lidi
- miras black 4oko
- Kontaktovat uživatele:
Tak prej už toho má hodně....nestíhá.miras black 4oko píše:Hele, můj mladej se nudí a chtěl brigádu...večer se ho zeptám.P@wel píše:neměl byste někdo zájem, nebo nevíte o někom, kdo by měl zájem o brigádu. Potřebujou dva lidi

ok...jednoho človíčka už jsem sehnal, tak je na něm, jestli tam bude chtít bejt sám 

Škoda Favorit -> Peugeot 205 1.9GTi -> Škoda Favorit -> FORD SCORPIO
by www.autohificentrum.com
tuningclubliberec
furt se jede

tuningclubliberec
furt se jede