Jo a tenhle manik je dobrej tuzer

http://rapid.jinak.cz/srazy/uzin/img00014.htm
Vidam ho jezdit po Usti a je mi ty jeho fabie uplne lito.
Toho Trabanta ma typek co ma "v civilu" Renault Clio Williams... Tak se tady neplas...waci píše:Tak u tohoto auta jsem myslel, že přijel i ústeckej rebelklub, ale pak mi došlo, že nejsme na "srazu všech srazů"
Jasny sprintere...waci píše:Jo to se má. Já nechtěl rejpat do něj. Nic proti němu nemámZemi píše:
Toho Trabanta ma typek co ma "v civilu" Renault Clio Williams... Tak se tady neplas...
Jelo se 300m... Jsem po ranu za mokra malem zahucel do lesa... Kratka brzdna draha...barbucha píše:Jsou někde k dispozici výsledky 400m? Zajímalo by mě, jestli bych se dostal do první desítky
A to si vem že já brdil ze 180-tiZemi píše:Jelo se 300m... Jsem po ranu za mokra malem zahucel do lesa... Kratka brzdna draha...barbucha píše:Jsou někde k dispozici výsledky 400m? Zajímalo by mě, jestli bych se dostal do první desítky
Moc ne, jelikoz jsem si 3.misto "vybojoval" po defektu ve vysledcich... 3. pry udajne skoncila Honda Civic VTi 160PS, ale ja mel lepsi casy tak to tam pak opravili a pohar byl muj...sic píše:moc "happy" se teda netvaris![]()
8 je dostZemi píše:Moc ne, jelikoz jsem si 3.misto "vybojoval" po defektu ve vysledcich... 3. pry udajne skoncila Honda Civic VTi 160PS, ale ja mel lepsi casy tak to tam pak opravili a pohar byl muj...sic píše:moc "happy" se teda netvaris![]()
Sprintovani je vycerpavajici... Mel jsem na konte Opel Kadett 2.0 16V GSi, Passat VR6 (ten mi trochu ujel) atd... Jel jsem asi 8 jizd...
![]()
Jo tech mam zatim jen 4... pifkosic píše:8 je dostZemi píše:Moc ne, jelikoz jsem si 3.misto "vybojoval" po defektu ve vysledcich... 3. pry udajne skoncila Honda Civic VTi 160PS, ale ja mel lepsi casy tak to tam pak opravili a pohar byl muj...sic píše:moc "happy" se teda netvaris![]()
Sprintovani je vycerpavajici... Mel jsem na konte Opel Kadett 2.0 16V GSi, Passat VR6 (ten mi trochu ujel) atd... Jel jsem asi 8 jizd...
![]()
![]()
No pockej, po "ranu" kdyz bylo mokro tak jsem malem zahucel do toho lesa... A to vazne... HRUZA!!!leon4x4 píše:A to si vem že já brdil ze 180-tiZemi píše:Jelo se 300m... Jsem po ranu za mokra malem zahucel do lesa... Kratka brzdna draha...barbucha píše:Jsou někde k dispozici výsledky 400m? Zajímalo by mě, jestli bych se dostal do první desítky
Jojo byla tam a minimálně jednu jízdu vyhrálamilosh píše:Tweetyna![]()